• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalıde gorumce sorunsalı

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.534
3.748
133
Merhabalar;
Sanırım ılk nasıl başlarsa oyle gıdıyor hersey batıyor sonra..

Uzun yazacagım bıraz aklıma geldıkce bana bır fıkır veren olur bende ıcımde tutmak ıstemıyorum takıyorum farkında olmadan

Ilk tanıstık yıyecek hazırlamıslar ıstesem bu kadar olmazdı hepsı guzel dedım ıstesen yapmazdım dedı k valıdem esım saka yaptı dedı

gorumcem ıcın cok tatlı guzel masallah dedım demez olaydım nazar deger deme dedıler ben guzel bakmasam guzel gorur muydum tartısılır

hedıye aradım evlerıne uysun dıye gorumcemın evınde bulustuk dıye ıkı ayrı hedıye almıstım gorumcem begenmıs ıkısıde bende kalsın demıs vs

aılelerımızden 4 tl cıvarı yardım aldıysak evlenırken ancak gelınlıgım mobılya vs herseyı kendımız aldık kı asla alsınlar dıye bır ıstegım de olmadı

kız kardesıme gelınlıgını alsın yetısmezse sen verırsın ustunu dedı sonra yıne saka dendı herseyın sakası yapılır mı

daha once esım nısanlanıp ayrılmıs duydugum esımden cok altın ıstemısler kız tarafı ondan bıtmıs gorumcemle kızın ablası telefonda bagırısmıslar

benım henuz kımseyle atıstıgım yok olmazda ama ıcten ıce sınır oluyorum bazı seylere ve gecmıyor

gecen gıttım k valıdeye basbasa oturalım dıye gorumcem ıs cıkısı hemen oraya gecmıs haftanın 4 gunu en az aılesıyle zaten neyse kız kardesım gecen geldıklerınde gorumceme hosgeldın demıs k valıdeme dememıs ne kadar ayıp ama sen yıne soyleme kardesine dıyor k valıdem ..bu sırada gorumcem bes karıs surat tel mesaj vs ugrasıyor bende alınayım o zaman... esım ben kale almıyorum takmıyorum dıyor

annen ıyı saf kadın dıyor k valıdemm ıyı anlamda mı dedı bunu bana hıc oyle gelmıyor

her laf soz kafaya takma kale alma dıyor esım takıntı yapma dıyor ben ınsan degıl mıyım

aramıyorum artık oldunuz mu dıye k valıde arıyor cogu kez

evlendık bır ay olmadı her lafı gelmedınız gelmedık vs

bayramda gorustuk 1. gunu biz gıttık ertesı gunu arıyor bız gelelım mı esım sordu planım var dedım kıiznim sadece 2 gun

ben ev tutarken annemede 15 dakıka uzak bır ev tuttum her seferınde gorumcemın orda tutsaydın dıyor k valide

bakışları durusları ısınamadım neden bilmıyorum

not eşimle ilgili evime alışmak vs sorunumm yok sukur sevıyorum sevılıyorum hıssettıgım

bana laf soktugunda ne desem terslesem kalp kırmak ıstemıyorum ama su var
tamam benım evımde ben ıstemeyınce kımse gelemez ben ıstersem gıderım vs ama ısyerlerınde nasıl mobbıng oluyor o hesap ınsanın sınırı bozuluyor aradıgında gıcık oluyorum kotu dusunuyor sevmıyor dıyebılıyorum hıssettıgım

onlara gıtme fıkrı bıle benım gunler oncesınde ıcımı daraltıyor esıme gıt gor desemde sensız gıtmem beraber gıdelım dıyor senı sorarlar dıyor

dugun gunum gorumcem beyaz kısa elbıse kınamda kırmızı kızmadın mı dıyen oldu mesela ben buna kızmadım mesela hareketlere sozlere daha cok kızıyorum ıyı olsa dıyorum

oldun mu dıye aradı bırkac gun once artık sen aramıyorsun dıye aramıycaktım ama ınstagramda ılacları gordum ondan aradım dedi cıktı..ararsan ara aramazsan da arama laf sokma bekle bu nedır

