- Konu Sahibi drdepresyon
-
bunu yazarken çok üzgünüm ama daha çok beklersin be güzelim daha türkiyede öle bi koca duymadımBiraz arabeskçimiyim bilmiyorum ama eşimin benim karımla nasıl böyle konuşusursunuz deyip elimden tutup götürmesini bekledim
en azından tavrını koymasıı
Biraz arabeskçimiyim bilmiyorum ama eşimin benim karımla nasıl böyle konuşusursunuz deyip elimden tutup götürmesini bekledim
en azından tavrını koymasıı
herkes haddini bilecek sonuçta siz o ailenin gelinisiniz..bu mu yani gösterdikleri saygı..çok ayıp bence k.validenizle aranızı bozmayın konuşmayın bile bu konuyu artık..ama o kuzen ve görümcenizle resmi olun siz asilliğinizi hanımefendiliğinizi bozmayın ki onlar yaptıklarından utansınlar...
Canım aslında sen benim yapamadığımı yapmışssın.Benimde kayınvalidem iyidir ama görümcem sennkiler gibi laf sokmaya çalışır her defasındda ben 2 yıllık evliyim halen daha laf sokar ağzımı aıp bir kelime etmem,k.v. durumu biliyo aslında senin eşin gibi benmkide beni asla savunmaz sen sus der ben susuyorum şimdilik ama bi konuşursam kimse tutamaz beni belkide çok sinirli olduğum için şimdilik içime atıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?