- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi Princessduck
Kv ile beraber mi yaşıyorsunuz.Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv ile beraber mi yaşıyorsunuz.Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defa
Üstümde oturuyorKv ile beraber mi yaşıyorsunuz.
Gezip tozmanin evlisi bekarı olmaz bu arada, istediğiniz gibi gezersiniz kvnize b.k yemek düşer. Eşiniz ağzini acmiyo ona noluyo yahu?Kendimi övüp yada öne sürdüğüm bir durum olmusmu arkadaslar .. oyle bir yorum geldiki cok uzuldum. Sadece derdimi açtım. Kayınvalidemin beni sevmemesinin nedeni anneme gidiyor olmam. Evlenen kızın annesi olmaz dedi bana. Bide gezmez dedi. Bende gezmeyi seviyorum ne yapayim
Bende sizin gibi soyledim. Anneni sildim artik görüşmek istemiyorum dedim. Dua edin bir evladım olsun. O zaman kimseyi takıp üzülmeyeceğimEşinize ciddi bi konuşma yapıcaksiniz sen istersen git annenle görüş, ama annen artık bizim kapimizdan giremez diye. Ve sokmayacaksiniz, kesinlikle görüşmeyeceksiniz, inşallah olmaz dediği çocuğunuz doğduğunda gostermeyeceksiniz. Bu lafları yutar da görüşmeye devam ederseniz daha fazlasını duymaya hazır olun
benımde terbıyesız bır kayınvalıdem var senelerdır gorusmuyorum kendısıyle 7 yıllık evlıyım 2 sene gorustuk sabır gosterdım tahammul ettım daha da umursamadım kayınvalıde kotuyse ne yaparsanız yapın asla dıyologunuz duzelmez o yuzden salın onu kendı halıne bırakın gormeyın duymayın gorusmeyın yazık dusunsenıze o kadın bır omur kendı kendısıyle yasamak zorunda hayat onun ıcın cok zor olmalı bu kotuluk kara kalplılık mutsuzluk hasetlıkle kalbının ekmegını yer ınsallahO gün o kadar hastaydıki hic bisey diyemedi. Ama annesi gittikten sonra senin icin cok üzülüyorum hem annem ile hemde benim hastaligim ile ugrasiyorsun istersen ayrıl benden dedi. Seni cok seviyorum bu ikimizin sorunu başım üstünde yeri var dedim. Ama anneni istemiyorum artık dedim
Siz de sinirlendiğinizde kaynanaya saydırın bakalım, eşiniz ne diyecek...Annem sinirle söyledi diyor
Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Mesafe koyamazsiniz, eşinizin "annem sinirle söyledi"lerine karşı ezilirseniz, emin olun çocuk olduktan sonra daha da kötü olucak. Kim kime sinirlenince "or.spu, inşallah çocuğun olmaz" diyomus yahu, böyle siniri normal gören adam kendi sinirlense sizi döver heralde.Bende sizin gibi soyledim. Anneni sildim artik görüşmek istemiyorum dedim. Dua edin bir evladım olsun. O zaman kimseyi takıp üzülmeyeceğim
Ne olursa olsun o lafı dediği anda müdahale etmesi gerekirdi resmen namusunuza laf edilmiş nasıl ses çıkarmaz susması çok yanlış ne kadar hasta olursa olsun nasıl sindirebildi ben olsam yolardim o kadınıEşimi cok seviyorum ama yuvamı bozan bir insan var o da annesi
Aynen hele ki kadinlarin çektiği yok tüpler tikalimi git film çektir yok açılsın histereskobi ol alttan muayene ol çatlatma iğnesi ol 12 gün boyunca ağrısını çek sancı çek negatif çıksın aşılama yapılsın sancı çeksin düşük yap kanaması olsun ağrısı olsun bizim hiç canımız yokmuş gibi eşinin sadece spermi yok ne kadar hasta olabilir her ay her doktor kontrolünde ne acılar cekiliyor da sesimiz çıkmıyor bir umut için yeter ki olsunda her acısına razıyım ne kadar hasta olabilir yaniEşiniz ölümcül hastaligin tedavisinde degil ki Allah korusun. Oyle bir yazmissiniz sanki ciddi bir hastalikla ugrasiyormuş gibi.
Adamin spermi yok, cocugunuz olmuyor sadece yani sizin icin buyuk bir konudur, asiri hassasdir ama karsidaki sizin kadar icinde buyutemeyebilir. Adam saglikli neticede, cocugu olmamasi dunyanin sonu degil.
Onun parasini da kvdeniz vermek zorunda degil yani. Niye yardim etmedi, niye iyi misin demedi diye cok takmissiniz illa takacaksa eşiniz takardi kendi konusurdu onun annesi sonucta.
Bosuna kv ile birbirinize sataşmayin.
Seviyorum dediğiniz için hiçbir şey demeyeceğim ama özür dilerim kimse de yanlış anlamasın zira hassas bir konu olduğunu biliyorum lakin konudaki eşe özel eleştiri olduğunun altını çizerek, tedavide sıkıntılı tarafın kendisi olduğunu bildiği için şimdi süt dökmüş kedi gibi davranan eşiniz, bebeğiniz olduğu zaman aslan kesilmeye başladığında, kayınvalideniz bebek bizim sen kimsin diye size çıkışmaya başladığında, eşiniz o benim annem diye savunduğunda da umarım eşinizi sevmeye devam edebilirsinizAnnem sinirle soyledi özurdilerim onun adına dedi. Annesine çık evden dedi
Hastalığı neydi eşinizin? Nasıl bir hastalık ki size o lafları söyleyene hiç bir şey diyemiyor?O gün o kadar hastaydıki hic bisey diyemedi. Ama annesi gittikten sonra senin icin cok üzülüyorum hem annem ile hemde benim hastaligim ile ugrasiyorsun istersen ayrıl benden dedi. Seni cok seviyorum bu ikimizin sorunu başım üstünde yeri var dedim. Ama anneni istemiyorum artık dedim
Hadi ya, o zaman sizde sinirle eşinizede kayınvalideyede ana avrat küfredin bakalım o zaman da bu kadar anlayışlı olacak mı eşinizAnnem sinirle söyledi diyor