Valla sadece bu da değil inan o kadar çok olay oldu ki sanarsin 10 yıllık evliyim.Allah'ım böyle yüzsüz insanları ıslah etsin ya size de sabır versin canım işine öyle geliyor gibi geldi
Bende öyle düşündüm ama hep bir misafir geleceği zaman geliyor açmak zorunda kalıyorum eğer istediği ilgiyi görmezse e oğlunu arar şikayet eder.Tam bir hadsiz. Sizin yerinizde olsam kapıyı açmazdım. O kadar uyardığınız halde devam ediyorsa tek çözümü bu bence
Nerdee habersiz olunca ilgi göstermiyorum ama umrunda değil hiç torun gelince de onlar bakmıyor mecbur ben koşturuyorum peşinden aman birşey olmasın diyeAhh kayınvalide... Canım sen en başta aynı sitede oturarak hata etmişsin gibi duruyor tabi senin insiyatifine kalmış bir durum olmayabilir aynı yerde yaşamak... Eşin de uyarmış sende bir kulağından girmeden laflarınız havada uçuyor belli ki sende o geldiğinde hiç ilgilenme umursama ne yapabilir en fazla oğluşkoşuna şikayet eder sende “ben demiştim misafirim varken gelmese daha iyi olur bak görüyor musun hiç farkında değildim böyle yaptığımın tühhhhh ya” dersin 1-2 derken o da anlar zaten istenmediğini gelmez diye düşünüyorum ha bide evin sağında solunda dolaplarında hiçbirşey bırakma torun da gelsin karıştırsın heryeri hiiiç umursama yokmuş gibi davran sinir olmadığını anlayınca vazgeçer
Yalnız değilsin canım merak etme benimki tüm kardeşlerinin içinde rezil etti bayramı mı zehir etti sonra hicbisey olmamış gibi evime çıktı geldi işte sırf eşimin hatrına idare ediyorumValla sadece bu da değil inan o kadar çok olay oldu ki sanarsin 10 yıllık evliyim.
Eşime de dedim ben işe girer girmez tasinicaz burdan diye şu an iş arıyorum ama dönüş yok malesefYalnız değilsin canım merak etme benimki tüm kardeşlerinin içinde rezil etti bayramı mı zehir etti sonra hicbisey olmamış gibi evime çıktı geldi işte sırf eşimin hatrına idare ediyorum
Bunu bildiği için geliyordur zaten hiç takma devirsin ortalığı sinirlenmiş gibi yapar kayınvalidene atarsın topuu anne durmuyor biliyorsun niye bakmadın diye ya da kimin çocuğuysa annesine söylersin annem lafa dalmış bugün bende görmedim şöyle böyle yapmış diye belki çocuğun annesi de ilgilenmediğini görünce bir iki bişey söylerNerdee habersiz olunca ilgi göstermiyorum ama umrunda değil hiç torun gelince de onlar bakmıyor mecbur ben koşturuyorum peşinden aman birşey olmasın diye
Göstermeyin sizde ilgi falan. Şikayet ederse etsin ne yapacak kocanız sanki gelip hesap mı soracak. Sorarsa da defaten söyledim çat kapı gelme diye mecbur bıraktı beni bundan sonra böyle öğrensin dersiniz. İlgi gösterip yüz verdikçe daha da arsızlaşacak laftan anlamaz böyle insanlar farklı şekilde tepki göstermek gerekiyor. Ben olsam misafir olsa bile kapıyı açmazdım bu raddeden sonraBende öyle düşündüm ama hep bir misafir geleceği zaman geliyor açmak zorunda kalıyorum eğer istediği ilgiyi görmezse e oğlunu arar şikayet eder.
Çocuğun annesi de çok ilgili değil ki çalışıyor annesine baktırıyor bekliyor ki çocuk çok bilgili laftan anlayan biri olsun ama kendi eğitim vermedenBunu bildiği için geliyordur zaten hiç takma devirsin ortalığı sinirlenmiş gibi yapar kayınvalidene atarsın topuu anne durmuyor biliyorsun niye bakmadın diye ya da kimin çocuğuysa annesine söylersin annem lafa dalmış bugün bende görmedim şöyle böyle yapmış diye belki çocuğun annesi de ilgilenmediğini görünce bir iki bişey söyler
Aynen öyle ben kötü gelin oluyorum bı de gelip alices ben sana kaynanalik mi yapıyorum kızım gibisin demiyor muCanım böyle insanlardan olabildiğince uzak olmak gerekiyor eğer elindeyse uzağa taşın ve arana mesafe koy. Eşinin uyarılarına rağmen böyle yapıyorsa vazgeçirmek çok zor. Bu kayınvalideleri gerçekten anlayamıyorum gelinin sabrını zorluyorlar, bunaltıyolar sonra ay gelin bana şunu dedi bunu dedi.
Bende öyle düşündüm ama hep bir misafir geleceği zaman geliyor açmak zorunda kalıyorum eğer istediği ilgiyi görmezse e oğlunu arar şikayet eder.
Açtım arkadaşlar gelecek 1.30 da dedim saat 12.55 olsun onlar gelene kadar ben kalkarım diyorEtsin. Sizin evliliğiniz kayınvalidenizin mutluluğuna, iyi ağırlanmasına mı bağlı? Sizin yerinizde olsam ya kapıyı açmam ya açarım müsait değilim haber verseydiniz keşke gelmeden der çat kapatırım kapıyı ki yapmışlığım var. Herkese anladığı dilden konuşmak gerek
Açtım arkadaşlar gelecek 1.30 da dedim saat 12.55 olsun onlar gelene kadar ben kalkarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?