Kayınvalide Terörü

Annem sinirle soyledi özurdilerim onun adına dedi. Annesine çık evden dedi

Bırakma kocanda görusmesin eğer seni dinlemeyip giderse annesine. onada yolu göster

Eşin bu durumda yanında olmayacaksa hiç olmasın gitsin analı ogullu birbirini yesinler .sanma sen çıkarken onlar mutlu olur .bak nasıl birbirine girecek hepsi .o dersi ver sonra izle.bak nasıl dikkat edecek sözlerine

Kendimi övüp yada öne sürdüğüm bir durum olmusmu arkadaslar .. oyle bir yorum geldiki cok uzuldum. Sadece derdimi açtım. Kayınvalidemin beni sevmemesinin nedeni anneme gidiyor olmam. Evlenen kızın annesi olmaz dedi bana. Bide gezmez dedi. Bende gezmeyi seviyorum ne yapayim :KK43:
Niye üzgün emoji koyuyorsunuz? Kayınvalideniz eski kafalı cahil kadının teki.
Eşiniz bunca saçmalığı yaşamaya değecek bir insan mı, sessiz kaldığı şeylere bakarsak değil.

Siz oturun bunları bir düşünün.

Kendimi övüp yada öne sürdüğüm bir durum olmusmu arkadaslar .. oyle bir yorum geldiki cok uzuldum. Sadece derdimi açtım. Kayınvalidemin beni sevmemesinin nedeni anneme gidiyor olmam. Evlenen kızın annesi olmaz dedi bana. Bide gezmez dedi. Bende gezmeyi seviyorum ne yapayim :KK43:

Kendisi niye evinde oturup cürümüyor o zaman? Muhatap olmayin bir daha

Herkes gelin, bir gün kayınvalide oluyor;ama herkes insan olamıyor. Kayınvalideniz insan olamamış.

Eşinizi de yükseldim, karısına o laf söyleniyor da neden tepki vermiyor? Hastalık bahane mi?

Hiçbir şekilde bağınız kalmasın, muhattap olmayın. Benim kayınvalidem yok moduna gireceksiniz. Evinize de gelmesin, siz de gitmeyin.

Eşinin annesine bir tepki göstermesi lazım. Kaynanan sana bu tarz konuşabiliyorsa o rahatlığı oğlundan ve senden alıyor..

Cadılar gerçek değilse bu kadın ne ? 🙄

Allah'ım sorunu resmen kendinde arıyorsun
Gezmeyi severim napim 😱😱

Sana birşey diyimmi onlar seni anlamış daha çookk ezilirsin sen böyle devam edersen

Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Ben bana laf sokan, annemi arayıp azarlayan, onun hastalanmasına sebep olan kaynanamı hayatımdan sildim. 4 yıldır görüşmüyorum. Bana bu lafları etseydi çoktan silerdim! Ettiği lafın farkında mısınız? Siz her şeye rağmen maddi manevi eşinize destek oluyorsunuz, kadın sizi alttan alıp, destekleyeceği yerde ağzını nasıl bozmuş. O lafı bana annem dese onu da silerim. O ne demek ya, çok sinirlendim şu an..İnşallah tez zamanda sağlıklı bir evladınız olur.

Allah kayinvalideni islah etsin uzerinden belasini kaldirsin ki kendine gelsin ahmak kadin
Kocaniz gerçekten hasta olabilir ama karisinin namusuna da laf soylenirken gercekten cevap veremiyecek kadar komada mi yatiyodu Allah icin anne ne diyon sen deyip susturamadi mi

21 yaşından beri çocuk istiyorsun e kaç yaşında evlendin ki sen

X