Kayınvalidem bence beni sevmiyor

Libido killer hahah Valla azcık aş kaygısız baş. 1+1 ev çıkacaksın eşinle. Nerde çekirdek orda bereket (cekirdek aile tuzlu tuzlu ) misss

Siz eşek olursan semer vuran çok olur lafını hiç duymadınız mı?
Müsade ederseniz daha fazlasını da yaparlar. Niye diğerlerine yapmıyor da bana yapıyor diye de sorgulamayın. At sahibine göre kişner.

O evde kalıp, başkasının evine, imkanlarına tamah ederseniz insanlar da size karşı tahakküm kurma hakkı bulur kendinde.

Eşiniz çok kurnaz.Sizin yanınızda aslan kesiliyor ailesine kızıyor.Ama reel de gidip iki laf edemiyor.Siz de eşim benim yanımda diye mutlu oluyorsunuz

Mesele eşinizin evde olunca size yardımcı olması değil, siz eve adımınızı attiğiniz günden itibaren "Herkes eşime saygı duyacak" mesajı verememiş olması.Olumsuz bir durumda "karımı rahat bırakın " diyememiş.Çünkü odaya kapanıp "vah vah tüh öyle mi olmuş,gel de kavga etme" diye tırışkadan atar yapınca ikna olan,kanan bir karısı var.

Size tavsiyem bundan sonra biraz dişli olun.Yüzüp kuyruğuna geldiğiniz o ev alma(!) süreci bir iki yıl daha uzamasin.Gerekirse rest çekip kiraya çıkın.Eşiniz sizi oyalama konusunda çok usta çünkü.Bir bakmışsınız 5 yıl geçmiş hala ortada ev yok.

Hepsini okudum bende böyleydim. Aynı evde oturunca mecbur gibi hissediyordum

Hele gelde kavga etme kısmı tam fiyasko.
Ee git et, hesap sor ailene siz benim karımdan ne istiyorsunuz az haddinizi bilin desene. Yok diyemez, onun yerine yatak odasında pısırık gibi oturup karısını oyalar.
Daha bir sene olmadan ev alabiliyordu madem ne diye 1 sene geç evlenmedi diye düşünmüyor konusahibi, oda ben çok mutlu ailede büyüdüm kv kp deride kendi ailemden ayırmadım diye olaya romantik bir vibe katıyor. Ayrı eve çıkmaları en az 5-6 sene sürmese bende birşey bilmiyorum, oda en iyi ihtimalle şuanki ev fiyatlarıyla

Bacım sakın alttan alma. O evde kalıyorsunuz diye kendini borçlu hissetme. Onlar eşinin annesi babası, yabancı değil. Ve bir süreliğine kalıyorsunuz. Biri bi şey mi dedi hamileyim de. Sakın kendini ezdirme. Seni sevmelerine gerek yok hep kendini bebeğini düşün. Saygısızlık etmezsin zaten öyle biri değilsin zaten belli ki. Ama yapamam edemem de. Belim ağrıyor gibi bahaneler bul er geç anlarlar. Ve eşine de söyle o da bunlara dikkat etsin savunsun seni. Küçük görünen şeyler gibi duruyor ama insanlar bu sebeplerle küsüyorlar

Bu güne kadar bir şekilde olanlar olmuş yaşananlar yaşanmış. Kendi evinize geçtiğinizde sizin evinize rahat rahat gelmemeleri için artık sınır koymaya başlayıp tepkinizi belli edin. Evinize geçince benim düzenim benim hayatım düşüncenizi onlara hissettirin. Yoksa sizin evinizden de çıkmazlar. Her gelicez dediklerinde buyrun demeyin. İyi niyetinizi suistimal eden insanlar için "mesafe" heer zaman iyidir güzel kardeşim

Bana gore bekarlık sultanlık degıl

Evlilikte herseye susmak degıl
Size kım ogrettı de herseye susar her işlerine koşar oldunuz bılmem

Esınızden yana problem var bence yok demıssınız ama...
Problemli olmasa çizgi çeker ailesine
Bu kız sıze Hızmet etmeyecek hamileyken! Derdi

Hayretler içerisinde okudum.

Hadi evlenip kayınvalide ile yaşayarak bi hata yaptınız. Hemen hamile kalmak neden?

Üzüntünüzü anlıyorum ama birazda dramatik davranıyorsunuz. Her ailesinden uzak olan veya olmayan sizinle aynı kaderi paylaşmıyor. Siz taviz veriyorsunuz.

Yapmasanız kimse sizi zorla bunları yaptıramaz.
Yapıp yapıp sonra kahretmek boşuna.

