Merhaba, şimdiden teşekkür ederim. Bugün kayınvalideme gittik haftada bir yada iki haftada bir gidiyorum eşim daha sık gider. Bugün gittiğimde görümce yemek yapmış ama biz birşey almak için gittik aniden olduğu için yemek az yetmez zaten eşime oturma dedim sofraya ısrar ettiler ama gerçekten yetmezdi. Sonra çay koydular bebeğini kucağıma alınca çayı kenara koydum unutmuşum orda. Ardından görümce ve kayınvalide " son zamanlarda bizim evlerde yemek yemiyorsun farkındayız, çay bile içmemiş bende sizin evde yemem dedi şok oldum. Asla kötü niyetli değilim onlara karşı. Hemen çay koyup saçmalama bak dedim güldü. Ardından kayınvalidem " geçenlerde de sorular pozitif neden yemedi diye bende oğlum yedi banane napayım dedim diyo yaptığı yemek etliydi ve et yemiyorum biliyorlar buna rağmen diyor. sitem ediyor güya bana çünkü bana kim ne dediyse demek zorunda hissediyor, karşı komşusu bu gelin soğuk sevmedim demiş onu bile ağzında tutamayıp gelip diyen biri. Neyse insanlarin beni bu kadar rahat eleştirmesine o kadar yıl tanımış olduğu halde hala kötü yargılayıp eleştiri yapmalarına dayanamıyorum. Eşim savundu et rahatsız ediyor o yüzden diyor ama yok anlatamıyorum kimseye kendimi .
Eltim olacak bayan asla evlerinde yemek yemez.o yüzden beni de öyleymişim gibi yargılıyorlar. Oturdum ağladım dönünce. Ne yapacağım ben bu dümdüz düşünen insanlarla.?Basit bir konu belki ama kusura bakmayın şimdiden