Sadece bizlerde bitmiyor,kaynananında gelin yerine kızım demesi lazım öyle değilim???
aynen bende demiyorum 2,5 sene oldu daha bi kere bile demedim nolcak bu halimiz bilmiyorum valla aslında kayınvalidem çok iyidir ama ne biliyim TRDCFVGHBJNMÖ
kim anne den daha anne olabilir?? Benimde kayınvalidemle aram çok iyidir ama asla ve asla annemden daha anne kimse olamaz bana
Sadece kendimi bağlayan yorumlar yaptım çünkü sadece kendimden söz ettim,bunu anlamak zor olmasa gerek!!! Ayrıca gönderme yapmak istesem sizin gibi direk sizi muhatap alarak konu$urdum..Sizi muhatap alarak konu$madığıma göre neden cevap hakkı hissettiniz? Ben sizin mesajınızdan alıntı yapıp onu da cevaplamadım?? Kimsenin annesiyle olan diyaloğuyla da ilgilenmedim size nasihatta vermedim!! Ben bir çok manevi özelliklerinden dolayı ba$tacı yapılması gereken anneleri ba$tacı yapmakla neden size rahatsızlık verdiğimide anlayamadım...Kim anne den daha anne olabilir?? Benimde kayınvalidemle aram çok iyidir ama asla ve asla Annemden daha Anne kimse olamaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?