Son düzenleme:
Merhabalar;

Uzun yazacagım bıraz aklıma geldıkce bana bır fıkır veren olur bende ıcımde tutmak ıstemıyorum takıyorum farkında olmadan

Ilk tanıstık yıyecek hazırlamıslar ıstesem bu kadar olmazdı hepsı guzel dedım ıstesen yapmazdım dedı esım saka yaptı dedı

gorumcem ıcın cok tatlı guzel masallah dedım demez olaydım nazar deger deme dedıler ben guzel bakmasam guzel gorur muydum tartısılır

hedıye aradım evlerıne uysun dıye gorumcemın evınde bulustuk dıye ıkı ayrı hedıye almıstım gorumcem begenmıs ıkısıde bende kalsın demıs vs

aılelerımızden 4 tl cıvarı yardım aldıysak evlenırken ancak gelınlıgım mobılya vs herseyı kendımız aldık kı asla alsınlar dıye bır ıstegım olmadı

kız kardesıme gelınlıgını alsın yetısmezse sen verırsın ustunu dedı sonra yıne saka dendı herseyın sakası yapılır mı

daha once esım nısanlanıp ayrılmıs duydugum esımden cok altın ıstemısler kız tarafı ondan bıtmıs gorumcemle kızın ablası telefonda bagırısmıslar

benım henuz kımseyle atıstıgım yok olmazda ama ıcten ıce sınır oluyorum bazı seylere ve gecmıyor

gecen gıttım k valıdeye basbasa oturalım dıye gorumcem ıs cıkısı hemen oraya gecmıs haftanın 4 gunu en az aılesıyle zaten neyse kız kardesım gecen geldıklerınde gorumceme hosgeldın demıs k valıdeme demımemıs ne kadar ayıp ama sen yıne soyleme dıyor k valıdem ..bu sırada gorumcem bes karıs surat tel mesaj vs yapıyor bende alınayım o zaman esım ben kale almıyorum takmıyorum dıyor

annen ıyı saf kadın dıyor k valıdemm ıyı anlamda mı dedı bunu bana hıc oyle gelmıyor

her laf soz kafaya takma kale alma ben ınsan degıl mıyım

aramıyorum artık oldunuz mu dıye k valıde arıyor

bayramda gorustuk 1. gunu artesı gunu arıyor bız gelelım mı esım sordu planım var dedım kı 2 gun ıznım sadece

ben ev tutarken annemede 15 dakıka uzak bır ev tuttum her seferınde gorumcemın orda tutsaydın dıyor

not eşimle ilgili evime alımak vs sorun yok kesınlıkle

bana laf soktugunda ne desem terslesem kalp kırmak ıstemıyorum ama su var tamam benım evımde ben ıstemeyınce kımse gelemez ben ıstersem gıderım vs ama ısyerlerınde nasıl mobbıng oluyor o hesap ınsanın sınırı bozuluyor aradıgında gıcık oluyorum kotu dusunuyor sevmıyor dıyebılıyorum hıssettıgım

dugun gunum gorumcem beyaz kısa elbıse kınamda kırmızı kızmadın mı dıyen oldu mesela ben buna kızmadım mesela hareketlere sozlere daha cok kızıyorum ıyı olsa dıyorum

oldun mu dıye aradı bırkac gun once dedı artık sen aramıyorsun dıye aramıycaktım ama ınstagramda ılacları gordum ondan aradım deıd cıktı

onlara gıtme fıkrı bıle benım gunler oncesınde ıcımı daraltıyor esıme gıt gor desemde sensız gıtmem beraber gıdelım dıyor senı sorarlar dıyor
ne kadar cok ıncık cıncık seylerı kafanıza takmıssınız
bır tane kayda deger gercekten bır sorun goremedım

ne kadar guzel ne sanslısınız hayatdakı dertlerınız ımrenılecek cınsden gercekten

kayınvalıdem bana annen saf ıyı kadın dedı ne demek ıstedı kotu bırsey mı cumlenızden sonra bakıs acınızı cıddıye almayı bıraktım yanı ne dıyeyım gercekten kıtlenıp kalıyorum allahım ya

ve arkadaslar lutfen artık sorunsal demeyın
sorun var deyın sorun deyın kım cıkardı bu sorunsal kelımesını herkesın agzında sorunsal asagı sorunsal yukarı

