Kayınvalidem beni dışladı

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba kızlar,1 aylık evliyim eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimizi severek evlendik
nişandan beri görümcem ve iki teyze kızı sürekli benimle uğraşırlar,laf atarlar beni küçük düşürmeye çalışırlar,hep sabrettim kayınvalide ve kayınbaba benden yana olduğunu gösterdiler,eşimde bana hak veriyodu ama tavrını koymuyordu
en son onlara yemeğe gittiğimde kuzeni düğündeki organizasyon aksaklığını azarlar gibi başıma kalktı,ben de sinirlenip cevap verdim,eşim ortayı bulmaya çalıştı
sonra eşimle kavga ettim ,beni ezdirmeye hakkın yok dedim ve kuzenlere küstüm,bana face.den laf atmışlar vb çocukça hareketler
kayınbabama şikayet edince kayınvalidem tepki gösterdi,onlar boş konuşur ama niyetleri iyi falan dedi,aranıza girmem dedi
tamam dedim o zaman görüşmeyelim yok diyo kötülük edene iyilik etmek lazım falan
şimdi herkese soğudum en çok da eşime kendi akrabası tavrını koyması lazım
ne yapayım sizce,kaynana ile aram kötü olsun istemiyorum

Herkes üzerine düşeni yapmış bana göre :26::26::26: Siz neden üzüldünüz ki bu kadar... Sonuçta akraba sizi de onları da hoş tutmak gerek kayınvalideniz ve eşiniz doğru olanı yapmış aksi takdirde olaylar daha da büyürdü...

hem kaynanam benı dışladı diyorsun hemde kaynanamla aram kötü olsun istemiyorum diyorsun....sen istemiyorsun ama seni dışladıgına göre o kötü olmanızı istemiş sanırım

daha çok yenisin tatlım türk erkeklerinin bu yönünü tanıyacak ve ona göre iki yüzlü olmayı öğreneceksin...sen ne yaparsan yap sana hak verir ama asla onlara karşı seni savunmaz.

Bilmiyorum kızlar ben inanın hep iyi yaklaştım onlara ,ama sürekli biz kocamızdan böyle şeyler görmedikle başladılar,benim dedikodumu yaptılar
istedim ki eşimde tavrını koysun arkamda olduğunu göstersin
insanın eşi mi mühim akarabaları mı
artık bu konuyu eşime açmıyorum aramı bozmicam onlar için
kayınvalideye de bişey olmamış gibi yapıyorum ama arada lafı vuruyorum,olara yakın oturuyorum taşınabilirim falan diyorum

öyle aileler gördüm ki eşinle güzel geçinmeniz onları rahatsız eder; saçma sapan konulardan fitne çıkarır sizi üzmeye kalkarlar.
Uyanık olur vaziyeti çakarsanız onları amacına ulaştırmamış olursunuz...Sanırım siz de güzel bir evlilik yaptınız...Sizi çekemeyenler var..
Onlara onların istediği gibi değil de daha akilane cevaplar verirseniz üzülmezsiniz...

canım çok şükür düğünüm de evim de çok güzel,herkes de beni övüyor şöyle gelininiz var gibisine
ne yapayım şimdi barışayım mı onlarla

arkadaşım hem çocukça hareketler diyorsun hemde kayınpedere onları şikayet ediyorsun bu yaptığın sence olgun bi davranış mı

sen ne diye kayınpederden kayınvaliden medet umuyorsun

otur kocanla konuş

kocan varken kayınepedere mi düşer seni savunmak

sen ne olursa olsun onlara cevap verme 1 ayda ne kadar da yüzgöz olmuşsunuz

canım çok şükür düğünüm de evim de çok güzel,herkes de beni övüyor şöyle gelininiz var gibisine
ne yapayım şimdi barışayım mı onlarla

bence öncelikle su elalem benm hakkım da söyle düşünüyo böyle diyor kelimesini kafanızdan atın .....
el alem size kötü dese kötü mü olacaksınız ....
kendiniz ne iseniz o sunuz bunu asla unutmayın ve elalem üzerinde hayat sürdürmeye devam ederseniz mutsuz olursunuz .....allah akıl vermiş fikir vermiş elalem ne derse desin ....
bende kimileri için kötü kimileri içinde mükemmel bi arkadaş ve dostum .. bu bütün insanlar için gecerlidir ....
kimi insanlardan pozitif elektrik almayabilirsiniz ...
bu arkadasınıda olabilir akrabanızda olabilir ....
eğer onlarla görüşmek size mutluluk vermiyorsa uzaklaşın ....
barısın yada küsün demiyorum bence ikiside olmamalı ....
enerjinizin uyuşmadığı insanlarla sadece mrb laşarak mesafeli olarak bu sıkıntıları yaşamazsınız
eşinizin akrabası die sıkı fıkı oluncak die bi şart yok sezdirmeden gönül kapınızı kapayıp haşir neşir olmamak yeterli ve cevreniz tarafındanda huzurlu olacaktır

