Siz ne diyorsunuz Allah askina cvp yazmiyim yazmiyim dedim ama hala neyi empoze etmeye calisiyorsunuz?"Hastalik konusunda cok hassasimdir"deyip verdiginiz ornekteki veba kelimesininde bir hastalik adi oldugunun farkindamisiniz?Demek ki hastalik konusunda o kadar da hassas degilmissiniz.Ha veba ha verem ikiside bulasici hastalik birinin digerinden agir geciriliyor olmasi ikisininde hastalik oldugu gercegini degistirmiyor.Esime kizmayip tatli dille anlatacakmisim,sizce iyilikle soylemeyi hic denemeyip direkt kizarak olayi cozmeye calisiyorum degil mi?Bilip bilmeden konusuyorsunuz,adama birakin iyilikle soylemeyi dunyayi basina yiksaniz anlamiyor ailesiyle ayni cahil ve dusuncesiz kafa yapisina sahip.Kv. ve Kp gelince babanne ve dede olmak bunu mu gerektirir?hastaligini saklayip kucucuk bir cocuga bulastirma riskini bile bile ona yanasmak,uzak durmamak?Siz anne misiniz bilmiyorum ama hic bir anne buna musade etmez buna musade etmemek icin anne olmaya da gerek yok aslinda insan olan buna musade edip goz yummaz.Insanlar basit bir soguk alginliginda bile baskalariyla arasina fiziksel mesafe koyuyor heleki kucuk bebeklerin bulundugu ortamlara asla gitmiyor ki biz burada kabakulak ve verem gibi kucuk bir bebekte ciddi hasarlar birakabilecek hastaliklardan bahsediyoruz.Biraz empati yapin empati uzun uzun yazdim ama bilmem anlatabildim mi?