Kayınvalide evi terk etti, ne yapmalıyım şimdi?

Ayrıca çoğu üye eşinize göstermeyin demiş ama ben benzerini yaşadığım için gösterin diyorum.
Gerekirse ayilip bayilin. Iyice beynine zonk etsin, çivi gibi girsin ve yer etsin annesinin pisliği ve mallığı.
Biz kocalarımiza kiyamiyoruz ama yeri geliyor anali oğullu bize çok rahat kiyiyorlar. Hadi bizi geçtim süt bebesine bile kiyiyorlar.

Birakin eşiniz ezilip büzülsün. Gerekirse ağlasın. Fazla korumacı olmayin.

Oh ne güzel bak kovulmadan gitmiş, bir daha gelmez inşallah. Kocan senden yanaysa dert edecek ne var ki?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Gttiği daha iyi olmuş.ben olsam şu an eşime söyleyip uzmezdim ama mesajları saklardim mutlaka bir kenarda vakti geldiğinde gösterirdim.

Eşinize anlatın. İçinizdekileri kv ve ve etrafa da anlatın. Görüsmeyin birdaha da.

Cevap vermeyin muhatap almayın aramayın sormayın o arasa da kısa kesin. Lüzum yok böyle soruna sorun katan insanlara. Eşinize de böyle zor bir psikolojide iken bir de bunu anlatmak bencillik olur. Bahsetmeyin ama mesajı da saklayın

İğrenç kadına bak sen yaaa, bence bu bahane ile güzel bir mesafe koy ne git ne gel asla görüşme, eşine çok geçmiş olsun, sen de artık takma sadece kendi çekirdek ailene , bebeğine odaklan ...

Ay gösterin be böyle zamanda gösterip anlatacaksınız erkolar başka tülü anlamaz çünkü iş yapmıyorsa bir kişi ekstra insan yükü bırakın siz kendi kendinize halledersiniz. Kendi anneniz hayatta mı bilmiyorum ama cenazede bitmiştir kendi anneniz gelir yardım eder ana gibi yar olmuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…