Geçen sene maaş alıyordu. Bana muhtaç değildi. Ben tüp bebek için işten ayrıldım ve evi o gecindirdi. Nisan da tekrar işe basladim. Sonra buraya gelene kadar calistim. Cunku tup bebek masrafli oluyor. Bunu bilen bilir. Ben kaygılı olduğumu sanmıyorum.Ama bu ara hormonlardan mi kaynaklı bilmiyorum bir terk edilme korkumdan çok bırakıp gitme korkum var. Ilk Kayinvalidem aslında seni istemiyordum dediginde hem kizdim hem de esimin bunu duymadan beni 3.5 yil nasik idare ettigini düşündün. Sonra bu bir kaç üç olayından sonra dayanamayacağım diye dr bir arkadaşımı aradım saçmalama o kadar şey yaşadınız şimdi bu yüzden mi ayrılmak istiyorsun dedi. Ben mucadeleciyim ama pesimist baktığımda kafamda bitince kalbimde de bitiyor. Arkadaşım onu da tanıdığı için bak her şey iyi olacak dedi sonra eşim ailesinden uzağa yazdı tercihlerini. Çünkü bir valizle gidip bir ev kurdum tekrar yaparım ama eşime değer veriyorum onsuz bir ev istemiyorum bu doğru. Ve eşim de bunu biliyor. Her neyse artık cevap yazmayacağım. Çünkü atom parçalansa da önyargılar parçalanmaz. Ben de eşim de sokakta görüp de bunlar sorunlu diyeceğiniz insanlar da değiliz evliliğimiz boyunca bizi örnek alıp evlenenler oldu ayrıca umarım sizin gibi oluruz diyen o.kadar çift var ki. Benim anlasilmadigim nokta iç ne derse desin biz eşimle evin içine o cümleyi taşımıyorduk ama artik ben onun cümlelerini dahi duymak istemiyorum. Çünkü o ben öyle demek istememiştimi gece 2 yerine beni saat 3 'te tekrar arayarak soyledi. O yüzden hikayeye yazmadım. Sanırım Bilinçaltım ve tüm ruhumla onu suçluyorum. Oğluna hadi oğlum git demek yerine yarın da kalsın demesi. Eşime de kızgınım illa biri git gel diyince mi gelinir gidilir. Her neyse ben bu ruh halinden kurtulmak için terapiye gidiyorum. Online bulucam bugün . Bu konuyu da silmek istiyorum. Keşke hiç yazmasaydım. Kimsesizlik böyle bir şey annem yaşlı kardeşimi eşi aldattı o yetmiyor şimdi de bennnn. Çok sağolun testi çözeceğim.E bunu niye konuya yazmadıniz madem tepki verdiniz, madem KV arayıp "öyle demek istemedim" dedi?? Bence şu an olmasını istediğiniz bir şeyi söylüyorsunuz. Çünkü şöyle gelişen bir olayda pasif bir kadın, cazgır bir kaynana, anacı bir erkek var. Dediğiniz şey yok
Bence senin konunun özü tam da dediğin gibi kaybetmek istemediğin için iyi olman. Bu evlilik böyle dört sene yürümüş. Bir gün artık bu kadar (tabiri caizse enayilik boyutunda yani) iyi olmayı birakip kaybetmekten korktuğun için alttan almayı - görmezden gelmeyi kesersen bu evliliğin tek senin fedakarlıklarinla sürdüğü gerçegiyle yuzleseceksin.
Gecen sene senin parana muhtacti,senden harçlık alıyordu. Tabii suyuna gidecek. Oysa artık senden daha güçlü. Belki de ona eski ezik günlerini hatırlatıyorsundur
Konu sahibi, ailenizle olan hikayeyi okuduktan sonra emin oldum. Terkedilme korkunuz oyle büyük ki ondan bu haliniz. Acaba içten içe çocuk aklıyla babanız terkedince "annem biraz daha cabalasa gitmezdi" diye mi düşündünüz bilinçaltinizda? Bu yüzden mi bu haddinden fazla fedakarlığıniz???
Size önerim şu testi cozmenizi öneririm;
Her iddiasına girerim ki kaygılı bağlanma cikacaksiniz