Yani biraz sert olacak ama tek meziyetiniz iyi puanlar alıp iyi bölümler okumak mı?
Önünüzdeki acımasızlığı görmüyor musunuz? Problemleri görmüyor musunuz? Eşiniz hakkında ufak şey yazılınca eşim çok iyi diye birkaç şey söylüyorsunuz. Oyunda kaybetmişsiniz arkadaşlarına gelip oynayın demiş bu mu o çok iyilik? Kıyafete karışmamak mı çok iyilik?
Biraz sosyal zekanıza yoğunlaşın, eşiniz sizin yaptığınız fedakarlığın farkında değil. Milyonda bir sizin gibi birine rastlardı ve rastladı ama hala size ilerle çalışırsın umarım diyebiliyor, şu yazdığınız durumda ailesine adam akıllı cevap veremiyor. Erkek gibi değil, eş gibi değil. Çok iyi bir kanka, bir arkadaş gibi.. Ailesi siz oldunuz artık eşinizin, nasıl ki hiçbir arkadaş ailesini arkadaşı için silmez ama arkadaşına çok değer verir çok iyiliği dokunur o hesap. Biraz silkelenin bence. Çıkaracağınız tırnaklarınız sadece kvye değil, eşinize de olmalı. Siz pasif eşiniz sizden daha pasif.
Başta üzülmüştüm size, bu durumda olmayı hiçbir kadın hak etmez. Bir kullanıcı yazmış zaten, iğne tüple uğraşmak istemiyorlar falan diye gerçek yani, çok da üzüldüm o yorumu okurken ama siz de etkili davranıp bir şey yapmıyorsunuz ki? Ben iki lisans bitirdim, mühendisim, erkeklerle aynı ortamdayım erkek gibiyim, istersem tıp okurum. Sorun bunlar değil zaten çok iyi ünide çift lisans mezunusunuz ama işe yaramamış. İsterseniz gidip dünyanın en iyi üniversitesinde tıp okuyun. Konuyla ilgisi yok bu durumun. Siz yine aynı siz olursunuz.
Olaylara aşırı yüzeysel bakıyorsunuz, dünya güzeli olun fark etmez. Karşı tarafın sizi gördüğü kadar, size baktığı kadarsınız.