- Konu Sahibi Just Married
seni anlıyorum canım bende sevemedim kv ve görümceleri bu kayınvalideler neden böyle ben hiç eşimin ailesine alışamadım 8 aylık evliyim ama beni sevemediler sanki birde yakın oturuyoruz birde altınları borçlara bozdurduk kalan 3 bileziğim düğünde taktıkları eşimin sözde ama eşime parasını ben vermiştim kayınvalide ben kaybederim diye kendisi tutuyor acayip sinirim bozuk kendi paramla aldım ama onda duruyor sözde o takmış nasıl koyuyor bana enayiymiş gibi biz geçim sıkıntısı çekiyoruz gerizekalı kocam olmaz bozduramayız diyor eh üzerine soğuk su içtim artık o kadında oldu sürece benim değil onlar benim kredi kartı borcum var hep bu evlilik yüzünden sıkıldım maddi konudan çalışıyorum ama yetmiyor eşimin borcu var maaşı çogu borca gidiyor ben veriyorum harçlık bana kalansa hava mutfagamı alayım yol parasımı telefon faturasımı yemek parasımı hep karttan alışveriş nmutfaga girdi bana evlendiğim güne lanet olsun sevgiymiş aşkmış boş iş stresten yaşlandım artık kendime bakmak bile istemiyorum aynalara küstüm hayattan nefret geldi ben böyle değildim eski beni istiyorummm
bende buna benzer şeyler yaşadım canım.Allah yardımcın olsun.kendim alıp bile bile vermedim ama bir şeklide bana iat olmayan bir sürü borç ödedim.nişanda taktıkları bilezği bile borç almşlar eşimn patroınnda evlendikten sonra maaşından kestiler.ne yapsamda ne söylesemde ödedim.zorumada gitti eşimle çok tartıştım ama bir çare olmadı.bende ailemde hiç görmediğim sıkıntıları yaşadım evlenince.anneme babama hiç birini anlatmadım.eşimin ailesinn umrunda bile olmadı.evlerine aldıkları eşyaları bile evlendikten sonra biz ödedik.çünkü hepsi eşimn üstüne alınmıştı.utandım korktum haciz falan gelir diye.keşkede ödemeseydim diyrm eşek gibi öderlerdi.birde annesi babası bizi sizin borcunuz ilgilendirmez dedi utanmadan.