Kayınvalide Terörü

Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Merak edilecek olan nokta şu iksii

Bunları derken koca kişisi ne tepki verdi

Evethic istemedi beni.ben seni gelim diye aldim bana hizmet edesin diye. Annene gidesin diye almadim dedi. Anneme gidiyorum haftaa 2 defa
Ağzına micarim onun .
Ahlaksızliga bak haddini bilsin izmirde oturuyorum de gelip doveyim kadını sinirden ellerim titredi

Eşiniz ölümcül hastaligin tedavisinde degil ki Allah korusun. Oyle bir yazmissiniz sanki ciddi bir hastalikla ugrasiyormuş gibi.
Adamin spermi yok, cocugunuz olmuyor sadece yani sizin icin buyuk bir konudur, asiri hassasdir ama karsidaki sizin kadar icinde buyutemeyebilir. Adam saglikli neticede, cocugu olmamasi dunyanin sonu degil.
Onun parasini da kvdeniz vermek zorunda degil yani. Niye yardim etmedi, niye iyi misin demedi diye cok takmissiniz illa takacaksa eşiniz takardi kendi konusurdu onun annesi sonucta.

Bosuna kv ile birbirinize sataşmayin.
Parasini vermek zorunda degil tabiki ama en azindan kizim nasilsin demesini beklerdim yada biseye ihtiyacin varmi demesini.. sonucta düşmanı degil hanimefendi oglu.. kim olsa bekler

Selam arkadaşlar. Beni burda bilen bilir. Anne olmak için 4 senedir mücadele veren biriyim. Eşin azosperm (hic spermi yok). 2 senedir tedavideyiz ve her zaman esimin yanındayım. Destekcisiyim. Bu süre zarfında kayınvalidem maddi ve manevi olarak yanimizda hic durmadı. Bana bir kez bile kızım nasilsin ne hissediyorsun diye sormadı. Bunu sormamasıni geçtim birde beni hic birsey yapmıyormuşum etkisiz bir elemanmışım gibi gormesinden de bıktım. Oglum kazanıyor oğlum tedavisini karsılıyor senlik ne var diyor. .. oglun kazaniyor olabilir ama bende istedigim hic birsey almıyorum masraf olmasin diye. Telefonumun ekranı kırık yinede idare ediyorum zorlanmasın eşim diye. Guzel kiyafetler goruyorum 25 yasımdayim özeniyorum ama almıyorum yinede.. bide bana kalkmış sen ne yapiyorsunki diyor. 4 senedir girdigimiz her ortamda cocugumuz olmadığını yuzumuze vuran insanlar oluyor, bunun ezikligini yaşıyor olmamda yetmezmi. Dün biraz tartıstık bana diyorki oglum hasta sus. Dedim hastaysa ben cekiyorum cefasınıda sefasınıda kahrınıda sana ne oluyor dedim. Cekemiyorsan boşan çek git dedi. Oglum artik benimle kalacak dedi. Neden seninle kalıyor ben ölmüşmüyüm dedim. Insalah ölürsün dedi. Insallah cocugunuz olmaz dedi. Ogluna döndü dediki sana hakkımı helal etmiyorum bunu kadın diye koynunda yatirdigin için. Sonra bana or**spu dedi. Insan gelinine oğlunun namusunu nasıl boyle birsey der.?? Aklım almıyor gercekten. İnanın 4 senesir cocugum olmuyor diye kahrolurken bir yandanda bu kadının cirkin laflarına maruz kaliyorum. Cok yoruldum. Kayinvalidemi sildim artık. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra..
Rabbim öncelikle ikinize de sabır versin . Kaynananızda kendi çöplüğünde boğulsun. İ*in duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Sizi tebrik ederim iyi günde kötü günde eşinizin yanındasınız. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin . Bizim de 4 sene çocuğumuz olmadı ilk tüp bebek denememizde tuttu. Rabbim sana da nasip etsin .
Onun bunun lafıyla eşinle kötü olmaya değmez.
Gerçekten bebek tedavisi hem fiziksel hem ruhsal hem de maddiyat olarak çok çok zor. Biz hala borçlarımızı bitiremediği.Allah tan bizim tüp bebek raporumuz vardı öyle 30-40 bin harcamadık . Biz öncesinde çok harcadık özel doktorlar özel kürler 3 kez başarısız aşılama daha neler neler . Bizim de yanımızda kimse yoktu yani iki taraftanda ailelerimiz bilmiyordu . Her şeyi kendimiz yaptık.Rabbim kimseye muhtaç etmesin 🤲🏻

Eşim hastaydı diye bahane yapıyorsunuz da ne yani yatalak mı felç mi cevap veremiyor iki kelime edemiyor..Ya siz burada haklı olmak için abartarak anlatıyorsunuz ya da karısına o lafları diyen namusuna dil uzatan annesine ağzını açıp laf demeyen eşiniz adam değil kaynanayı sildiniz oğlunu niye silmiyorsunuz..ha yaptığı hakaretleri kenara koyuyorum niye kaynanaya neler çekiyorum diye şikayetleniyorsunuz ki..onu alamıyorum bunu yapamıyorum yok millet soruyor sonuçta iki tarafta fedakarlık yapıyor hep kendinizi.öne sürmüşsünüz biraz ara verin tatile falan gidin kaynananın suçu ne

Siz kimsenin "namusu" degilsiniz. Bunu önce bir altini cizelim.
Ikincisi size böyle konusan biri ile görüsmeyin. Net.

Parasini vermek zorunda degil tabiki ama en azindan kizim nasilsin demesini beklerdim yada biseye ihtiyacin varmi demesini.. sonucta düşmanı degil hanimefendi oglu.. kim olsa bekler

İşte diyorum ya tedavi olan siz degilsiniz oglu. Kadin ogluna nasilsin demeyip niye size desin? Ogluna diyorsa kendinize beklemeyin yani ne diyim :)
Hani bunu kafaya taksa kendi oglu takar. 🙄🙄 Kendi oglu takiyorsa da annesiyle konussun.

Bilmiyorum o kadar kaza gecirdim, ameliyat oldum, ayagimi kirdim kim gecmis olsun demis kim dememiş benim umurumda olmuyor. Demeyene gun gelir ben de demem bitti gitti. Mi bir gecmis olsun demeyen gorumcelerim de vardiiiii. Ama coktaa tin yani. 😁 Karsidaki size nasilsa siz de ona oyle olun, insanlarin yapmadigi seylere bu kadar takmayin.

En cok canımı sıkan seyde 2 senedir cok zorlu bir tedavideyken insallah cocugunuz olmaz demesi.. allah kabul edermi ki bedduasini :KK43:(
Gökten kemik yağarsa bu dua da kabul olur 🤣🤣🤣 kalbinizi ferah tutun.

Eşiniz annesiyle görüşmek istememenize tamam dediyse görüşmeyin. O kadının yatacak yeri yok.

Eşim hastaydı diye bahane yapıyorsunuz da ne yani yatalak mı felç mi cevap veremiyor iki kelime edemiyor..Ya siz burada haklı olmak için abartarak anlatıyorsunuz ya da karısına o lafları diyen namusuna dil uzatan annesine ağzını açıp laf demeyen eşiniz adam değil kaynanayı sildiniz oğlunu niye silmiyorsunuz..ha yaptığı hakaretleri kenara koyuyorum niye kaynanaya neler çekiyorum diye şikayetleniyorsunuz ki..onu alamıyorum bunu yapamıyorum yok millet soruyor sonuçta iki tarafta fedakarlık yapıyor hep kendinizi.öne sürmüşsünüz biraz ara verin tatile falan gidin kaynananın suçu ne
Kendimi övüp öne sürmedim. Yaşadığım sorunu anlatmak icin açtım biraz sadece. Beni hic birsey yapmiyormusum gibi algılıyor buda ister istemez insanin zoruna gidiyor. Anlatmak istedigim bu. Neden ısrarla üzerime geliyorsunuz zaten yeterince kırgın ve üzgünüm

Sana ;öl dedi
İnşallah çocugunuz olmaz dedi
O**spu dedi.
Herşeye ragmen sarıp sarmaladıgın eşin sadece "çok üzülüyorum, istersen ayrıl" dedi.
Sen değil, eşin silmeli annesini ya da sen eşini.

Kendimi övüp yada öne sürdüğüm bir durum olmusmu arkadaslar .. oyle bir yorum geldiki cok uzuldum. Sadece derdimi açtım. Kayınvalidemin beni sevmemesinin nedeni anneme gidiyor olmam. Evlenen kızın annesi olmaz dedi bana. Bide gezmez dedi. Bende gezmeyi seviyorum ne yapayim :KK43:

X