- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
Tek oğlu evetIlk gelin misiniz?
Öyleyse hevesleniyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek oğlu evetIlk gelin misiniz?
Öyleyse hevesleniyordur
Seni evine gelin edebilir mi yani ay iki ucu bkklu degnek annem sen bence duygularini acik ve net ifade etBenim korkum da beni sürekli kendi evine çağırması
Ama hepsinin bir kızı yokkiKeşke her kayınvalide bir kızı olduğunu unutmasa
Evimiz ayrı olacak ama yakınSeni evine gelin edebilir mi yani ay iki ucu bkklu degnek annem sen bence duygularini acik ve net ifade et
Ah ah ne diyeyim kızı var umarım beni anlarAma hepsinin bir kızı yokkimesela benimkinin yok
![]()
İnşalalhhhAh ah ne diyeyim kızı var umarım beni anlar
Nişanlım da çok düşkün ailesine. Ailesi tabi ama ben nasıl mesaj vereceğim ne yapacağım bilemedimMesafeni koy. Ben öyle her zaman her gün gelemem gelen de olsun istemem . Elimden gelen bişey olur basım üstüne. Ama seninde bir hayatın var evin var eşin olcak vs. Bende yakın oturuyorum beni de gelsene falancalar gelcek bir gittim iki gittim baktım sonu gelmiyor mesafeyi arttirdim. İlerde basın ağrır. Beklenti içinde olmak iyi bişey değil mesajı ver alsın
Nişanlım da çok düşkün ailesine. Ailesi tabi ama ben nasıl mesaj vereceğim ne yapacağım bilemedim
Yok gaza gelmek değilde görüş belirtiyorsunuz benim sizlerden istediğim de bu. Yani sürekli sürekli diyor bunlarıya çok gaza getirmiş gibi olmıyım ama bana ilerde faydalanmaya çalışır gibi geldi
Ben yeni evli olacağım görümcenin yanımda işi varmı kiYok gaza gelmek değilde görüş belirtiyorsunuz benim sizlerden istediğim de bu. Yani sürekli sürekli diyor bunları
Benim kayınvalidem de böyledir. Çok severim onu. Eminim siz de iyi bir gelinsinizdir ama bence biz şanslıyız her kayınvalide böyle değil.Kayınvalidemin başımın üstünde yeri var . Dünyalar tatlısı bir insandır. Ben istemedigim sürece asla bana şunu yap bunu yap demez hatta yanında kalırken yemeğimi yapardı çayımı bile karıştırır verirdi. Kendi evime geçtim bana geldiğinde yine hiç bana iş yaptırmaz yemeğimi yapar çayımı demler. Bende isterim ki ona hizmet edeyim . Kendisine bisey alsın bana da alır. Öyle tatlıdır. Sen saygıda kusur etme meyvesini alırsın ilerde
Anne kız gibiyiz herkes bizi anne kız sanır. Gerçekten çok şanslıyızBenim kayınvalidem de böyledir. Çok severim onu. Eminim siz de iyi bir gelinsinizdir ama bence biz şanslıyız her kayınvalide böyle değil.
Geçmiş olsun bebeğimBen nişanlıyım kayınvalidem arada sıra da bana şöyle şeyler söylüyor; (lise son sınıfa giden görümcem var ) eğer X bu sene sınavı kazanamazsa seneye hazırlanır sende kalır yardımcı olursun , sonra beni başka zaman arar napysn bizde babanla oturuyoruz çay olsa da içsek kuzum sen olsan bize yapardın, sonra yine arıyor bir gün şundan bundan derken “bugün de hastanedeyim kızım dedim ki evlenseydiler gelinime geçerdim yada o bana geçer kahvaltı hazırlardı “ dedim . Yani ben mi kafaya takıyorum yoksa normal mı bu cümleler