Yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var biz mutlu bir çiftiz ancak işler ciddiye gittiğinde sevgilim ailesinin alt katında oturmamızı istiyor ben İzmir'de çalışıyorum sevgilim Hatay'da , bu durumda benim İzmir'den Hatay-Antakya'ya taşınmam gerekiyor, hem şehir değiştirmek hem de altlı üstlü oturmak bana haksızlık gibi geliyor, son 1 yıldır bu konu ile boğuşuyoruz. Ben kaygılarımı güzelce anlatıyorum olmuyor kavga ediyoruz olmuyor. Sevgilim diyor ki bir gün onlara bir şey olur da yetişemezsem vicdan azabı çekerim diyor onu anlıyorum da o beni anlamıyor. E benim ailem de Bursa'da yaşıyor ben haksızlık olmasın diye iki şehirde de olmayalım diyorum hiç yanaşmıyor, sana kimse bir şey diyemez sürekli yukarı çıkmayız, istediğimiz gibi gezer tozarız diyor ,zaten ben kendim şu an sürekli alt kattayım evlenince arada çıkarız diyor , hem kira vermeyiz evi de istediğin gibi dekore et döşe nasıl istersen öyle olsun diyor ama ben bunları değil ufacık da olsa huzurlu bir yuva istiyorum. Normal bir apartman dairesi olsa hani komşu vs. olsa kabul ederim belki ama aile apartmanına hiç sıcak bakmıyorum. Erkekler en başta bir şey olmayacak diyor evlenince iş değişiyor ben düzenimiz ayrı olsun , çok yana yana olunca bir sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum. Saygılı güzel bir ilişkimiz olsun ailesiyle istiyorum ama durumlar yüzünden olamıyor. Gerçi ben çalışıyorum ama akşam eve geldiğimde dinlenmek istiyorum yani doğal olarak misafiri geldi çık olacak, sürekli beraber yeme içme vs. olacak diye düşünüyorum, ailesi illa alt katta oturun diyormuş ben de 1 artı 1 bile olsa ayrı istiyorum diyorum ama anlamıyor ve bu yüzden 4 yıllık ilişkimizi sonlandırdık, o da çok üzgün şu an ben de ama orta yolda buluşamıyoruz . Hem o kadar işim için emek verdim oraya gidince kariyer imkanım da daha az olacak. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ?