Ben kayınvalidenizi haksiz bulmadim. 3 günlüğüne yanina gitmissiniz, icmeye gitmeyiverin, beraber gezin, dondurma evde var diye esim bile der bazen, oyle durumda degisiklik olsun anne dersin. Evde elinizi hicbir seye surmuyorsunuz belli ki. Misafir gibi de olsaniz o evin gelinisiniz, yardimci olmaniz lazim. Bardak meselesinde surekli yeni bardak almak cok gereksiz. Gelip su iciyor mesela 5 dk sonra yine su iccek baska bardak aliyor, makine bile olsa yazik gunah, ben misafirlikte bile kizima su verdiysem o bardagi bi yere koyar yine isterse onunla veririm. Ona ozensiz diyorsunuz ama siz de ozenli degilsiniz bana kalirsa. Tuvalet konusunda bile uyarma geregi duymus. Bazi seyler de yaslilarin özelliği, he de gec. Kiz arkadas meselesine de ben cok takilmazdim. Atandi atanmadi muhabbeti sonucta, sohbet olsun diye oyle atlamis. Yemek konusunda da tabi yapmali borek corek ama yapmaması da sizi secmedigini gostermez. Ben bu halimle useniyorum, kizina yapiyor cunku damat memnun kalsin kizima iyi davransin diye damada yaparlar. Mutfaga beraber girin.