Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

Eşimle hiçbir problemim yok gerçekten çok seviyorum eşimi 5 yıl bekledik birbirimizi.
Ama gerçekten yaşayamadık evliliğimizi huzur vermedi kv biz ilk başta kv evimize gelmeyin demedik de
Ben kp tarafından 100 kişiye yakın misafir ağırladım gerek şehir içi gerek şehir dıışından yatılı kp evine kaynana hasta diye giremediği için herkese kapıyı ben açtım.Biraz dinlenmek için müsade istedim bir hafta dinlenmek.Eşim sadece anne biraz daha seyrek gelin sadece bu ara misafirimiz çok oldu yorulduk demiş ayda bir kalsanız daha iyi olur.Olay bu ama gelin de kv anlatın ama bu saatten sonra ayda bir değil hiç istemiyorum demekki beni kullanıyormuş çünkü yaparken teşekkür kimse etmedi.Biraz mola isteyince kıyamet koptu insaf ben 25 yaşında tek başıma ailemden kmlerce uzakta bi insanım kimse beni düşünmüyor.Eşime kv ile bir daha görüşmek istemediğimi net bi şekilde söyledim.Kabul etti.Annesini biliyor aslında çünkü kv bütün aile bireyleri ile kavgalı hiç arkadaşı yok.Ben bile 4 komşu edinmiştim geldi hepsiyle kavga çıkardı insanların yüzüne bakamıyorum evlendiğimden beri ağlıyorum.

Kayinvalideniz zamaninda ergenligini yasayamamis sanki butun hinciyla size saldirmis 40 cevapsiz arama nedir ya sevgilisini taciz eden liseli ergen gibi.

Bence bu kadinin butun dikkatleri ustune cekmeyi isteme gibi bi problemi var en iyi cvp onu sallamamakla olur.

Ayrica siz evi terkettiniz ya o nasi mutludur simdi bence ona prim vermeyin

Evden gitmen iyi olmus bence. Ama aksam esin geldiginde hem mesajlari goster hemde yasadigin psikolojiyi anlat ve evine dön. Esine de yazık.

Yarin anlat ne olup bittigini, vallahi merak ediyorum
Eşim annesine gitmiş akşam bütün mesajları okumuş ve silmiş artık kv evde yalnız oturup kafasında kurmasın diye resmen hasta çünkü sinir hapları kullanıyor.Dün gece annemle konuştum seni bidaha aramıcak msj atmıcak yoksa beni kaybedersin dedim dedi.Kv Kp de doldurmuş eşim durumu anlatmış kpedere baba olaylar bildiğin gibi değil annem eşimi çok yıprattı biz gidiyoruz evdeyken bize anlatamıyor eşime sürekli akşama kadar dedikodu anlatıyor kafası kaldırmadı artık demiş.Eşimi çok seviyorum ona kıyamıyorum özür dilicem eşimden evi terkettiğim için ama dayanamadım.Şu tartışmalar sırasında inanın kv 1 gün ara vermedi.kafamı toparlıyım diye kendisi gerçek anlamda ruh hastası küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın obsesif.beni kafaya taktı ve 2 gün boyunca 15 dk da bir aradı mesaj attı soruyorum sizin bünyeniz kaldırır mı bu kadar baskıyı zulmü?

Açıkçası çok zor.
Eşiniz için de atsan atılmaz satsan satılmaz durumu. Ama size haksızlık etmemeli.
Eşinizin ailesine karşı sorumlulukları her daim devam eder, ama sizin öyle bir sorumluluğunuz yok.
Eşiniz hak verdi ise, daha fazla bu konu yüzünden evliliğinize zarar gelmesin. Sizin için onlar yok gibi olacak bundan sonra, eşiniz için ise ilişkisini farklı şekilde yürütecek ve onun için zor olacak. Eşinizi seviyorsunuz o zaman ona bu konuda destek olun.

Eşime tamam sen görüş asla bişey demem ama bu kadar olaydan sonra mümkünse ben anneni bir daha hiç görmek istemiyorum dedim.Çünkü sadece yanlış anlaşılma olsa içime gömerim unutulur gider ama yalan dolan iftira kv nbu saatten sonra evime girerse bana daha büyük huzursuzluklar vereceğine inanıyorum.

Gerçekten taciz cevap attım o zaman lütfen beni taciz etmekten vazgeçin diye.Yok kadın anlamıyor.

Kocan arkanda yanında neden adamı terk ediyorsunki eşinle bi problemin yok yanı. Ben olsam KV ile konuşmam otururdum evimde.

Yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten. Sağlam bir ruh hastasına denk gelmişsiniz. Ama neyse ki eşiniz arkanızda. Evi terk ettiğiniz için eşinizden özür dileme fikriniz de çok yerinde bence. Sorunun onunla ilgisi olmadığını bildiğinizi bilsin. Umarım bu sıkıntılı günleri geride bırakırsınız kısa zaman içinde.

anladım derdini... k.validen yapışmış sana. engelle telden. ulaşamasın. mesaj gönderemesin... annene anlatman da hata. onların arasıda kötü oldu. boşu boşuna annen üzüldü... git evine eşinle barış. kapını kapat. sular durulasıya kadar da muhatap olma...

hıc bısey anlamadım

eşini terk etmen çok saçma
kime kızıyosun hıncını kimden çıkarıyosun
Evet bedelini eşim ödemiş gibi oldu bu konuda hatalıyım.
Eşim ve ben yıprandım kv yüzünden başka kimseye bişey olmadı.
Açıkçası annemle konuşmamaları bundan sonra yine beni mutlu eder neden derseniz.
Kv patavatsız saçma sapan konuşan bir insan sürekli kalp kırıyor.
Amcamın iki kızı var benden büyük ve evlenmemiş her geldiğinde onlara rastlayınca laf
sokuşturuyordu.Anlatamıyorum yaşamanız lazım gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyormuş
düşünün ki bir kayınvalide var yeni bir muhitte çevre edinmeye çalışıyorsunuz herkese laf sokup küstürüyor
bütün akrabalarınızla aranızı bozuyor kuzenlerimin ne burnu büyüklüğü kaldı ne değirmen sıçanlığı ve bunları yüzlerine söyledi.Ben sanırım bu kadının bundan sonra etrafımda olmayacak olmasından ve yaşadığımız bu tartışmadan hiç pişman değilim tek üzüntüm eşimin yıpranmış olması.

Keşke konundan devam etseydin Neriman, devam niteliğinde konular açmak yasak. Kapatılabilir

Eşinin şu an suçu yok, bence kendi evini kayınvalideye kızıp terk etme. Kapınız bacanız ayrı
Eşin de inşallah etkilenmez hep böyle haklıya haklı haksıza haksız diyebilir uzun yıllar..

hıc bısey anlamadım
Neriman'ın kayınvalidesi ben titizim deyip gelini evine misafir olarak bile almıyormuş, sadece oğlu girebiliyomuş
Ama o çok titiz kayınvalide ne hikmetse 3 aylık yeni gelinin evinde defalarca yatılı kalmış ( yakın mesafedeler )
Hatta konu sahibi ve eşi yokkende evlerine girmiş, temizlik yapıyorum demiş.
Ondan sonracıma kuaförde pat diye bunlar korunmuyo demiş, konu sahibi şaşırmış.
Gelme demişler tatlı tatlı gel bi nefes alalım gibi, bu seferde yaygarayı basmış. Dünürüyle de kavga etmiş
Ne alaka bilmiyorum doldu diye sanırım, kayınvalideye kızıp kendi evini terk etmiş babaevine gitmiş sonunda Neriman

konu sahıbı henuz daha acemı bence
daha dur bısmıllah ne olduda evı terk ettı anlamadım
nedne kayınvalıde ıle ıs bırlıgı yapıp esınden bısılerı saklamıs sonrada mesajla dalasmıslar anlamadım
azıcık sabır

teşekkürler çek buarada atlamışım

Canım allah yardımcın olsun aynı kadından benm başımda da var hakaretler fitne fesat hakkımda tanıdığım tanımadığım insanlara kötülemeler söylemediğim seyler söylemeler namusuma kadar dil uzattı eşim hep kavga etti onlarla hep arkamdaydı evimizi bile başka şehre taşıdık eşimle 1 sene onlarla konuşmadık ama hep bi kelimeyle huzursuzluk tekrar başlar eşimle birbirimizi seviyoruz çocugum da var ama hala derim keşke çocuk yokken boşansaydım çünkü asla karakter değişmiyor yeminler edilsede sözler verilsede hep aynı hep aynı iyi düşün güvenme asla güvenme.

evini ne diye terk ediyosun sen arkadaşım ya. saçma sapan olmuş yani. kocanda senden yana. daha o evde durup kv'ne kapak yapmalısın. dön bi an önce evine!

Bence de acemi
Ev senin evin, kayınvalide için terk edilmez. Sanırım o da şu an farkında
Bişey saklamamış eşinden, telefona bile cevap vermemiş ama kayınvalide ısrarcı olunca sonunda muhatap olmuşlar. Benim kayınvalidem mesaj yazmayı bilmiyo ne güzel, onun ki mesajla vermiş veriştirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…