- Konu Sahibi drdepresyon
-
Merhaba kızlar,1 aylık evliyim eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimizi severek evlendik
nişandan beri görümcem ve iki teyze kızı sürekli benimle uğraşırlar,laf atarlar beni küçük düşürmeye çalışırlar,hep sabrettim kayınvalide ve kayınbaba benden yana olduğunu gösterdiler,eşimde bana hak veriyodu ama tavrını koymuyordu
en son onlara yemeğe gittiğimde kuzeni düğündeki organizasyon aksaklığını azarlar gibi başıma kalktı,ben de sinirlenip cevap verdim,eşim ortayı bulmaya çalıştı
sonra eşimle kavga ettim ,beni ezdirmeye hakkın yok dedim ve kuzenlere küstüm,bana face.den laf atmışlar vb çocukça hareketler
kayınbabama şikayet edince kayınvalidem tepki gösterdi,onlar boş konuşur ama niyetleri iyi falan dedi,aranıza girmem dedi
tamam dedim o zaman görüşmeyelim yok diyo kötülük edene iyilik etmek lazım falan
şimdi herkese soğudum en çok da eşime kendi akrabası tavrını koyması lazım
ne yapayım sizce,kaynana ile aram kötü olsun istemiyorum
Merhaba kızlar,1 aylık evliyim eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimizi severek evlendik
nişandan beri görümcem ve iki teyze kızı sürekli benimle uğraşırlar,laf atarlar beni küçük düşürmeye çalışırlar,hep sabrettim kayınvalide ve kayınbaba benden yana olduğunu gösterdiler,eşimde bana hak veriyodu ama tavrını koymuyordu
en son onlara yemeğe gittiğimde kuzeni düğündeki organizasyon aksaklığını azarlar gibi başıma kalktı,ben de sinirlenip cevap verdim,eşim ortayı bulmaya çalıştı
sonra eşimle kavga ettim ,beni ezdirmeye hakkın yok dedim ve kuzenlere küstüm,bana face.den laf atmışlar vb çocukça hareketler
kayınbabama şikayet edince kayınvalidem tepki gösterdi,onlar boş konuşur ama niyetleri iyi falan dedi,aranıza girmem dedi
tamam dedim o zaman görüşmeyelim yok diyo kötülük edene iyilik etmek lazım falan
öyle aileler gördüm ki eşinle güzel geçinmeniz onları rahatsız eder; saçma sapan konulardan fitne çıkarır sizi üzmeye kalkarlar.
Uyanık olur vaziyeti çakarsanız onları amacına ulaştırmamış olursunuz...Sanırım siz de güzel bir evlilik yaptınız...Sizi çekemeyenler var..
Onlara onların istediği gibi değil de daha akilane cevaplar verirseniz üzülmezsiniz...
sonra eşimle kavga ettim ,beni ezdirmeye hakkın yok dedim ve kuzenlere küstüm,bana face.den laf atmışlar vb çocukça hareketlerkayınbabama şikayet edince kayınvalidem tepki gösterdi,onlar boş konuşur ama niyetleri iyi falan dedi,aranıza girmem dedi
canım çok şükür düğünüm de evim de çok güzel,herkes de beni övüyor şöyle gelininiz var gibisine
ne yapayım şimdi barışayım mı onlarla
arkadaşım hem çocukça hareketler diyorsun hemde kayınpedere onları şikayet ediyorsun bu yaptığın sence olgun bi davranış mı
sen ne diye kayınpederden kayınvaliden medet umuyorsun
otur kocanla konuş
kocan varken kayınepedere mi düşer seni savunmak
sen ne olursa olsun onlara cevap verme 1 ayda ne kadar da yüzgöz olmuşsunuz
daha çok yenisin tatlım türk erkeklerinin bu yönünü tanıyacak ve ona göre iki yüzlü olmayı öğreneceksin...sen ne yaparsan yap sana hak verir ama asla onlara karşı seni savunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?