Kayınvalide evi terk etti, ne yapmalıyım şimdi?

Öncelikle anneanneniz için başınız sağolsun Eşiniz için geçmiş olsun Bebeğiniz için , mutlulukla,sağlıkla, kolaylıkla,huzurla büyütün O kayinvalideniz olacak vicdansız karı için de ,defolsun gitsin!!Gölge etmesin pislik zirzop.Cok sinirlendim affedersiniz.

allah sabır versın hayırlısıyla bı toparlanın aılecek. cocugun da bıraz buyusun gececek ınsallah. gelin dogurur kaynana lohusa olur bu hep boyledır.....

Hayır etmesin. Belli edince hemen savunmaya geçiyorlar. Böyle daha iyi. Karım ne iyi diye düşünüp karısından yana olur
Hıc olmazlar. Yarın bırgun anne kıymetlı olur. Sen benı anamdan ayıramazsına baglar. Erkklerın yuzde 99 u boyle dır. Konu sahıbı sustu dıye kıymete bınmex.
Konu sahıbı sıze de cok uzuldum ama mesajı esınıze soyleyın. Sonra soylemenızın kıymetı kalmaz adınız işguzara cıkar.. Sana soylemek ıstemzdım ama bılmen gerek dıye dusundum dıyıp gosterın. Herkes kv denızın kumasını bilsin.
Hatta paylaşımlar yapın. Esınız ıcın yanında kımse olmasa bıle bn ve evladın var. Bız 3muz yanayana oldukca kımse bızı yenemez vs.. gıbı gıbı...

allah sabır versın hayırlısıyla bı toparlanın aılecek. cocugun da bıraz buyusun gececek ınsallah. gelin dogurur kaynana lohusa olur bu hep boyledır.....
Kv lohusa olsa ıyı.. Amelıyatlı oglu yerıne sankı o amelıyat olmuş u gıbı trıp lerde. Saga sola da gelın kovdu doye aglar. Bu modeller boyle

benımkı de oyleydı de ondan oyle yazdım.. tam menopozuna denk gelmısım bir de bahtsızlık ...
Bnmkının menopozunun ustunden 20 yıl gecmıs nerdyse ama hamıle kalam beraber doguram hayalı vardı.. Lohusa sendromunun dibini yasadı kv. Dogum yaptım eve geldım meraktan elım ermedı dıyıp ortalıgı dagıtmıs bırdr temızlık yapmsıtık

Ben cok severim böyle buyuk buyuk konusanlari
Gercekten uzulmeyin esinize de simdi soylemeyin biraz toparlasin
En zayif aninizda bunu yapmamaliydi arkaniza yaslanin bu donemi gecirin gerisini bosverin

Mesaji gosteririm ben olsam belki baska turlu seyler anlatacak ogluna. Kadina bak deli midir nedir

Her şey üst üste gelmiş hayatında mutluluk acı üzüntü… rabbim sabrını artırsın şu zor zamanlarda…
Bence kayınvalidenin mesajını eşine göster bunu hak edecek ne yaptım de… daha da bir şey deme… okurken ben dayanamadım… cehaletten başka bir şey değil… çok umursuyorsa oğlunu hastaneye hemen geleydi misafir falan ne alaka ya ? Grip falan değil kaza yani…

Bebeğiniz hayırlı olsun . Güzel, uzun ömrü olsun inşALLAH. Eşinize de geçmiş olsun. İnşALLAH bir an önce toparlar. Eşinin annesi kendi oğlunu o halde bırakacak kadar zalim bir insan. Kendi ogluna bunu yapan el kızı dıye gördükleri gelinine neler yapmaz. Böyle düşünün kendinizi üzmeyin. Muadili bende de var . Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Eşiniz zor piskolojide olabilir ama siz de iyi durumda değilsiniz. Mesajı gösterin zaten annesin potansiyelini de çok iyi biliyordur. Eşinize bebeğinize sımsıkı sarılın . Bu günler elbet geçeçek . Allah kolaylık versin inşALLAH.

Anlattıklarınla mjs içeriği örtüşmüyor,başka bişeyler yaşanmış gibi. Ha herseye ragmen bunu yapanı asla affetme görüşme.

Hepsi için geçmiş olsun. Eşimi çok da pohpohlama. Yarın canım anam der kapısında yatar. Bozulduğunu belli et tabi ki. Senin annen bizim için bitmiştir de. Konuşasın kendine bak. Ailenden birileri de gelip destek olsun. Anneannenin mekanı cennet olsun. Muhtemelen yaşlıdır. Ama sen gençsin ve ihtiyacın var. Gelsin birileri

ne aptal bi kadın ya beddua ettiği çocuk oğlunun yavrusu. Evlerden ırak bırakın defolsun gitsin.

Mesajları kesinlikle eşinize gösterin, bugün söylemediğinize yarın ihtiyacınız olursa iş işten geçmiş olur kaç ay/yıl önce olmuş mevzuyu ne diye önüme çıkarıyorsun diyebilir(ler)
Zaten faydası yokmuş bırak gitsin. Kendi oğluna bakmaya üşenen de sana ne fayda gelecek ki..

Defolsun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…