Valla ne yapacağım bilmiyorum o kadar bıktım ki yıl olmuş kaç hala kaynana zulmü ama sorsan o annelik yapıyorAy arsızlığın bu kadarı. Almayın eve müsait değilim diyin koyun elinizi de kapıya lafınızı söyleyin çat kapatın kapıya. Hak ediyor gerçekten
Misafir varken zilin fişini çekiverValla ne yapacağım bilmiyorum o kadar bıktım ki yıl olmuş kaç hala kaynana zulmü ama sorsan o annelik yapıyor
Allah'tan ben uzağımda yılda 1 kez anca geliyo gerçekten mesafe o kadar iyi ki inşallah en kısa sürede bulursunEşime de dedim ben işe girer girmez tasinicaz burdan diye şu an iş arıyorum ama dönüş yok malesef
Allah'tan ben uzağımda yılda 1 kez anca geliyo gerçekten mesafe o kadar iyi ki inşallah en kısa sürede bulu
İnşallah canım tek dileğim oAllah'tan ben uzağımda yılda 1 kez anca geliyo gerçekten mesafe o kadar iyi ki inşallah en kısa sürede bulursun
Canım o geldiğinde sağa sola görbileceği yere iç çamaşırlarını serpiştir üstünde de sabahlık olsun mesela gece çok yoruldum anne toplayamadım ortalığı de utanır da arar belkşİnşallah canım tek dileğim o
Nerdee habersiz olunca ilgi göstermiyorum ama umrunda değil hiç torun gelince de onlar bakmıyor mecbur ben koşturuyorum peşinden aman birşey olmasın diye
Mantıklı vallaCanım o geldiğinde sağa sola görbileceği yere iç çamaşırlarını serpiştir üstünde de sabahlık olsun mesela gece çok yoruldum anne toplayamadım ortalığı de utanır da arar belkş
Bugün annemle takılıyoruz burdaMantıklı valla
Sen haklısın öğrensin diyor gidiyor annesiyle de konuşuyor ama ben konuyu biraz daha uzatınca ben annemi silemem annen mi ben mi durumuna düşürme beni diyorEşin ne diyor?
O zaman sen mesafeni koyacaksın nasıl anliyorsa öyle!Sen haklısın öğrensin diyor gidiyor annesiyle de konuşuyor ama ben konuyu biraz daha uzatınca ben annemi silemem annen mi ben mi durumuna düşürme beni diyor
Kaynanam laftan anlayan biri olsa konuşucam ancak ben bir şey deyince lafı çeviriyor istediğini anlıyor bı de eşime lafı carptirip beni kötülüyorMuhtemelen kayınvalidenizin tavrına nazaran siz çok naziksiniz. Olmayın. Kayınvalideniz gibi insanlar nazik dilden anlamaz, sert konuşmaktan anlarlar yalnızca, becerebiliyorsanız baskın çıkacak uzak tutacaksınız başka yolu yok.
Torunu bize getirip rahatlicak aklınca köpeğim de var köpekle oynasinlarmişÇok belli etmemişsin istemediğini bence senle ilgilenemem misafir falan geldiğinde demen ona çok nazik kaçmış bence .Birde canı sıkılıyor sanırım senin için değilde gelen misafirlerle konuşayım diye geliyordur.Torunda bunaltıyorsa.
Evet canım öyle yapicam ama önce ise girmem lazımHepsi aynı demekki bençalışmayı terch ediyorum mesafe herzman iyidir 1. Seçenek acilen uzağa taşın 2. Seçenek işe git başka hiçvr yolu yok eşn elinden geleni yapmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?