Ben bu zihniyeti anlamıyorum..Sana yapılan saygısızlık esine yapılmıstır..Esinin genisligine zaten laf yok..Kendini ezdirme ve muhatap olma..Kimsesiz degilsin..Sende lafını eder agızlarının payını verirsin gerektigi sekilde ondan sonra esin onlara söylesin bakalım kötülük yapana iyilikle karsılık vermek lazım..

ben kimseden medet ummuyorum,onlar beni çekiştirmişler görümcem de eşime anlatmış,eşim de seni kötü gösteriyorlar herşeyi anlatalım dedi,o nedenle anlattım
benim üzüldüğüm bunları haketmiyorum daha 1 aylık evliyim sürekli uğraşıyorlar benimle ben de alışık değilim nasıl davranacağımı bilmiyorum

kuzenleri boşver. söylediklerini kaile alma.

ama eşine bir fırça kay.
ben sana güvenerek bu aileye gelin geldim. akrabalarının maskarası olmaya değil dersin.

kayınvaliden ve kaynananla aranı iyi tut.

cnmm 3 - 5 gün değil bir ömür yüzyüze bakacaksınız... sana herşeyi alttan al demiyorum ama küçük birşey için hep karşılaşacağın insanlara kin gütme daha yeni evlenmişin ailede adın çıkmasın!!! geçimsize....

eşinde iyi bak ara bulmaya çalışmış boşver mesafeli ol... eşine dırdır de etme sakın daha neler neler yaşayacaksın çok fevri davranmışın tamam ezdirmede asla eşinle başka insanlar karşısında münakaşa etme gerçekten böyle bir durumda dışarıdan bakıldığında yeni evlenen biri için çocukca olarak görülebilir çok normal yerinde olsam eşim başkasının yanında laf etse dahi konu değiştirmeye çalışır yada susardım daha çok yenisiniz bunlar daha çok küçük problemler sakın kimseye çemkirme hele eşine çok şikayetlenme

Daha bir aylık evlisiniz ama ortalık iyice bulanmış.
Siz eşinizle mutlu musunuz? Önemli olan o değil mi?
Bırakın düğünü kötülesinler, bırakın ne derlerse desinler.En iyi cevap kaale almamaktır bunu unutmayın.

anlaşamadığınız insanlarla görüşmeyin eşinizin kuzeniymiş dış kapının mandalı sıkı fıkı olmaya gerek yok neden hala görüşeyimmi diye soruyorsunki

Canım benim Bende senin gibi bir problem yaşadım
bende yeni evliyim ve bir arakadaşım bana çok güzel birşey dedi

"Herkes seni sevmek zorunda değil, sende herkesi sevmek zorunda değilsin"

Ben bu sözü duyunca düşündüm gerçekten öyle
O aileye gelin gittin diye onların eşyası değilsinki hepsi seni sevsin :)
hiç aldırma sende onlara uslublu bir şekilde diyeceğini de. Samimi olma seviyeni kaynananla bile koru

Kaynanamla aramın bozulmasını istemiyorum diye birşey yok
Eğer sana haksızlık yapıyorsa gerekirse bozacaksın ama bir başkasıyla probleminden dolayı kayanananında onlara tavır almasını beklemen yanlış

kayınvaliden dışlamış gibi durmuyo sanki? onlar da yeğenleri, atın mı satsın mı? bak ne güzel söylemiş onlar boş konuşur diye... gelinine yeğeninin olumsuz tavırlarını söylüyo. hiç laf söyletmeyebilirdi de...

kuzenlerle muhatap olma, kayınvalidene ve pederine de normal davran bence...

Biraz arabeskçimiyim bilmiyorum ama eşimin benim karımla nasıl böyle konuşusursunuz deyip elimden tutup götürmesini bekledim
en azından tavrını koymasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…