Ayrıca eşinizden yana nasıl bi sıkıntı yok?

Eşiniz gereken dengeyi sağlayabilse asla kayınvalideniz felan size böyle davranamaz. Demekki oda pasif biri.

Siz böyle kendinizi ezdirmeye devam ederseniz ezen çok olur. Oturup böyle kahretmek yerine biraz kendinize gelip cevaplarını yapıştırın.

Kesinlikle yaptıklarını yargılamak bana düşmez insan hata yapmadan yaşayamaz ki çoğu zaman gözümüzün önündekini görmeyiz kim ne derse dersin yapmaya devam 1 adım ileri atmaya ödümüz kopar. Bak ben iki doğum yaptım ikisininde kv geldi oturdu yanımda hizmet bekledi ve ben ne yaptım hizmet ettim her gün de misafir geldi gitti sıfır vicdan bide şu lafı var kendine yapiyorsun bana değil. Sonra ameliyat oldum ne kızı ne başkası kimse bana bakmadı annem baktı Allah razı olsun ondan yani onlara gidince hasta olmuştum söylüyorum hastayım diye yani hastanelik olmuşum hiç bir şekilde hastaneye goturmediler hep sabrettim. Tabi bu sırada eşim de sürekli kızıyor bana yeter artık diye yani kendine deger ver diyor boşver ne uğraşıyorsun ama ben dayanamıyorum vicdanım ağır basıyor. Ama işte en son yapılan şeyden sonra yeter dedim artık saf mısın kendine gel artık senin ailenden kendinden çocuklarından önemli kim var ki boşver ne yaparlarsa yapsin saygimi bozmadan keyfime bakmaya karar verdim onları düşünmeyi bıraktım. Sana tek tavsiyem onlara karşı beklentiyi düşür hiç birşey bekleme elinden geldiğince yardımcı ol sakın kendini yorma bak nasıl değişir işler onlara sadece saygı duy çünkü eşinde senin ailene saygı duysun saygı çok önemli o gitti mi herşey bitiyor. Hamd olsun şuana kadar yaşamadım 10 yıl oldu yani ay çok yazdım neyse herşeyi boşver sevdiklerine odaklan geriside ne yaparsa yapsın

Sizde yapmayin hamilesiniz agrim var diyin cekilin kenara siz hizmet ederseniz gıkınizi cikarmadan onlarda sizi boyle kullanir. Elinizi surmeyin hicbir seye odanizda takilin rahatsizim iyi hissetmiyorum diyin gelen misafirlere hizmeyin etmeyin en kisa zamanda evinize cikin zaten birlikte oturmayi kabul etmeniz en buyuk hat birde hemen cocuk yapmak ne gerek vardi?

Sana ben bir şarkı sözü ile cevap vereyim
Hande yener "Hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak" geçmiş olsun bacım. Bari evi alınca bebek yapaydın ne vardı

Seni de bırakmaz merak etme bu zamanda yatılı hizmetçi 30 binden aşağı bulamaz!gencecik kiz kendini nasil bu hayata reva görüyor bilmiyorum ki

Amaaaan kv sevse ne sevmese ne

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.Gereken tüm tavsiyeleri yazmış zaten arkadaşlar.Benim çok sevdiğim bir cümle vardır"Hak verilmez,hak alınır"bu cümleyi hiç aklınızdan çıkarmamanızı tavsiye ediyorum.

Ben de öksüzüm ve tek tesellim vefat eden kızımın annesiz olmayacak olması. Siz anne sevgisini kv de arıyorsunuz ama öyle bir şey yok. Kvler istisnası olmakla birlikte gelinini kızı gibi sevemez. Bakın eşiniz sizi sever gönül bağıyla bağlanmıştır ama kv?? Ben hep bu şekilde düşünürüm kv ile bir yaşanmışlığınız yok sizi doğurmadı, doğurmasa bile küçükken size bakmadı. Bu yüzden aranızda bir bağ yok. Sadece saygılı olsun yeter. Ve gözlemlediğim kadarıyla ülkemizde erkeklerin önemli bir kısmı sınır koyamıyor. Ve kvler oğullarını kıskanıyor adeta paylaşamıyor. Bu yüzden mümkünse uzak olunmalı. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ben bazı noktalarda aileme kızıyordum şimdi beterin de beteri varmış diyorum. Ülkemizde eşle birlikte ailesiyle de evleniyorsunuz bu yüzden ailesi de önemli faktörler arasında. Dengeyi sağlayacak tek kişi eşiniz. Siz bir şey deseniz "kötü gelin" olursunuz. Kv-gelin arasındaki anlaşmazlıkların nedeni aslında erkektir. Erkek arayı bulmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…