• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem anneme ş...siz dedi :(

Sensin şerefsiz diye lafı yapıştırsaydın ya! Lafa laf diye cevapta veremezdi.

Ayy kv niz ne kadar kötü kalpliymiş annenizin her hareketini inceliyo,bi yeri geldiğinde sinirlenmeden “Hani sen o gün anneme kötü bir küfür kullandın ya,kadının saçları dökülmüş halıdan uçuşmasın diye makineye çekmiş,sense hemen ne anlamlar çıkarttın.Dünyaya iyi tarafından bak iyi şeyler gör kaç yaşına gelmişsin kalbinde kötülük barındırma annecim” de.Bunu da kibar kibar istifini bozmadan de ki zeytinyağı gibi üste çıkmasın

Nasıl susabiliyorsunuz yahu?

Hadi o anda idrak edemedin. Önce bir "ne dedin anlamadım?" diye sor zaman kazan..
Tekrar edince "ağzını topla bahsettiğin kişi annem. O lafın anlamını biliyor musun sen? Git bu evden yoksa daha kötü olacak" demen lazımdı..

Kayinvalideniz büyük ayıp etmiş. Yüzü varsa evinize tekrar gelmez. Eşinize de anlatin bilsin ve mesafe koyun.

Büyük konuşmayayım ama ; aslaaa sessiz kalamazdım. Sanırım orada o an ciddi bir cıngar çıkartırdım evden bile kovabilirdim o sinirle. Ay şuan bile nasıl sinirlendim. Saygısız, terbiyesiz kadın

Merhaba arkadaşlar. Benim annem 51 yaşında kayınvalidem 67 yaşında. Olay şöyle oldu eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz annem ameliyat oldu ama son bir aydır sürekli rahatsız kendisi bulunduğum ilde değil bende bide gel burda gösterelim seni doktora dedim ve annem bana geldi annem gelince kayınvalidemde geldi sözde çok sever annemi ne zaman annem bana gelse oda geliyor bu zamana kadar hiç sorun etmedik bu arada kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evi ayrı yani neyse dün işten izin aldık annemi alıp hastaneye gidicez eve gittim annem elektrik süpürgesiyle kendi odasını süpürüyor. İçeri girer girmez kayınvalidem bana senin annen çok şerefsiz şu saate kadar oturdu sizin geleceğinize yakın kalktı makineyi aldı eline dedi. Tabi bu lafını annem duymadı direk bana söyledi dondum kaldım. Ne dicemi bilemedim anneme dedim niye makine yapıyon hastasın diye kızım yatağın üzeri hep saç olmuş kendisi troid hastası saçları dökülüyor onları elimle halının üstüne çırptım halıyıda makineye verdim dedi. Evde küçük çocuk var sen gelene kadar uçuşmasınlar diye yaptım dedi. Annemin niyetine karşın kayınvalidemin art niyeti ve üstüne anneme ş...siz demesi o an bişi demedim nedense ama dünden beri aklımdan çıkmıyor içim yandı resmen şimdi sizce ben napıyım bu kadına
o an birşey demedikten sonra yapıcak birşey yok... bundan sonraki konuşmalarında cevabını ver. geçen seferde anneme bunu dedin ayıp ediyorsun artık ...........vs dersin. hatta eşinin yanında söylersin özellikle.

Sessiz kalırsan bugün bunu diyen Sonra neler der. Yerini falan da bekleme birdahaki görüşüne kocanın yanında böyle demiştin ama annem şöyle yapmış. Birdaha böyle birşey diyemezsin . Dersen asla seninle görüşmem de. Hatasını anlar da özür dilerse ne ala dilemeZse bidaha da görüşme zaten . Ağzı bozuk pis kadın ya

"Estafurullah o sizin s...sizliginz" deseydiniz. Tövbe ne insanlar var inanmak dahi istemiyorum, neler söyletirler insana. Iyi dayanıp susmuşsunuz ben ortalığı birbirine katardım.

:110::110::110:
Merhaba arkadaşlar. Benim annem 51 yaşında kayınvalidem 67 yaşında. Olay şöyle oldu eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz annem ameliyat oldu ama son bir aydır sürekli rahatsız kendisi bulunduğum ilde değil bende bide gel burda gösterelim seni doktora dedim ve annem bana geldi annem gelince kayınvalidemde geldi sözde çok sever annemi ne zaman annem bana gelse oda geliyor bu zamana kadar hiç sorun etmedik bu arada kayınvalidemle aynı şehirdeyiz evi ayrı yani neyse dün işten izin aldık annemi alıp hastaneye gidicez eve gittim annem elektrik süpürgesiyle kendi odasını süpürüyor. İçeri girer girmez kayınvalidem bana senin annen çok şerefsiz şu saate kadar oturdu sizin geleceğinize yakın kalktı makineyi aldı eline dedi. Tabi bu lafını annem duymadı direk bana söyledi dondum kaldım. Ne dicemi bilemedim anneme dedim niye makine yapıyon hastasın diye kızım yatağın üzeri hep saç olmuş kendisi troid hastası saçları dökülüyor onları elimle halının üstüne çırptım halıyıda makineye verdim dedi. Evde küçük çocuk var sen gelene kadar uçuşmasınlar diye yaptım dedi. Annemin niyetine karşın kayınvalidemin art niyeti ve üstüne anneme ş...siz demesi o an bişi demedim nedense ama dünden beri aklımdan çıkmıyor içim yandı resmen şimdi sizce ben napıyım bu kadına
Nasıl bısey dıyemedınız:110:

benim anneme kayınvalidem öyle dycek yeminle kavga ederim

Hemen eşine şikayet et anında .

Sen kime ş siz diyorsun deseydin ama şok olmuş diyememişsin o anda

Kayınvalidem oturuyo annem evi supuruyo diye laf edicegini düşünüp panik olmuş. Kimileri argo konuşur falan kayinvalidenin üslubu normalde çok farklıysa evet saçma konusmus

cok terbıyesız bır ınsansın duzgun konus nıye demedınız merak ettım
benım kayınvalıdem anneme laf edecek de ben susacam
mumkun degıl

Back