- 9 Temmuz 2017
- 110
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi tugceyedebisor
Doğuma 2 haftadan az kaldı. Kayınvalidemle aynı ilçede oturuyorum. Doğumda yanımda kalmayacak hastaneye gelip akşam dönecekler ben öyle istiyorum sadece eşim kalsın yanımda. Ancak kayınvalide çok sorunlu bana şimdiden annen gelsin kalsın sonrasında yapamazsın falan demeye başladı. Daha önce görümcem normal doğurdu. Hastanede eşime gel bak kardeşin senin nasıl emzirirken izle gör diye çağırdı. Yetmedi birkaç hafta sonra evde aynını yaptı gel bak nasıl emiyor dayısı diyor. Bu normal mi Allah aşkına?? Eşim de gidip bakmadı tabi ikisinde de ama ben yokken gösterdiyse bilemiycem çünkü o da bu davranışların yanlış olduğunu görse de ses çıkarmıyor. Kadın da anlamıyor. Görümcenin çocuğunu sürekli eşime benzetip haftada 3kez resim video atıolar. Şimdi ben korkuyorum benim bebeğimi de gidip görümceye benzetmesinler. İlk hafta misafir getirme dedik ben kimseye gelmeyin diyemem deyip sıyrıldı ya işin içinden önüne geleni tutup evime getirecek biliyorum. Daha doğurmadan depresyona girdim ne yapmam lazım? Laf söylesem söyledi oluyor söylemesem de içime oturuyor bu tavırlar..