Kayınvalidem bence beni sevmiyor

Ahahah gidişat o yönde inşallah o yönde evrilirim biran önce :)

go girllll
İşte böyle yapıştır cevabı hiç de umursama, kimseye de çay dökme gelen sofrayı kursun hamile halinle yapma.
O eline telefonu alıyorsa sen de al, doktor iş yapma eğilme kalkma dedi riskli aylara girmişiz dedi de yat dinlen bak keyfine.

Öyle oluyor. Maalesef bazi insanlar sizin verdiginiz enerjiyi yansitmiyor. Siz kendi evineze gecmeye bakin ve bu sevgi dolu ailenizi ilk kendi cekirdek aileniz icin gerceklestirin. Ilk kendi kaleniz olun. Digerleri katilsa ne ala. Yok etmiyorlar, kapinizi kapatin huzurunuza bakin. Insanlari kazanmaya ugrasmayin. Saglikla gelsin bebeginiz

Çok haklısınız bu ev işini kabul etmem en başından hataydı ama çok şükür eşim sözünde durmak için elinden geleni yapıyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik öyle diyim , hem benim babamdan hem kvden borç alacağız düşünün benim kv öyle uyanık ki “ bana borcunuzu ödeyene kadar tapuya yazın beni “ diyor “ benim babam bu cümleyi kurmuyor sen nasıl kuruyorsun “ dedim o çıkışıma bi şaşırdı artık böyle olmak gerekiyor gelinleri delirtip delirtip gelinlerden dert yanıyorlar sonra

Hamile kadına iş yaptırıyorlar???
Sizde kalkıp yapıyorsunuz???
Hamileyim deyip ayılıp bayılın odanızdan çıkmayın doktor düşük tehliken var yat kalkma dedi deyin asla da kimseye hizmet etmeyin
Ve ne olursa olsun kvler asla gelinleri sevmez
Sadece sever gibi yaparlar
Oğullarıyla araları bozulmasın diye

İnanın akşama kadar yatıyorum misafir gelince böyle oluyor ben yattığım için mecbur kendi yapıyor o kadar uzun zamandır temizliğe elimi sürmüyorum ki sadece kendi odamı ha ben diğer yerleri yapsam gıkını çıkarmaz yorma kendini demez , ben ellemediğim için mecbur yapıyor belki arkamdan konuşuyordur ama iyilikle bir yere varılmıyormuş varsın kötü gelin olayım

Çok teşekkür ederim inşallah kızım da benim büyüdüğüm gibi bir ailede büyür

Kız tabii varılmıyor, eşiniz de laf söyletmemeli size, bakkal konusunda ne yaptı?

Bakın duygularınızı anlıyorum ama fevri olmak ve hak edilen noktada hak edildiği gibi konuşmak arasında fark var. Eğer tepkiniz yersiz olursa durup dururken haksız konumuna düşersiniz.

Kayınvalidenizden anne şefkati beklemeyin, sizin anneniz değil. Saygı duymanız gerekiyor ama. Size gülerek laf söylediyse siz de gülerek söyleyin lafınızı. Bakkala git dediklerinde, hamile halimle beni mi gönderiyorsunuz deyip orda tepkinizi koymalıydınız. Bundan sonra da yerli yerinde tepki vermeye çalışın ve fazlasını yapmayın. İçinizde biriktirmeden, yerinde söyleyin. Biriktirip anlamsız bir noktada patlarsanız eşinizle de aranız bozulur.

Madem ev işiniz az kalmış biraz politik olun. Ama dediğim gibi lafı da yerli yerinde, saygı sınırını aşmadan gerekirse gülerek söyleyin. İçinize atmayın.

Eşim işte , eşim varken bana yardım eder sofrayı falan toplar çaydanlık ocakta olur genelde çayları o doldurur , bi ara görümcemin eşi dalga geçti eşimle iyice hanımcı olmuşsun diye görümcem de bana diyor “ seni kötü gösteriyor kötü duruma düşürüyor” gibisine bi laf etti ben de dedim niye ben kötü oluyormuşum adam hamile karısına yardım ediyor ne var bunda diye , kafaları bir garip

Eşim bu akşam evde değil ona söyledim “ciddi ciddi seni mi yollamak istedi gel de kavga etme “ dedi
İyi bari en azından aklı selim cevap vermiş, yanınızda olmuş.
Siz bu sıra hep bebekten girin, adamın elini alın böyle karnınıza götürün cilveli cilveli konusun kıyın kıyın kendinize yanaştırıverin biraz daha
Bebeğinizle, eşinizle her şeyin gönlünüzce olduğu musmutluu hayat diliyorum canıım

Hep saygımı korumaya çalıştım sonuç bu , bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım çok teşekkür ederim:)

Eşim farkında annesinin ama adam da diyor atsam atılmaz satsam satılmaz , ben tutup düşman olsun da istemiyorum annesine olan sevgisizliğimin sebebini anlasın istiyorum çok şükür onu da anlıyor çok teşekkür ederim amin inşallah

Canım bende o yollardan geçtim . Kayınvalide yanına gelin geldim . Baya bi sıkıntı yaşadım o hamile halimle boy boy bılaşık yıkadım ,görümcem yemeğe gelirdi yer kenara çekilirdi akşama kadar ayaktaydım . Yorgunluktan hamileliğimi unuturdum çok ağladığımı bilirdim . Ama evimi alıp işi hızlandırdım . Çocuk doğdu şanslı geldi hemen evimi ayırdım şükür

Ayy evet yaa lohusa haliyle kaynana hiç çekilmiyo valla kırklıyken afakanlar basıyo

Ay sevindim sizin adınıza inşallah bizim kızımız da bereketi ile gelecek bakalım bi yola girdik rabbim inşallah devamını getirir tapu işlemlerimiz kaldı gün bekliyoruz

Eşiniz ev konusunda nasıl elinden geleni yapıyor ? Hem kayınvalidenizden hem de babanızdan yüklü miktarda borç almak/ borç almayı planlamak; yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek olmuyor.

Kiralık evlere bakın, kendi yağınızla kavrulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…