• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalıdelerıne hala anne dıyemeyenler biz ne yapacağizzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 2 bucuk ay beraber yasadim kayinvalidemgille ve hic bi zaman
icimden gelerek anne demedim... hep böle sanki yabanci biriymis gibiydi benim
icin...

3yıl oldu.. isterse 33 yıl olsun demem demıcem..

siz diyorum konusurken..

qeKi qzLim sana biRİ kayınwaLdeni çaqıR derse nasıl çaqrıyoRsuhnki siz qeliRMisiniz sizi ßiRimi çaqRıyoR fiLna aLmas bee çok resmiyet waR bn adınlarını syleyiq anne babada dmk istemiyorum ne diycem:(:(:(

qeKi qzLim sana biRİ kayınwaLdeni çaqıR derse nasıl çaqrıyoRsuhnki siz qeliRMisiniz sizi ßiRimi çaqRıyoR fiLna aLmas bee çok resmiyet waR bn adınlarını syleyiq anne babada dmk istemiyorum ne diycem:(:(:(

Güzel Türkçemizi bozmasanda senin dediklerini anlasam...emo denilen tarzın kendini ifade etme biçimi bu olmasa gerek! sinir bozucu :olmaz:

bu ay sonu inşaLLah nişanım war =) anne diyiceM artııık :) nişandan sonra eLLerini öperken bi diicem tamam bidaha gerisi gelir ehehe :) inşallah tabe

Güzel Türkçemizi bozmasanda senin dediklerini anlasam...emo denilen tarzın kendini ifade etme biçimi bu olmasa gerek! sinir bozucu :olmaz:

Ne emosu güzeLim bén 23 yaşındayım işim oLmaz çocuk şeyleriyle saDece böğLe yazmaya aLıştım ama séNin için yazımı düzeLmeye çaLışıcamyerimseniben

bunu söylemek için ayrı bi topik açalım bari :) :) konu dışına çıkılmasın arkadaslar yaaa..

ya benim erkek arkadaşımda anneme anne diyo ben hala daha diyemedim istemeye geldiler bayramdan sonra da söz yapacağız ama anne diyemiyorum :(((

nişanlı iken anne demeye başladım o gün bügundurde anne derim.....her telefon açışımda anne nasılsınla başlar cümlen oda kızım der bana..............arkadaşım söyleyemiyorsan sıkma kendını zamanla olur....

bende yıllardır anne baba demem hiçte sorun yapmadım.konuşurken siz diyorum yetiyor.zamanında o kadar uğraştı ki zorla söylettirmek için soğudum. belki öyle yapmasalrr derdim.

9 aydır evlıyım demekde hala zorlanıyorum cunku hak etmıyorlar arkadasın dedıgı gıbı kım cıkardıysa bu adetı offfffffffffffff

evlenmeyi becerebilen, anne demeyi nasıl beceremiyor anlayamadım.. işinize gelmiyor olmasın sakın. :olmaz: unutmayın ki ilerde siz de kayınvalide olacaksınız.

ilk günden beri anne diyom kuşum diyom nbr olgun bebegim diyom ki kaynanam bu annemede aynı konuuşuyom dilim aşınmaz demekle kimsenin yapılanı görmesine gerek yok allah görsün yeterki bende çok çeken bi gelindim zamanında ama olsun saygıda kusur etmem bu kelimeyi rahatça diyom annecigim diyee

bende 12 günlük nişanlıyım sözümde zorlandım ama nişanda nişanımdan sonra rahatlıkla anne dedim çünkü öyle sevecen sıcak kanlıki kayınvalide demeye bin şahit ister bunu nişandan sonra tüm akrabalarım bile dedi şimdi iki annem var benim nasıl demem anne diye benimde çoçuğum olcak bende kayınvalide olucam hem nişanlım gibi bir evlat yetiştirmiş çok şükür rabbime

kızlar bıraz empatılı olun bazıları nasıl dıyemıyorsunuz fılan dıor herkes bır olmuyor herkes bunu guzel cumleyı hk etmıyor bızde ısterız bazı arkadslar gıbı annecım fılan demeyı ma olmuyor onemlı olan suuuuu ıste hak etmıyorlar haaaaaa ben demıyormuyum dıyorum annecımde derım yerı gelır ama onemlı olan ıcınden gelerek denmesı bugun abıme kız ıstedık allahım o kadın o adam keske dedım kesk boyle kayınvalıdem boyle kayınbabam olsa dedım ıcımen duygulandım

anne baba demeyle kımsenın agzı asınmaz anne bba demeyı gonulden soylemeyı ısterdım

offffff offfffffff ne kadar ozr bır seymek bu kelımeyı kullanmak:(
1 hafta once nısanlandım
tabı 1,5 ay once sozum oldu ama bı turlu anne baba dıyemıyorum off
dun aksam onlara gıttım zorla azımdan bı anne lafı cıktı
aman allahım kaynanam benı bı optu :S cok sevındı sanırım :S mecbur dıyecem baska care yok

ben de yıllardır baba demedım hep amca dedıgım ıcın bana zor geldı ama kayınpederım hep alınır bana nıye baba demıyosun dıye aslında kotu nıyetten degıl ama agız alıskanlıgı ıste

annaaaaaa benden birsürü varmışşş ben 3 yıllık evliyim daha anne baba demedim diyemedim bir çözüm de bulamadım bulacak olan varsa bana da önerin yaaaawww

bende 1 yıldır nişanlıyım ama hala anne baba diyemiyorum zoruma gidiyor

söz de nişanda nikahtaa pek diyemedim. düğüne yakın sık sık demeye başladım artık diyorum çok da severim kendisini:)

Back