Herkese merhaba.
3 yıllık evliyim toplamda 10 senedir eşim ile birlikteliğimiz var. Bu süre zarfında eşimin ailesi bilhassa annesi tabiri caizse annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi.
Gerek kılık kıyafetim, gerek aldığım verdiğim kilolar,gerek ev temizliğim/düzenim gerekse kadınlığım. Anlayacağınız her konu hakkında yorum yaptı ben ve eşim ısrarla susturmaya çalıştıkça ben böyleyim beni böyle kabul edeceksinize çevirdi konuyu. Bir kızı bir oğlu daha var eşimden hariç onlarda aynı şeyi söylüyor annem böyle yapacak bir şey yok ?!
Zor bela seneleri devirdim böyle bir tip ile. Ta ki geçen yaşadığımız bir olayda artık konuyu iftira boyutuna taşırıp benim buna şahit olduğum noktada iletişimi kestim. Tabi öncesinde geçirdiğim bir cinnet hali yakıp yıkmalar akabinde oldu :) bu ilk olay.
Eşim olabildiğince sakin ılımlı ve ortayı bulmaya çalışan gerçekten çok iyi kalpli biri. Onu çok seviyorum ve şansım olarak görüyorum. Ama bu anne gerçekten tam bir dram. Oğlunun bana yaptıklarını kıskanır,benimle gezip eğlenmesi bile zoruna gider düşünmeden konuşur söylediğinin sonu nereye gider bilmeden. Hayatı eşimi eziklemekle geçmiş kızı ve diğer oğlunu baş tacı eder her fırsatta. Oysaki içlerinde en merhametlisi en yardımseveri benim eşim.
Yaklaşık 4 aydır kendisi ne arayabiliyor nede kapımdan içeri girebiliyor. Geçen eşim onun evine gittiğinde ise şöyle bir konuşmanın geçtiğini söyledi aşırı sinirliyim.
Konuşmadığımız zaman diliminde bile beni kötüleyebiliyor Olay şu;
Şirket yemeğine katıldım. Alkollü bir ortam erkekli kızlı tüm çalışanların bulunduğu bir eğlence ortamı. Eşim bıraktı dönüşte kendisi aldı beni. Zaten hoşuna gitmeyecek yada benim rahatsız olacağımı bildiğim bir ortam olsaydı gitmezdim. Eşin nerde demiş oda şirket yemeğinde olduğumu söylemiş’’nasıl yani erkek lerde var birde alkol içecek karın, sende baya genişmişsin ben sana daha ne diyeyim her şeyi kabullenmişsin zaten !?’’ Eşim gereken konuşmayı yapmış kendisine zaten bana bunu daha sevimli haliyle anlattığına eminim kat kat fazlasını söyleyecek kapasitede bir kişilik. O gün kapattım konuyu yuttum ama içime dert oluyor yani yüzüne vurup beni namusum iffetimle alakalı konuşan o ağzını gerçekten öpesim geliyor ama susuyorum suanda :) Siz olsanız ne yapardınız ?
Not: kendisi muhafazakar bir kişilik değil yer içer gezer çevresi de keza öyle. Onun amacı bana karşı eşimi doldurmak ve bizim aramızı bozmak.