buraya yazınca önüne gelen konuşur. ben konunda biraz haklı oldğuunu düşünmüştüm ama verdiğin cevaplara bakılırsa neden eşinin ailesi ve kendi ailenle sorun yaşadığın biraz belli oluyor. senin gibi fevri ve aşırı öfkeli tepkiler veren karakterdeki insanlar kimse ile anlaşamaz. belki bana da kızacaksın ama ben iyiliğin için yorum yapıyorum kusura bakma. biraz da çuvaldızı kendimize batıralım, eşinin ailesinde de mutlaka hata vardır ama hiçbişey tek taraflı değildir ki sende de birşeyler var bence. bir baba da durduk yere sırf gelinin elbisesi açık diye elini uzatmamazlık etmez gibime geliyor. senin tavırların da buna yöneltmiş olabilir. he gerçekten öyle olduysa da ayıp etmiş. sen o ayıbı dvm ettirme aynı şekilde karşılık verme.Ben önüne gelen konussun demedim dertleselim dedim. Hadi anlat ne gibi problemlerin varda insanlara saldircak yer arıyorsun ? Herkes senin gibi yaşamak zorunda mi ? Neden herkes sen ve ailen gibi yaşamak zorundaymiscasina davraniyosun bide insanlara şımarık diye saldiriyosun? Alan memnun veren memnun sen neden bu kadar rahatsiz oldun ? Hadi Paylaş bizimle.
Kayinpeder konusuna bisey diyemem ama kayinvalide yardima gelmis kendince kabahat mi? Gelmeseydi burda soyle bir yorum yapardiniz; hamileyim karnim burnumda halimle ev tasidim.iki bina otedeki kayinvalidem, gorumcem yardima gelmediler.insaf yahu! Diye dertlenirdiniz.bebeginizi saglkla alin kucaginza ama cok alingan geldiniz bana.abartiyorsunuz..hamileliktendr diyemiyecegimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?