Kayinvalidecigim Tektasimi Takmak Istemis! :)

size hakaret edilen cümleyi ya da cümleleri alıntı yaparak gösterir misiniz? ben, bana ve 1sene hakaret edilen cümleyi gösterebilirim de isterseniz...

ben kayınvalide konusunda şanslı kesimden yanayım anakuzusu gelin kuzusuyuz biz :)))) Yani kayınvalidem nerde durmasını bilen biri eşim annesine çok bağlıdır oldukça gerçi affedersiniz ne biçim gelinsin diyceksiniz ama bende öyleyim kayınvalideme çok bağlıyım.. Ama bilir dediğim gibi sınırlarını oğlunun bir hayatı olduğunu yuvası olduğunu.Bu da bizi birbirimize daha çok bağlıyor..Gerçi alakasız olacak ama ben insanların sürekli teste tabi olduğuna inanırım. Kayınvalidem çok çekmiş (dayağından tuttun aldatılmasına kadar) bunu kendine ders etmiş ben çocuklarıma bunu yapmıyacağım diye ...Çocuklarınıda aynı şekilde yetiştirmiş... Kocasına kızıp evi terk ederim anneme giderim demek yerine ben Senin annene giderim haberin olsun diyen biriyim..

Ayrıca nişanlınız kendini iyi yetiştirmiş ya da kayınvalideniz o şekilde yetiştirmiş nişanlınızı eh onun için bulunmaz bir nimet elinin altından gitmesinide istemiyordur...Şimdiden Allah kolaylık versin.. Kendi eviniz olduğunda sınırları çekmeye şimdiden başlayın .. Üzmeyinde kendinizi akıllı bir insansınız içinizde bir yerde aile olmanın getirdiği saygı var ..

Sayfa kirliligine son...!!!

"Is ve Isci Bulma Kurumu" basligi altinda toplanmasi gereken kisiler, lütfen oraya...

PS: Saygi ve nezaket kurallari toplum icerisinde önemli bir yer teskil eder...

Sayfa kirliligine son...!!!

"Is ve Isci Bulma Kurumu" basligi altinda toplanmasi gereken kisiler, lütfen oraya...

PS: Saygi ve nezaket kurallari toplum icerisinde önemli bir yer teskil eder...

size hakaret edilen cümleyi göstermenizi istemiştim. durun tahmin edeyim . yok öyle bir cümle değil mi

BENİ BİR DİNLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...

sonuçta burada sesimizin tonunu kullanamıyoruz.. bu yüzden yanlış anlaşılmalar olabiliyor.. bir de konular hassas olunca alınganlık da olabiliyor...

örneğin, çocuğunuza bile seslenirken "burada bekliyorum seni" gibi masum bir cümleyi tonlamamızla bir tehdit haline getirebiliyoruz...

alınganlık yapmayalım; ön yargılı olmayalım..

ne güzel fikir alış verişinde bulunuyoruz, tadımız kaçmasın noolur...

masum yazılan bir cümle, okuyanın ruh haliyle bağlantılı olarak yanlış yorumlanabiliyor. yanlış yorumlayana da kızamayız. çünkü kötü bir dönemden geçiyor olabilir..

Sizin adiniza ne kadar sevindim tahmin dahi edemezsiniz, "Masallah" diyorum, Allah nazarlardan saklasin... :) Iste öyle Annelerin elleri öpülesi... Baskalarinin hayatlarina saygi ve mesafeyle yaklasabilen, en önemlisi kiskanclik gibi duygulardan arinabilmis kisiler lazim bu hayatta... Hele bu kisiler bir de Anne iseler... Himmm ne mutlu size... :) Gercekten bu konuda nadiren sansli bayanlardansiniz... :) Tekrar Masallah... :)

Iyi niyetinizle yazdiginiz hersey cok kibar ve güzel, ama yapisip kalan sayfayi tekretmek istemyen arsiz kisilerle de ugrasilmiyor malesef, sanirim baska is güc yok sizinde dediginiz gibi amac sohbeti bölmek ve tad kacirmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…