Kayınvalide evi terk etti, ne yapmalıyım şimdi?

Ya da mesajı eşinize söyleme işi biraz bekleyebilir ya. Adam su an perişan haldedir. Anası bile bırakıp gitmiş. Bir tas çorba vermemis.

Ben olsam adam toplanana kadar ses etmem moralini bozmam bebeğe de kocaya da süper bakarım

Koca toplanınca KVyi de o kardeşlerini de teker teker arayıp parçalarım

Hiçbir şey demeyin, tepkisiz kalın, yok sayın, hayatınızdan çıkarın. Zor günde evladının yanında olmayana anne denmez.
Umarım tepkisiz kalabilirim tek korkum bu ruh haliyle haklı iken haksız duruma düşmek, ağzımdan kötü bir laf çıkmasın diye susmaya çalışıyorum.

Onu gelir gelmez hissettim telefonda konuştuğu herkese, gelin iyi ayaklı maşallah bana da bakıyor baya, dediğini duydum.

Ya da mesajı eşinize söyleme işi biraz bekleyebilir ya. Adam su an perişan haldedir. Anası bile bırakıp gitmiş. Bir tas çorba vermemis.
Şu anda bir şey diyemiyorum çünkü o akşam annesi saydığında odadan sesini duydum. Kız duygusal bunları yaşamamış olsa bile ağlar diye söylendi annesine.

Onu gelir gelmez hissettim telefonda konuştuğu herkese, gelin iyi ayaklı maşallah bana da bakıyor baya, dediğini duydum.

Kv'nin attigi mesaji silmeyin ama esinize de su durumdayken gostermeyin.
Kv'nizi yok sayın, zaten belliki esinizde annesinin ne olduğunun farkinda.

Bebeginize, kendinize ve esinize iyi bakin, cekirdek ailenizin baglarini boyle bir anne icin yıpratmaya hic degmez

Lohusalık döneminde duygusal olarak dalgalanmalarin yaşandığı dönemde hem nineni kaybetmişsin ( başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun)... Hem eşin büyük kaza geçirmiş hem de kayınvaliden saçma sapan mesaj atıp defolup gidiyor. Gitmesi iyi olmuş, öyle anne,kayınvalide olmaz olsun. Ayrıca eşinin kardeşleri de ne hayırsız çıkmış. Adam kaza geçirmiş onlar misafir var gelemeyiz diyor

Şöyle beddua eden kaynanaların ettikleri de söyledikleri de kendi başlarına gelsin ne diyim

Hem sizi üzüyor hem de oğlunu defolsun gitsin lütfen kafanıza takmayın cevap da vermeyin asla anlayamayacaktır yine üzüldüğünüzle kalırsınız

Tek başınıza küçücük bebeğe nasıl bakacaksınız birde eşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun kvniz insan değilmiş asla anneniz gelebilir mi acaba yardıma daha bebeğin heyecanını bile yaşayamamışsınız keşke söyleseydiniz kvye benimde bebeğim oldu bende lohusayım zaten çok üzgünüm burda bize destek olsanız ben bebeğimle ilgilenirken siz oğlunuza bakarsınız ben tek kalmam diye derdi neydi ki böyle yaptı gerçekten anlayamıyorum

Kayınvalide haklı davul cal, kına yak , mevlüt okut, fakir doyur, yetim sevindir. Kocan da iyi ki gitti diyor sen ne diye ağlıyorsun da sizliyorsun ? Farzet ki eşin de sen de kimsesizsiniz birbirinize sarılıp devam edin hayatınıza üstelik bebeğiniz de var.

