Çok haklısınSen şimdiden kırılmasın diye diye böyle alttan alırsan, o bebek senden anne sevgisi kokusu alamayacak. Babaannesine alışacak. Dişini göster.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınSen şimdiden kırılmasın diye diye böyle alttan alırsan, o bebek senden anne sevgisi kokusu alamayacak. Babaannesine alışacak. Dişini göster.
Maalesef öyle verme dedikçe verir yatağa alışın dedikçe koynunda uyutur emzige alışır ve bublar 8 günde sen iyiken olurÜmüğünü sıkarım öyle kaynananın. Mama verme diyecem sütüm varken verecek he... evi başına yıkarım.
Benide şuan bebek yanında ve yatağında aşka yatmıyor huysuzlasiyorTatlım eşim ev yaptı 2 kardeşler kız kardeşinin başından 1 evlilik geçmiş kızı var ne kızını ve annesini almıyor şimdi evlendi tekrardan yine almıyor elimde olsa hemen ayırıcam ama benimde imkanın yok mecbur biz bakıyoruz kayınvalidemden çok kız beni zorluyor
O zaman tavrınızı net bir şekilde belli edin. O almaya çalıştığında sizden normalden farklı bir ses tonu ve netlik duyarsa eminim şansını zorlamayacaktır. ANNE BEBEĞİM BENİMLE KALSIN! BANA İHTİYACI VAR VE BENİMDE ONA! BEN EMZİRİYORUM MAMA VERİLMEYECEK ÇOCUĞUMA! gibi gibi keskin ve net bi tık yükseltilmiş ses bence işe yarayabilir deneyin.Ben bankasından yanayım ama belli ölçüde yanında yatırıp beni diskalifiye edecek şekilde değil ve çok kez söyledim bebeğim şuan yatağında yatmıyor kucakta yatıyor emzige alışık ve bunları 8 günde yapmış benim haberim yok
Bebeğim yanımda duracak emzik.emmeyecek annesini emecrk diyeceksin. Alacaksın kucağıa. Mama verirse emzik verirse senin süt de biter yazık.Maalesef öyle verme dedikçe verir yatağa alışın dedikçe koynunda uyutur emzige alışır ve bublar 8 günde sen iyiken olur
Ben de alınmasın diye susuyorum ama cidden sabrım kalmadı bugün uyandım bebek yanımda yok nerde kayınvalidem de niye ben dinlenim diye iyide ben iyim sorun yok ve bebek neden seninle uyuyor emmesi lazım o bebeğin ben onun kedilerine karsiyor muyum da o benim bebeğime müdahale ediyorYa yeni doğmuş el kadar melek onun anneye anneninde o bebişine ihtiyacı var… ben bu bebeği alıp vermeme olaylarını anlamıyorum. Tamam ihtiyacın olduğunda bulunmaz nimet ama güzelce anlat bence yani… Halim varken bakayım alışayım bilmem ne de bu kez de aynı evin içinde ihtiyacın olduğunda bakmaz falan alınırsa kötü olur yani…
Sütünü varken çocuğa mama verilmesine ses çıkarmak zorundasınız kusura bakmayın. 8 günlük bebeğin sizin kokunuza, anne sütüne ihtiyacı var. Sahip çıkacaksınız doğurduğunu, çocuğa.Maalesef öyle verme dedikçe verir yatağa alışın dedikçe koynunda uyutur emzige alışır ve bublar 8 günde sen iyiken olur
Tavrını ortaya koy böyle olmaz o bebeğin sana ihtiyacı var seninde ona bebek anne yerine onu koyar onun kokusuna alışır buna izin verme sakın hakkında hayırlısı olsunBenide şuan bebek yanında ve yatağında aşka yatmıyor huysuzlasiyor
Lütfen sesinizi cikarin kvnize. Güzelce anne anlıyorum yardımcı olmak istiyorsun fakat sadece ev ve yemek konusunda ol bebeğime ben bakabilirim. O bebeğin senin kokuna güvenine ihtiyacı var. Ben ilk bebeğimde tecrubesizdim aynılarını yaşadım eşime ben inekmiyim emzirip alıyorsunuz yanımdan diye malesef ses etmelisiniz.Ayrıca doktor onermedikce mamada vermeyin hele biberon hiç vermeyin. Verilecekse şırınga yada kaşık biberonla verilir. Meme reddiyle karsilasirsiniz daha çok üzülürsünüz. Şimdi önünü kesmezsseniz böyle devam eder. Esinizlede konuşup bu şekil kırmadan halledebilirsiniz.Kizlar günaydın burda birçok kişinin durumunu okudum bebeği doğduktan sonra kayınvalidesinin yaklaşımı filan ama bizde şöyle bir sorun var ben sezaryan ameliyat oldum bebeğim dünyaya geldi üç gün nerdeyse hiç gözümü açamadım sonrasında kendime gelmeye başladım sağolsun kaynanam her konuda bana destek oldu ve oluyor hakkını ödeyemem ki onun yanında kalıyoruz ama doğum yaptım yapalı bebeğimi bana vermiyor yanında uyutuyor emzirsem alıp gazını çıkarıyor sabah benden alıp geceye kadar o bakıyor hazır mama veriyor verme desemde çocuğum sadece gece 3 den sabah 11 yada 10 kadar bende duruyor 8 günlük bebeğimi nereye gitse ev içinde yanında taşıyor mutfağa yatağına salona. Sırf bana vermemek için dinlen diyor ama ben iyim dedikçe anlamıyor ne yapmam lazım acil cevap verin lütfen.
