- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Ben 6 senedir verebildim mi siz nasil veresiniz beni sinir hastasi etti gercektenEşinizdeki rahatlığa anlam veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6 senedir verebildim mi siz nasil veresiniz beni sinir hastasi etti gercektenEşinizdeki rahatlığa anlam veremedim
Keske ama icinde bulundugum durum bu maalesefBu konu fake olsun...
Çok tesekkur ederim zor durumda kalirsam aklimda bulunsunSen kesin bir şekilde gelmesini istemiyorum de. Oldu da geldi öğretmen evine git. Çok ucuz oluyor. Al çocuğunu git. Riske girme.
Çok haklisiniz özellikle Son cümlenize katiliyorum herkes baba olmamali sorsan canini verir ama real de böyle fos işte bu konular yüzünden eşimden çok soğudum
Vallahi şimdi mesaj yazicam hazir dursun yarinda annesine whatsapptan atarim küserse de küssün eşimden hayir yok zaten öküz ki ne öküz çok pardon ama gece gece sinirlerim allak bullak olduEşinden medet umma. Yeri gelince laflari lap lap söyleyeceksin. Yoksa ANLAMIYORLAR... !
Bu dünyanın öbür dünyası da var.gunah bence allah bilir ama.küçücük bebek.Keske ama icinde bulundugum durum bu maalesef
Onlara sorsan kp. Iyilesti hasta filan degil derler ne bulasmasi filan sacmalarlar degil ki dr. Gitmek kontrolden gecmek cok cahiller cookUstelik cocugunuz henuz cok küçük anladigim kadariyla, yakalanirsa cok daha zor atlatır. Rest cekmelisiniz. Sadece bebek degil siz de risk altinda olursunuz. Esinizin de ayni ortamda bulunmamasi gerekir. Sonucta size bulasmasi demek yine bebege bulasmasi demek. Bir göğüs hastalıkları doktoruna gitsin tarama yaptırsin, bulasip bulasmadigini ogrenmek cok basit zaten.
Yani madem esin sesinizi çıkartmıyor. O zaman sen cikartacaksin sesini. Guzellikten anlamiyorlarsa lap lap söyle lafını. Ama önce güzel bir dille dene. Baktin anlamiyor. O zaman gereken konuşmayı yaparsin.Vallahi şimdi mesaj yazicam hazir dursun yarinda annesine whatsapptan atarim küserse de küssün eşimden hayir yok zaten öküz ki ne öküz çok pardon ama gece gece sinirlerim allak bullak oldu
Gidecek yerim yok olsa şimdiye kadar defalarca kez gitmiştim.Eşim bir çok konuda böyle duyarsiz ve rahat maalesefGelmesin.. Bulaşıcı hastalık var nasıl aynı ortamda kalsın bebeğiniz.. Eşinize de şaştım kaldım.. Nasıl bir rahatlık ya... Pes..! Gelmelerini istemediğinizi söyleyin.. Eğer ısrar ederse peki sen otur onlarla ben gidiyoru diyip ailenizin yanına gidin.. Bu ne ya.. Vallahi evlat için dünya yıkılır.. Eşinize uğramamış pek galiba o hisler..
Bir arkadaş demiş öğretmen evi falan.. Gerekirse sokağa çadır kurun ama o hasta insanlarla aynı havayı solutmayın çocuğunuza.. Eşinize okkalı bir mesaj ya da bir cinnet her şeyi çzöebilir..Gidecek yerim yok olsa şimdiye kadar defalarca kez gitmiştim.Eşim bir çok konuda böyle duyarsiz ve rahat maalesef
Valla da billa da neresinden tutarsam elimde kalıyor. Senin eşine vahiy mi indi ya hastalıkları bulaşıcı değil diye. Ben olsam annesını babasını cocugunu aynı odaya kılıtlerım yemını suyunuda kapının aralıgından ittirceksin bak bakalım kime bulaşıyomuş kime bulaşmıyomuş. Kız ben senın yerınde olsam o adamda yolunmadık tek bir tüy bırakırsam adımı silsinlerSirf bu konular yüzünden esimden sogudum onlarin cahilligine ortak oluyor onun bu rahatligi beni verem edecek konusuyorum konusuyorum sirtini dönüp yatiyor