Hersey üst üste gelmis. Öncelikle cok gecmis olsun. Esinize acil sifalar dilerim. Bebeginiz hayirli olsun. Anali babali büyütün insallah. Mesaji simdiden göstermeyin. Ikinizde moralinizi yüksek tutup birbirinize tutunun. Böyle deliler her ailede var galiba. Hic muhatap olmayin. Kadin kalmak istemedigi icin sözde oglunu götürecekti ama emin olun onu da yapmazdi. O yüzden küsmüs gibi yapip defolup gitti hepsi bu. Engelleyin. Sadece esinize ve kendinize odaklanin. Size tekrar bulasmaya kalksa o zaman gösterirsiniz. Simdi birbirinize odaklanin ve bebeginize

Geçmiş olsun. Bu günlerden dahada güçlü olarak çıkacaksiniz.
Şimdilik susun ve kendi ailenize odaklanin.
Bu dünyadan kimse ektiğini bicmeden gitmiyor ve allah dağına göre kar veriyor.
Bunu yapan KV sizin kapınıza düşer. Ilahi adelete güvenin.

Mümkün olduğunca dişardan sipariş edin. Her pişen yemeği bol miktar yapin ve dondurucuya atin. Böylece azda olsa rahatlarsiniz.

Birakin ev pis kalsin. Gerekirse eve 2 haftada bir yardımcı alin. En geç 3 hafta sonra toparlanirsiniz. Önemli olan sağlığınız

Belli ki zor gelmiş, kaçacak bahane aramış ve sizi bulmuş.
Dar gününüzde yanınızda olmadı madem siz de bir daha kapınızdan içeri sokmayın.
Bence mesajına cevap yazıp kendisini haklı çıkaracağı bahaneler vermeyin. Tamamen kesin iletişimi.

Ne guzel terketme bu ya. O mesaji attigi an engellerdim. Ne kadar sanslisiniz niye gozleriniz doluyor .Allahim su kaynanadaki gurura bak ne guzel toplanip gitmis. Kocanda arkanda. Gervekten davul zurna calman lazim konu aciyorsun

Böyle anneleri asla anlamayacağım eğer sağlığı yerindeyse , gelin zebani olup önüme dikilse susup evladıma yine bakar biraz toparlanınca giderim. Gül gibi gelin bulmussun otur bak evladına zaten koca adam belli şeyler yapılır , bebek değil ki kucakta gezmiyor ki. Allah size yardım etsin kayınvalidenize de akıl fikir versin.

Allah yardımcınız olsun. Kimseyi de geçmiş olsun ziyaretine kabul etmeyin. Gelenler 2 tas yemek yapacak iki işin ucundan tutacak kişiler değilse şu an size lazım değiller.

Deccal yeryüzüne inince kıyamet kopar derlerdi. İnmiş de haberimiz yokmuş.

Böyle anne olmaz olsun. Eşine de şimdi gösterme boşver birbirinize tutunun ayağa kalkın. Benim kayınpederime scooter çarpmıştı yani basit bi şey, 7 sülale hastaneye dolmuştu. Yalnız bırakmıyorlardı ki yaşlı yani.
Kadının canı kanı oğlu büyük kaza geçirmiş, gelin yeni doğum yapmış, kadının yaptığı kötülüğe bak!
Allah bazı insanlara hiç merhamet etmiyor gerçekten yazık!

Kv deccal herhalde, karıya bak evlerden ırak ya. Bebeğinizi sağlıkla büyütün, eşinize de çok geçmiş olsun. Mesajları eşinize gösterip bir daha asla görüşmemek en iyisi, sadece zarar verir bu tip bir insan ailenize.

Geçmiş olsun.
Art arda büyük değişimler olmuş hayatınızda, empati yapmak o kadar da zor değil. Lohusa bir kadının halinden anlamayı becerememiş, bari öz evladı ve torunu için bir faydası dokunsaymış sizlere. Aksine zor zamanlarınızın içinde ekstra zorluk olmayı tercih etmiş. Bu günler de geçer, geçecek.

Sizin içinizden ne geçiyor? Ne yapsanız daha ferah hissederdiniz? Kvyi arayıp, söylenip yüzüne telefonu kapatınca çok daha iyi hissedecekseniz, soğuyacaksanız bir nebze, yapın ve ardınıza da dönüp bakmayın. Ne laf etmiş neler söylemiş duymayın ondan sonra. Ama şunu da bilin ki sizin ettiğiniz laflara yüzü kızaracak olan insan, zaten bu kadar vicdansız olmazdı. Yani konuşacaksanız da, karşı tarafa tesiri olur diye ummayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…