• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide evden nasıl men edilir?

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
3.899
8.665
158
Kayınvalidem normalde bizden uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşinden ayrı yıllardır. Ama eski eşini takıntı haline getirmiş, her girdiği ortamda her tanıştığı insana eski eşini yani kayınpederimi ağza alınmayacak sözlerle kötüler. Bana da bir olayı 750000 kere anlatmışlığı var.

Aramız iyidir, beni de çok sever. Bir tek oğlu(nişanlım) var. Bizim yaşadığımız şehire geldiği zaman da max. 1hafta evimizde kalıp, aman evladım rahatsız etmiyim der giderdi şimdiye kadar.

Ama şuan bizim yaşadığımız şehire temelli taşınma ihtimali var bir sebepten. Şimdiye kadar aramızda bir problem olmadığı ve uzakta olduğu için mesafe koyma gereği duymadım ama bu saatten sonra koymam lazım. Çünkü benle direk sorun yaşamasa da aile sorunlarını direk bana yansıtıyor ve kimse tarafından normal bulunmayan tepkiler veriyor.

Bizim evimizde yaşamak isterse nasıl tepki vermeliyim? Ya da nişanlımla önceden, o gelmeden temelli beraber yaşayamayacağımızı konuşmalı mıyım? Kadından öyle bir teklif gelmediği için absürt mü olur? Bu işin önünü nasıl alayım ama kimse de kırılmasın? Severim de kvyi aslında ama annem de dahil kimseyle aynı evde yaşamak istemem hastalık olmadığı müddetçe.

Kayınvalidem normalde bizden uzakta başka bir şehirde yaşıyor. Eşinden ayrı yıllardır. Ama eski eşini takıntı haline getirmiş, her girdiği ortamda her tanıştığı insana eski eşini yani kayınpederimi ağza alınmayacak sözlerle kötüler. Bana da bir olayı 750000 kere anlatmışlığı var.

Aramız iyidir, beni de çok sever. Bir tek oğlu(nişanlım) var. Bizim yaşadığımız şehire geldiği zaman da max. 1hafta evimizde kalıp, aman evladım rahatsız etmiyim der giderdi şimdiye kadar.

Ama şuan bizim yaşadığımız şehire temelli taşınma ihtimali var bir sebepten. Şimdiye kadar aramızda bir problem olmadığı ve uzakta olduğu için mesafe koyma gereği duymadım ama bu saatten sonra koymam lazım. Çünkü benle direk sorun yaşamasa da aile sorunlarını direk bana yansıtıyor ve kimse tarafından normal bulunmayan tepkiler veriyor.

Bizim evimizde yaşamak isterse nasıl tepki vermeliyim? Ya da nişanlımla önceden, o gelmeden temelli beraber yaşayamayacağımızı konuşmalı mıyım? Kadından öyle bir teklif gelmediği için absürt mü olur? Bu işin önünü nasıl alayım ama kimse de kırılmasın? Severim de kvyi aslında ama annem de dahil kimseyle aynı evde yaşamak istemem hastalık olmadığı müddetçe.
Bir hafta kalıpta rahatsız etmiyeyim dediyse sizde temelli kalacağını sanmam. Ama esin annesinin tek kalmasına gönlü razı olmayacaksa o başka. Benim eşim annesi tek olsa kesinlikle kıyamaz. Ama normalde gelin kaynana aynı ev olmaz. Esin sana böyle birşey derse guzellikle ev ev üstüne olmaz ozelimiz olur vs de. Ama sık gider gelirsiniz büyük ihtimalle KV ne

Bir hafta kalıpta rahatsız etmiyeyim dediyse sizde temelli kalacağını sanmam. Ama esin annesinin tek kalmasına gönlü razı olmayacaksa o başka. Benim eşim annesi tek olsa kesinlikle kıyamaz. Ama normalde gelin kaynana aynı ev olmaz. Esin sana böyle birşey derse guzellikle ev ev üstüne olmaz ozelimiz olur vs de. Ama şık gider gelirsiniz büyük ihtimalle KV ne
Nişanlım annesine aşırı düşkündür ama anneci denilen tiplerden değildir. Bir de anlaşamıyorlar. Geçen geldiğinde oğluna küsüp gitti 3 gün sonra. Sürekli bağrışıp dalaşıyorlar. Ben de bu huzursuzluğu evimde istemem açıkçası.

