Merhaba biraz fikir almak istiyorum. Herkeste olduğu gibi bende de kayınvalide derdi var.6 aylık evliyim 2 ay önce babamı kaybettim sonra da korona oldum. Eşim de de cilt hastalığı var biz evlendikten sonra tekrar oluştu strese bağlı ama kayınvalidem sanki ben yapmışım gibi evlendi oldu doktora gidin yeni evliyim diyin beni sinir etti. Benim bu kadar üzüntülü zamanım oldu lafın gelişi nasılsın diye sorar sonra hemen oğlunun cildinden doktora gitmekten konu açar.Bir de en sinir olduğum şey kendisi torun bakıyor ve bana haber vermeden Cat kapı gelir. Aynı sitede oturuyoruz. Bir kere söyledim anne ara misafirim vardır ya da müsait değilimdir ilgi gösteremem diye. Buna karşılık oğlumuzun evine gelirken izin mi alicaz dedi. Kendinden soğuttu beni daha bunu gibi bir sürü olay var eşim de gidip konuşuyor sen her geldiğinde biz kavga ediyoruz gelme karışma bize oğlumun evi deme bizim evimiz orası diye. Geçen gün yine geldi o günde misafirim var annem bir arkadaşıyla gelecek ama annemi kıskanıyor resmen annem gelince zirr kapı kaynana torunu almış gelmiş. Gittim dedim anne bak ilgi gosteremedim ara gel dedim ayy ne olacak girdim çıktım işte dedi haber ver daha iyi olur dedim yok nolcsk diyor hala peki sen bilirsin dedim. Ama o kadar sinir oldum ki her misafir geldiğinde Cat kapı geliyor torun da yaramaz her yeri karıştırmak istiyor ve ben çok sabırlı çocuk seven biri de değilim. Biraz dertleşmek istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.