Siz gidin deyin " Ben çocuk olursa bi 5 yıl çalışmak istemiyorum, oturup çocuğuma bakıcam, yoruldum çalış çalış nereye kadar, bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum.", ne kadar seviyormuş sizi anlarsınız. Prezervatifi çift takar, kendi evde olduğu zaman bi saat belirler o doğum kontrol hapını zorla yutturur. Yapmazsa gelin yine konuşalım.
Ben ona istediğin bölümü okuyabilirsin dedim o da devam etmek istiyorum dedi. Buraya kadar bir sıkıntı yoktu benim için çünkü eşim gerçek anlamda bir beyefendi. Ama mezun olduktan sonra ailesi resmen eşimin tepesine üşüştü. Bu iğrenç bir kelime ama ne yazik ki öyle oldu. Evden attıkları oğulları evde beslediklerinden daha değerli oldu. Onu da geçtim sürekli arayıp ne kadar kazanıyorsun vs vs para mevzularından midem bulandı. Ayrıca 24 saat nöbette yaşadıkları düşünülünce bir bu kadar dr şiddet olayı varken az alıyor bence.. Gerçi bana ne ne kadar aldığından ben bir sn evvel şu küçük ilçeden çıksak da işime gücüme geri dönebilsem diye düşünüyorum.İnşallah sahuru beklerken bizimle eğleniyorsunuzdur.
Kocasını üniversitede okutmak için, garsonluktan tutta temizliğe kadar çeşitli işlerde çalışan kadınların hikayesini şimdiye kadar hep Amerikan filmlerinde izler, romanlarında okurduk. Siz o kadınlardan farklı olarak üniversite mezunuymuşsunuz.
Sayenizde ülkemizin bu konuda da geri kalmadığını öğrenmiş olduk.