Kayınvalide Terörü

Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Bu olay yaşanmış olamaz dimi ? Yaşanmasın nolur ya.

Herkes bir ananın evladı. Kimse kimsenin evladına hakaret edemez, saçma sapan beddualar edemez. Ailesi ile görüşmesine , gezmesine , harcamasına karışamaz. Onun oğlu para kazanıyorsa sizde evin işlerini yapıyorsunuz her şeyi geçtim hayatı paylaşıyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam çok büyük olay çıkarırdım. Sinirine hakim olamayan ,saçma sapan konuşan kim olursa olsun evinden çıkmasın. Eşinizde ağzını açmamış sizin aileniz eşinize hakaret etse bunları söylese yine böyle sessiz kalır mıydı ?

Kv biz tam bi ahlaksızmış ya . Allah ıslah etsin bence hiç onla münakaşaya Filan girmeyin dilinin ayarı yok çünkü

umarim tez zamanda çocuğunuz olur. yanlış anlamayin ama kayinvalideniz sanki tedaviye ihtiyacı olan oğlu oldugu için agresif. gerci sizde olsaydi eminim basiniza kakar size gene kotu davranirdi ama oglunda olmasi size karsi onu daha agresif yapmis gibi .oglum para kazaniyir falan diyip sizi ezmeye calisiyor aklinca.umarim sizi kiracak bisey yoktur yorumumda bu sekilde ifade edebildim .

Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Eşiniz okadar hastaysa niye kayınvalideniz ile tartıştınız? Sanırım sizin de saygı da biraz kusurunuz var, üslubunuz hiç hoş değil.
Ayrıca kayınvalidem bana o lafları söyleyecek eşimde susacak hasta falan dinlemem önce onu atarım evden.

O gün o kadar hastaydıki hic bisey diyemedi. Ama annesi gittikten sonra senin icin cok üzülüyorum hem annem ile hemde benim hastaligim ile ugrasiyorsun istersen ayrıl benden dedi. Seni cok seviyorum bu ikimizin sorunu başım üstünde yeri var dedim. Ama anneni istemiyorum artık dedim
Bu cumleyi kuran anne karimla ilgili bu sekilde konusamazsin diyebilirdi en azindan

Parasini vermek zorunda degil tabiki ama en azindan kizim nasilsin demesini beklerdim yada biseye ihtiyacin varmi demesini.. sonucta düşmanı degil hanimefendi oglu.. kim olsa bekler

Kadin sana "sen hizmetcisin, niye hizmet etmiyon banaaa" diyor. Sende "bana niye nasilsin demiyii" diyorsun.

Yazik ya, herşeye. Gencecik kiz, iş ortamini bilmez. Arkadaşlarla gezmek, doyasina para harcamak,.. hiçbiri yok. Varsa yoksa bebek. Statü bu. Bilmiyor ki bebek ile daha zor olacağini.

30 yaşina geldiğinde kendini 50 his edecek. Cok yazik :KK43:

Bilmiyorum kayınvalideyle nasıl bu seviyeye geliyorsunuz, anlayamıyorum.

Nasıl sizin çocuk sahibi olma durumunuzu diline dolayabilir.

Şimdiye kadar sustunuz, böyle görüşmeye devam mı ettiniz?

Bir de neden biliyor ki gördüğünüz tedaviyi?

Eşinizden cesaret almasa bu lafları edemez. Karısına o... dedirten erkeğin ne olduğununu da hepimiz biliyoruz.
Bir de oğlum benimle kalacak ne yaa...Komik. Yani anasının kuzusunu siz bir yandan anası bir yandan çekiştiriyor. Şu adama bir çıkışın da erkek olduğunu hatırlasın. Bunun hastalığıyla falan da ilgisi yok ayrıca.

Kayınvalideniz için üzüldüm içi pis bir kadın belli ki. Ve hep o pislikle yaşamak zorunda. O pislikle de etrafındaki boğmaya çalışıyor. Eşinizin durumunu muhtemelen kabullenememiş, toz konduramıyor acısını sizden çıkarıyor. Eşiniz de anne baskısı gören biri belli ki. Böyle sözler karşısında annesini silmesini veya benzer cevaplarla karşı vermesini beklemek yanlış olur zaten. Fakat eşinizi ne kadar severseniz sevin çocuk için tekrar düşünün derim. Kayınvalideniz hep hayatınızda olacak ve her defasında farklı sorunlar, saygısızlıklar yaşayacaksınız. Ayrıca evliliğiniz 2 kişi üzerine kurulu. Başkasında maddi veya manevi beklentiye girerseniz o gemi yürümez. İyisini kötüsünü ayırın iyice düşünün gerekirse eşinizle de konuşun. Zaten psikolojik olarak zor bir süreç yaşıyorsunuz, bir de kayınvalidenizi sırtınıza yüklenmeyin.

Kayınvalide terörü deyince ben de alttan alttan laf sokup, oğlunu gizli gizli dolduran kv sandım. Bildiğin çıngıraklı yılan bu kadın. Aman aman evlerden ırak. Bana böyle birşey denseydi çok şiddetli bir deprem etkisi yaratırdım o evde.

Annem sinirle söyledi diyor :KK43:
Sizde o sinirle annesine deyiverseydiniz madem 😏😏
Sinirle söylemiş miş. Önce kocanıza hesap sorun bence onu pek masum görüyorsunuz da. Kocanız o fırsatı vermese o lafları edemezdi kayınvalideniz.

X