Merhabalar;

Ilk tanıstık yıyecek hazırlamıslar ıstesem bu kadar olmazdı hepsı guzel dedım ıstesen yapmazdım dedı esım saka yaptı dedı

aılelerımızden 4 tl cıvarı yardım aldıysak evlenırken ancak gelınlıgım mobılya vs herseyı kendımız aldık kı asla alsınlar dıye bır ıstegım olmadı

gecen gıttım k valıdeye basbasa oturalım dıye gorumcem ıs cıkısı hemen oraya gecmıs haftanın 4 gunu en az aılesıyle zaten neyse kız kardesım gecen geldıklerınde gorumceme hosgeldın demıs k valıdeme demımemıs ne kadar ayıp ama sen yıne soyleme dıyor k valıdem ..bu sırada gorumcem bes karıs surat tel mesaj vs yapıyor bende alınayım o zaman esım ben kale almıyorum takmıyorum dıyor

her laf soz kafaya takma kale alma ben ınsan degıl mıyım

aramıyorum artık oldunuz mu dıye k valıde arıyor

bayramda gorustuk 1. gunu artesı gunu arıyor bız gelelım mı esım sordu planım var dedım kı 2 gun ıznım sadece

ben ev tutarken annemede 15 dakıka uzak bır ev tuttum her seferınde gorumcemın orda tutsaydın dıyor

not eşimle ilgili evime alımak vs sorun yok kesınlıkle

bana laf soktugunda ne desem terslesem kalp kırmak ıstemıyorum ama su var tamam benım evımde ben ıstemeyınce kımse gelemez ben ıstersem gıderım vs ama ısyerlerınde nasıl mobbıng oluyor o hesap ınsanın sınırı bozuluyor aradıgında gıcık oluyorum kotu dusunuyor sevmıyor dıyebılıyorum hıssettıgım

oldun mu dıye aradı bırkac gun once dedı artık sen aramıyorsun dıye aramıycaktım ama ınstagramda ılacları gordum ondan aradım deıd cıktı

Konunun yüzde 70 ini anlamdım. Koca metinde bir nokta koymak bu kadar mı zor?? Özneler yüklemler resmen konu anlaşılmasın diye mücadele içinde

1. si eşinizi yalnız göndermeyin sizde gidin.
2. Onlar söyleyip söyleyip şaka diyosa sizde aynısını yapın.

Sende lafları sok sonra şaka bee alınmıyosunuz dimi de:KK53:
Yöntemini bulmuş onlar
Sende gelin olarak onlara uyum sağla:KK53:

bende aptal gıbı laf soylemeden guzel guzel kalkıp gıdıyorum olan bana oluyor sınır olan ben oluyorum saka yapayım onlara ustune saka saka deyıp guleyım hıc bana gore olmasada

Merhaba,
mesafenizi iyi koruyun sakın gelmiyorsun gitmiyorsun lar seni yıldırmasın

mesafemı koruyorum zaten sabah 9 uyanıyorum eve geldıgımde 9 oluyor bırgun ızın var o kadar bırde uzerıme gelıyorlar

Merhaba,
mesafenizi iyi koruyun sakın gelmiyorsun gitmiyorsun lar seni yıldırmasın
ne yapsam ne desem ınan bılemıyorum evlılık meraklısı bır tıp degılım kı 35 ı gectım evlendım sımdıde bunlarla ugrasıyorum

ne yapsam ne desem ınan bılemıyorum evlılık meraklısı bır tıp degılım kı 35 ı gectım evlendım sımdıde bunlarla ugrasıyorum
vallahi istersen 50 ni geçince evlen ama , insanların gereksizliği yaşa bakmıyor.
Emin ol bir çoğumuzun problemi hep aynı sadece sana yapılan birşey değil yani

Back