- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kazenden ricam sadece bu konuyu değil bdvdeki konulara yapılan düzenli aşağılayıcı küçük düşürücü psikolojik tacizleri bi okusun yine yok normal diyorsanız zaten beni banlayın konumu da kapatın yorum yapmasın kimse
Ama evet haklı da olabilirsin burada şiddetten beslenen insan var diyorsanız da hakarete uğrayan herkesten Özür dilemelisiniz
Başka zaman başka bir yerde sitede sanal linç uygulanıyor deseniz ben de size hak verirdim. Sizin konunuzda değil ama bazı konularda birden çok yükleniliyor konu sahibine. Sizin durumunuzda ise sanal bir platformda haklarını bu kadar savunan, site yönetimine kadar çekinmeden hakkını arayan bir insanın özel hayatında bu kadar pasif olması bazı şeyleri görememesi inanılmaz bir çelişki.
Cümlelerini bir kısmından boş olmayan bir insan izlenimi verirken, evliliği ve ilişkisi fiziksel şiddet boyutlarına gelmiş, mahalle arası kavgalarına dönmüş, kapı kırmalar, boğaza çökmelerin yaşandığı bir ortama çocuk getirmeyi planlayacak kadar bambaşka bir insana bürünebilmesi şaşırtıcı.
Umarım kendi yaşamınızı bu kadar hiçe sayarken bir gün çocuğunuzun hakkı için savaşmak durumunda kalırsanız en az bu sitedeki kadar atılgan ve savunmacı olabilirsiniz. Bu denklemdeki yetişkinler tercihlerini yaşarken bizim üzüldüğümüz sadece dünyaya gelmek için hiç fikri sorulmayan masum bir bebek.