• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide gelsin mi?

Çok haklisiniz özellikle Son cümlenize katiliyorum herkes baba olmamali sorsan canini verir ama real de böyle fos işte bu konular yüzünden eşimden çok soğudum

Ustelik cocugunuz henuz cok küçük anladigim kadariyla, yakalanirsa cok daha zor atlatır. Rest cekmelisiniz. Sadece bebek degil siz de risk altinda olursunuz. Esinizin de ayni ortamda bulunmamasi gerekir. Sonucta size bulasmasi demek yine bebege bulasmasi demek. Bir göğüs hastalıkları doktoruna gitsin tarama yaptırsin, bulasip bulasmadigini ogrenmek cok basit zaten.

Gelmesin.. Bulaşıcı hastalık var nasıl aynı ortamda kalsın bebeğiniz.. Eşinize de şaştım kaldım.. Nasıl bir rahatlık ya... Pes..! Gelmelerini istemediğinizi söyleyin.. Eğer ısrar ederse peki sen otur onlarla ben gidiyoru diyip ailenizin yanına gidin.. Bu ne ya.. Vallahi evlat için dünya yıkılır.. Eşinize uğramamış pek galiba o hisler..

Ustelik cocugunuz henuz cok küçük anladigim kadariyla, yakalanirsa cok daha zor atlatır. Rest cekmelisiniz. Sadece bebek degil siz de risk altinda olursunuz. Esinizin de ayni ortamda bulunmamasi gerekir. Sonucta size bulasmasi demek yine bebege bulasmasi demek. Bir göğüs hastalıkları doktoruna gitsin tarama yaptırsin, bulasip bulasmadigini ogrenmek cok basit zaten.
Onlara sorsan kp. Iyilesti hasta filan degil derler ne bulasmasi filan sacmalarlar degil ki dr. Gitmek kontrolden gecmek cok cahiller cook

Vallahi şimdi mesaj yazicam hazir dursun yarinda annesine whatsapptan atarim küserse de küssün eşimden hayir yok zaten öküz ki ne öküz çok pardon ama gece gece sinirlerim allak bullak oldu
Yani madem esin sesinizi çıkartmıyor. O zaman sen cikartacaksin sesini. Guzellikten anlamiyorlarsa lap lap söyle lafını. Ama önce güzel bir dille dene. Baktin anlamiyor. O zaman gereken konuşmayı yaparsin.

Gelmesin.. Bulaşıcı hastalık var nasıl aynı ortamda kalsın bebeğiniz.. Eşinize de şaştım kaldım.. Nasıl bir rahatlık ya... Pes..! Gelmelerini istemediğinizi söyleyin.. Eğer ısrar ederse peki sen otur onlarla ben gidiyoru diyip ailenizin yanına gidin.. Bu ne ya.. Vallahi evlat için dünya yıkılır.. Eşinize uğramamış pek galiba o hisler..
Gidecek yerim yok olsa şimdiye kadar defalarca kez gitmiştim.Eşim bir çok konuda böyle duyarsiz ve rahat maalesef

Gidecek yerim yok olsa şimdiye kadar defalarca kez gitmiştim.Eşim bir çok konuda böyle duyarsiz ve rahat maalesef
Bir arkadaş demiş öğretmen evi falan.. Gerekirse sokağa çadır kurun ama o hasta insanlarla aynı havayı solutmayın çocuğunuza.. Eşinize okkalı bir mesaj ya da bir cinnet her şeyi çzöebilir..

Hanimlar eşimin biraz önceki tavri beni o kadar sinirlendirdi ki bu saatte kv. Mesaj yazdim yolladim yarin uyaninca okusun açik acik söyledim dr. Danistik gelmeniz riskli olur dedi dedim uzun uzun acikladim yarin cvp yazarsa buraya yazarim.Eşime gelince bu ve bu benzeri konularda beni çok zorluyor çoğu zaman evlendigim adam bu mu?diye dusunurken buluyorum kendimi.Nereye kadar bu böyle devam eder bilmiyorum zaman ne gosterecek sadece eşimden çok ama çok soğudum.Kızım benim herşeyim aldigim nefes bile onun için onun sacinin teli icin ölürüm yok olurum o da bunu biliyor ve böyle rahat davraniyor zor gercekten cok zor kizlar Allah yardimcimiz olsun gun ola hayrola elbet herseyin bir vakti zamani vardir.Hepinize cok tesekkur ederim

Şu durumda gelmesin gelirsede sen cocugunu al annenlere git,
Eşinde dahil çok düşüncesizler..

Tepkinizde çok haklısınız. Asla kabul etmeyin. Asla. Eşinize ve ailesine dava açmadığınıza şükretsinler. Size de bulaşabilirdi.

Bence hem kabakulağı hem veremi sizden saklamış olmaları ve hem sizi hem çocuğunuzu riske atmış olmalarıyla ilgili de ailesiyle ceya eşinizle yazışırsanız mutlaka saklayın. Bu son mesajınızı da saklayın.

"Nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum" demişsiniz. Allah korusun ileride boşanırsanız, "bulaşıcı hastalığı yoktur raporu olmadan çocukların eşinizin ailesiyle görüştürülmemesi" ile ilgili bir madde ekletebilirsiniz.

Ben su cicegi oldum gecen sene cop atmaya bile cikmadim .Esiniz nasil izin verdi kayinvalidenin cocuga yaklasmasina ? Pes.

Sirf bu konular yüzünden esimden sogudum onlarin cahilligine ortak oluyor onun bu rahatligi beni verem edecek konusuyorum konusuyorum sirtini dönüp yatiyor
Valla da billa da neresinden tutarsam elimde kalıyor. Senin eşine vahiy mi indi ya hastalıkları bulaşıcı değil diye. Ben olsam annesını babasını cocugunu aynı odaya kılıtlerım yemını suyunuda kapının aralıgından ittirceksin bak bakalım kime bulaşıyomuş kime bulaşmıyomuş. Kız ben senın yerınde olsam o adamda yolunmadık tek bir tüy bırakırsam adımı silsinler:sopa::sinirli:

Tmm diğer meselelerde çok çok haklısın hatta ben olsam cıngar çıkarırdm :rolleyes: ama bu konuda eşin ailesine ne diyebilirki. " babamdan sana geçtiyse bebeğimize bulaşır anne gelme sen". Nası dicek. Bi ömür küslük sebebi olur resmen. Bide bu adam bu kadın hiç göremicek mi torunlarını. (Allah göstermesin öyle bi durum) senin baban olsa annenle dahi görüşmeyecekmisn?. Bnce bşe olmaz bu kadar evham yapma.
Bide eski zamanda yaşamıozki şak die bulaşsın. Aşısı var bunun. Varsa bebeğinizin doktoruna danışın boşa evde huzursuzluk çıkmasın.​

Back