Kafasına göreMamayı doktor mu önerdi kafasına göre mi veriyor ?
Bakalım bugün ciddi ciddi bir koşma yapacam gerekirse evi bile ayircam sırf bu yüzdenO zaman tavrınızı net bir şekilde belli edin. O almaya çalıştığında sizden normalden farklı bir ses tonu ve netlik duyarsa eminim şansını zorlamayacaktır. ANNE BEBEĞİM BENİMLE KALSIN! BANA İHTİYACI VAR VE BENİMDE ONA! BEN EMZİRİYORUM MAMA VERİLMEYECEK ÇOCUĞUMA! gibi gibi keskin ve net bi tık yükseltilmiş ses bence işe yarayabilir deneyin.
Ayağa kalkıp çocuğunuzu elinize alın. Sütun varsa mama ne alaka ?Kizlar günaydın burda birçok kişinin durumunu okudum bebeği doğduktan sonra kayınvalidesinin yaklaşımı filan ama bizde şöyle bir sorun var ben sezaryan ameliyat oldum bebeğim dünyaya geldi üç gün nerdeyse hiç gözümü açamadım sonrasında kendime gelmeye başladım sağolsun kaynanam her konuda bana destek oldu ve oluyor hakkını ödeyemem ki onun yanında kalıyoruz ama doğum yaptım yapalı bebeğimi bana vermiyor yanında uyutuyor emzirsem alıp gazını çıkarıyor sabah benden alıp geceye kadar o bakıyor hazır mama veriyor verme desemde çocuğum sadece gece 3 den sabah 11 yada 10 kadar bende duruyor 8 günlük bebeğimi nereye gitse ev içinde yanında taşıyor mutfağa yatağına salona. Sırf bana vermemek için dinlen diyor ama ben iyim dedikçe anlamıyor ne yapmam lazım acil cevap verin lütfen.
Anlatamıyorum ki bir türlüBebeğim yanımda duracak emzik.emmeyecek annesini emecrk diyeceksin. Alacaksın kucağıa. Mama verirse emzik verirse senin süt de biter yazık.
Ben uyuyum dinleniyim diye mama veriyor musAyağa kalkıp çocuğunuzu elinize alın. Sütun varsa mama ne alaka ?
Sen kalkıp oturabiliyor musun ? Kendine geldin mi ? Bunun için kavga çıkarsan eşin annem yaranamadi diye sana yüklenecek. Bence sen ayaklan artık,kendi işini kendin gör çocuğu da al. Ver derse oynuyorum,giydiriyorum ,emziriyorum vs vs de.Ben uyuyum dinleniyim diye mama veriyor mus
Kizlar günaydın burda birçok kişinin durumunu okudum bebeği doğduktan sonra kayınvalidesinin yaklaşımı filan ama bizde şöyle bir sorun var ben sezaryan ameliyat oldum bebeğim dünyaya geldi üç gün nerdeyse hiç gözümü açamadım sonrasında kendime gelmeye başladım sağolsun kaynanam her konuda bana destek oldu ve oluyor hakkını ödeyemem ki onun yanında kalıyoruz ama doğum yaptım yapalı bebeğimi bana vermiyor yanında uyutuyor emzirsem alıp gazını çıkarıyor sabah benden alıp geceye kadar o bakıyor hazır mama veriyor verme desemde çocuğum sadece gece 3 den sabah 11 yada 10 kadar bende duruyor 8 günlük bebeğimi nereye gitse ev içinde yanında taşıyor mutfağa yatağına salona. Sırf bana vermemek için dinlen diyor ama ben iyim dedikçe anlamıyor ne yapmam lazım acil cevap verin lütfen.
Yahu konuşma yapılacak ne var? Çocuk sizin, gidin alın koyun yanınıza. Gece de kalkıp emzirin. Zorla elinizden alıp mama verecek hali yok ya.Bakalım bugün ciddi ciddi bir koşma yapacam gerekirse evi bile ayircam sırf bu yüzden
Boş boş evin içinde geziyorum bol bol s*gara içiyorum yanına gidiyorum çocuğun ana kucağında oluyor uyuyor yüzü bana donukken birden çeviriyor ki kayınvalidemin annesi yaşıyor ve hasta duymuyor ama çocuğun yüzünü ona çeviriyorBunlar olurken siz ne yapıyorsunuz sürekli uyuyor musunuz? Tamam lohusanın uykuya ihtiyacı var, uyusun dinlensin diye yardım edilir ama gece sık kalkıyor diye. Siz gece de uyanmıyormuşsunuz ki kv mamayla besliyormuş. Ne yapıyorsunuz gündüz?
Evde durumdan memnun bir şekilde hatta bunu asmam gerektiğini söylüyorEşiniz nerde?