Kayınvalide yüzünden düğün üstü nişan atmak üzereyiz

Yapma etme ayrıl...
Belki nişanlını seviyorsun ama sevgi aşk yerini huzura saygıya bırakıyor zamanla, senin bu aileyle huzuru bulman imkansız...
Ne kendini ne aileni yakma...

Benim eski eşin annesi böyle yapmıştı, sonra ne yaptı etti bizi ayırdı... o şerefsiz eski kocamda başta benim yanımdayken sonra annesine taraf oldu. O da haklı, eşin eskisi oluyor ama annenin olmuyor...

Ben yandım sen yanma...

İyi insanlar çıkacak karşınıza İnan, ben kendimden biliyorum. Böyle bir adamla evliydim, o pislşkle ailesi hayatı bana zindan etmişti, ama çok şükür şimdiki eşim cenneti yaşatıyor dünyada...
Dilerim hiç bir kız benim yaşadıklarımı yaşamaz, yakmayın kendinizi kızlar...

arkanıza bile bakmadan kaçın..
yoksa ileride bu forumda çok ağlarsınız

Gözümün önünden yaşadıklarım geçti. Benim babam da naif ve toparlayıci bir insandır.
Fakat bu kadar olaya bu kadar lafa bu sakinlik ve naiflik fazla. Babanızın da bir höt demesi gerekiyor.
Karşı taraf bunu yanlış anlıyor.nasil olsa biz ne yaparsak yapalim ne dersek diyelim kızı veriyorlar diye düşünüyorlar ondan size adım atan özür dileyen yok. siz degersizleşiyorsunuz onların gözünde .

bu aile ile bir daha muhatap etmeyecekse gideceksin geleceksin demeyecekse ancak oyle iliskinizi devam ettirin bence.
]yoksa omur torpusu gibi insanlar, bu devirde bu zihniyet, insan hayret ediyor gercekten.

Hemen o nişanı at...şimdi sana inanan nisanlın evlenince ailesine dönüverir .ne oldugunu şaşırırsın...

Ben yirmili yaslarimda bir erkekle evlenildigini sanırdim ama otuzlu yaşlar olunca ailesiyle de evlenildigini öğrenmiş oldum.

Ailenle bu denli konuşmasına nasıl izin verirsin.

Sana birşey diyeyim mi, nisanlini geç, evlenince en fazla üç ay içinde çok pişman olacaksın. Böyle bir kv de ölene kadar seni rahat bırakmaz. Ve o çok sevdiğin müstakbel kocandan bile nefret eder hale geleceksin.

Nişanları attık. Devam edemiyorum seviyorum ama aileme yapılanı hiç bir şekilde telafi etmediler ve daha kötü şeyler sözlerde duyduk bende karşılığını verdim çünkü tepemize çıkıyolar. Şuanda suçlanıyoruz ben yapmışım kadını ben çıldırtmışım ben kötüymüşüm iftira atmışım yalan söylemişim bir sürü yeminler ediyo ama gözümde boş doğrular gerçekler ortada kadın zıvanadan çıktı durdurulmuyo ve bugün dursa yarın durmıcak eminimki dediğiniz gibi daha kötü şeyler olcak belkide nişanlımda onlara taraf çıkıcak benimle kötü olucak herşey olabilir bunları göre göre gidemiceme karar verdim ve bitirdim. Nişanlım şuan perişan ama günah almadığıma vicdanen rahatım çünkü ben çok uğraştım oda uğraştı ailemde uğraştı ama ailesi sadece sustu kaldı sadece suçlamalı konuştular. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için destek iyi geldi

En zor ama en dogru karari vermissiniz sizi tebrik ediyorum. Emin olun boyle bir ailenin icine girmediginiz icin her gun sukredeceksiniz. Maalesef ki sevginin gucu herseye yetmiyor. Insallah zamani gelince karsiniza hem karakteri hem de ailesi dort dortluk gonlunuzce bi insan cikar, sevgiler

Nasıl başlarsa öyle gidiyor kuzum hatta bunlar fragman oluyor aman diyeyim kaç. Bak evlilikte köprü kuracak eştir, eğer adam pasifse seni kv ile karşı karşıya bırakıyorsa KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Benim x kaynanam da aileme haksız yere bir sürü laf etti. O gün eşim çok pasifti. Ama ben onun annesi icin çocuk gibi davranıyor dediğimde bile kolumu tutup güçlü olduğunu göstermek isterdi. Ben hiçbirşey diyemezdim korkudan.
Kurtul Kurtul kurtul o çok sevdiğim adamdan nefret ediyorum hala da kurtulmak icin dua ediyorum.
Benim aileme annesi iyi ki laf söyledi iyi ki bitti anneme göre hala katlaniyorum öyle saçma sapan bir aileye.
Mantıklı bak.
Kendi kendine karar ver. Istemezsen dene tecrübe et farklı da olabilir senin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…