- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Ben de kayınvaliden gibi bir kadınım canım. 1 milyoncudan pazardan devamlı bir şeyler alırım. Eve gelen arkadaşımı komşumu falan hiç boş göndermem. Kahve içmeye gelene bir çorap bir şey veririm. Annem bana böyle öğretti. birine oturmaya gittiğimde aaa çantamda buldum al senin kısmetinmiş diyip veririm o 1 milyonluk şeyleri. Yani her gittiğimde 50 100 liralık hediye alamam heralde ama boş çıkmayı sevmiyorum. Benim arkamdan da 3 kuruşluk şey getirmiş diyip atıyorlar mıdır üzüldüm şimdi.
Benden sana bir tavsiye gıcık da olsan bunu kayınvalidene söyleme. Çok kırıcı olur ya. Kendimi koydum da yerine şimdi.
Evlenirken yaptığıyla yapmadığıyla şimdiyi kıyaslamasan iyi edersin. Geçmiş gitmiş artık. Sen öyle kabullendin evlendin. Bunları kafaya takmak çok saçma geliyor bana..
Benden sana bir tavsiye gıcık da olsan bunu kayınvalidene söyleme. Çok kırıcı olur ya. Kendimi koydum da yerine şimdi.
Evlenirken yaptığıyla yapmadığıyla şimdiyi kıyaslamasan iyi edersin. Geçmiş gitmiş artık. Sen öyle kabullendin evlendin. Bunları kafaya takmak çok saçma geliyor bana..