• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Mesafeni koy. Ben öyle her zaman her gün gelemem gelen de olsun istemem . Elimden gelen bişey olur basım üstüne. Ama seninde bir hayatın var evin var eşin olcak vs. Bende yakın oturuyorum beni de gelsene falancalar gelcek bir gittim iki gittim baktım sonu gelmiyor mesafeyi arttirdim. İlerde basın ağrır. Beklenti içinde olmak iyi bişey değil mesajı ver alsın

Mesafeni koy. Ben öyle her zaman her gün gelemem gelen de olsun istemem . Elimden gelen bişey olur basım üstüne. Ama seninde bir hayatın var evin var eşin olcak vs. Bende yakın oturuyorum beni de gelsene falancalar gelcek bir gittim iki gittim baktım sonu gelmiyor mesafeyi arttirdim. İlerde basın ağrır. Beklenti içinde olmak iyi bişey değil mesajı ver alsın
Nişanlım da çok düşkün ailesine. Ailesi tabi ama ben nasıl mesaj vereceğim ne yapacağım bilemedim

Nişanlım da çok düşkün ailesine. Ailesi tabi ama ben nasıl mesaj vereceğim ne yapacağım bilemedim

Canım aradığı zaman şu işim var benim tüh gelemicem falan diceksin nişanlına da şimdiden söyle yarın evlenince problem olur ben devamlı gidemem çay kahve yapmaya insan mı çağırılır. Şimdiden biktiriyolar kendilerinden yaşlanınca tam insana ihtiyaçları varken bakmak gelmiyo insanın içinden geneli böyle

Sana alttan alttan mesaj veriyor işte canım evlenince senden bunları bekliyor.Kayınvalidem de ben sözleneceğim sıralar evini tadilat ettirmişti bana mesajda yardıma gelsene falan dedi.Hiç görmezden geldim kimse kusura bakmasın daha annemin temizliğini tam yapamazken daha sözlüyken yardıma gidemezdim gelin ata binmiş ya nasip demiş.Şimdi yardım istediğinde yardım ediyorum o ayrı ama her şeyin bir sınırı vardır

Yani bu durumlar beni çok düşündürüyor ben evin tek ve ilk kızıyım ben ailemde babam benden su istemez . Ama el kapısı tabi. Şimdiden de böyle olmaz ama :(

Kayınvalidemin başımın üstünde yeri var . Dünyalar tatlısı bir insandır. Ben istemedigim sürece asla bana şunu yap bunu yap demez hatta yanında kalırken yemeğimi yapardı çayımı bile karıştırır verirdi. Kendi evime geçtim bana geldiğinde yine hiç bana iş yaptırmaz yemeğimi yapar çayımı demler. Bende isterim ki ona hizmet edeyim . Kendisine bisey alsın bana da alır. Öyle tatlıdır. Sen saygıda kusur etme meyvesini alırsın ilerde
Benim kayınvalidem de böyledir. Çok severim onu. Eminim siz de iyi bir gelinsinizdir ama bence biz şanslıyız her kayınvalide böyle değil.

Saygıda kusur etmeyip mesafenizi korursanız sıkıntı olmaz. Bunlar güzel şeyler tabi abartılmazsa ilerde

Bende kayinvalidemi severim onunda beni sevdigini dusunuyorum ama tek sorun surekli hizmet etmem oluyor. Buyuklerimi kirmamak uzmemek adina herseye tamam diyen biriyim ve ne zaman yanina gitsem mutfaktan cikmiyor . Haliyle o büyüktür ugrasmasin diye ben yapiyorum isleri ama bu rutine bindi artik. Beni oturmaya cagiriyor mesela canim sıkılmasın diye . Sonra bi gidiyorum komsulari fln oluyor ben aksama kadar oturamiyorum sürekli ikram. Inanin 1 degil 2 degil çoğu zaman olunca koyuyor insana bu durum. Bikerede keyifli oturup muhabbet edebilecegimiz bir ortan istiyorum varsin yiyip icmeyelim ama cogu vaktim mutfakta geçiyor

Bende kötü olmadan saygı sevgi içinde anne kız gibi olmak isterim fakat sürekli dile getirince sanki sürekli ben onun yanında işinde gücünde olacağım hissi veriyor bana

Ben nişanlıyım kayınvalidem arada sıra da bana şöyle şeyler söylüyor; (lise son sınıfa giden görümcem var ) eğer X bu sene sınavı kazanamazsa seneye hazırlanır sende kalır yardımcı olursun , sonra beni başka zaman arar napysn bizde babanla oturuyoruz çay olsa da içsek kuzum sen olsan bize yapardın, sonra yine arıyor bir gün şundan bundan derken “bugün de hastanedeyim kızım dedim ki evlenseydiler gelinime geçerdim yada o bana geçer kahvaltı hazırlardı “ dedim . Yani ben mi kafaya takıyorum yoksa normal mı bu cümleler
Geçmiş olsun bebeğim :rolleyes:

Back
X