Iyi niyetli bir insansa eger ,olumlu dunya ayni sehirde yasamak belki avantajli olabilir diyebilirim.Ammmma aksiyse bu huzurunuzu bozar.Yani hersey aranizdaki iletisime gore degisiyor diyebilirim.Yalniz ayni ev dedigin gibi olmaz!olurda boyle birsey soylenirse katiyen kabul etme kayinvaliden melekte olsa ayni evde bir olmuyor net...

bence nişanlını karşına al otur konuş şimdiye kadar uzakta oturuyorda siz evleneceğiniz xaman neden aynı şehre geliyor bir düşün tabiki siizinle yaşicak.Oğlu çalışacak para kazanacak gelin de ona hizmet edecek ohh gel keyfim gel.O kadar meraklı ise oğlu yalnız yaşarken gelseydi yanına ..nişanlınız ile kesin konuşun böyle bir düşünceleri varsa da olmayacağını baştan anlatın.evlendiketen sonra boşanmaktan iyidir

Siz evli misiniz nişanlı mı ben onu anlamadım🤔anlatımınız evli gibi ama nişanlım diyorsunuz. Nişanlısınız ve birlikte mi yaşıyorsunuz? Anlattıklarınızdan başınıza kalmaya ihtiyaç duyacak bir kadın gibi görünmüyor. Belki aynı şehirde olduğu için evinizde gece kalmaz bile. Kv yi evden men etmek ifadesi ise çok çirkin. Zavallı kadın yıllarca eski eşinden çekmiş bir evladı var onu da siz Ali Cengiz oyunlarıyla kadından koparmaya çalışmayın bence

bence nişanlını karşına al otur konuş şimdiye kadar uzakta oturuyorda siz evleneceğiniz xaman neden aynı şehre geliyor bir düşün tabiki siizinle yaşicak.Oğlu çalışacak para kazanacak gelin de ona hizmet edecek ohh gel keyfim gel.O kadar meraklı ise oğlu yalnız yaşarken gelseydi yanına ..nişanlınız ile kesin konuşun böyle bir düşünceleri varsa da olmayacağını baştan anlatın.evlendiketen sonra boşanmaktan iyidir
Ben çalışıyorum zaten ona hizmet edemem. Kaldı ki evimi geldiğinde o bana eder. Sınavlarım varken gelip evimi toplamışlığı vardır. Ayrıca buraya çalışmaya geliyor. Oğlu kazanacak o yiyecek değildir yani. Kadının niyetinden yana sıkıntım yok. Ama melek de olsa olmaz aynı çatı altında

Siz evli misiniz nişanlı mı ben onu anlamadım🤔anlatımınız evli gibi ama nişanlım diyorsunuz. Nişanlısınız ve birlikte mi yaşıyorsunuz? Anlattıklarınızdan başınıza kalmaya ihtiyaç duyacak bir kadın gibi görünmüyor. Belki aynı şehirde olduğu için evinizde gece kalmaz bile. Kv yi evden men etmek ifadesi ise çok çirkin. Zavallı kadın yıllarca eski eşinden çekmiş bir evladı var onu da siz Ali Cengiz oyunlarıyla kadından koparmaya çalışmayın bence
Aramız gayet iyi. Ali cengiz oyunlarına falan gerek yok. Ama fazla samimiyet tez ayrılık getirir

Kusura bakmayın da daha nişanlısınız bu ne telaş ne acelecilik böyle eğer tutup nişanlınıza aman anne bizimle kalmasın falan derseniz şimdiden ters tepki almanız muhtemel. Kadın tek balınaymış aynı şehirde olsa ne var. Sizinle problemi de yok ve şimdiden zaten gelip 1 hafta kalıyorsa daha fazla istemiyorsa zaten sizinle aynı evde oturmaz eğer böyle bir konu olursa o zaman düşüncenizi söylersiniz şimdi bu çok abes olur ayrıca başlığınız çok itici ''men etmek'' nedir ya siz kimsiniz ki oğlunun evinden annesini men edeceksiniz demek ki kadın hastalansa yaşlansa hayır yok valla ilginç

Ben çalışıyorum zaten ona hizmet edemem. Kaldı ki evimi geldiğinde o bana eder. Sınavlarım varken gelip evimi toplamışlığı vardır. Ayrıca buraya çalışmaya geliyor. Oğlu kazanacak o yiyecek değildir yani. Kadının niyetinden yana sıkıntım yok. Ama melek de olsa olmaz aynı çatı altında

Size söyleyecek laf yok gerçekten ne kadar saygısız ne kadar anlayışsız bir insansınız. Ne demek ben ona hizmet edemem o bana eder. Yok efendim oğlu kazanıp o yiyecek değildir falan ne biçim laflar ya.

Bu yaşına kadar ne emeklerle evladını büyütmüş o anne. Yetiştirmiş yememiş yedirmiş giymeyip giydirmiştir bir düşünün bu yaşa kadar bir çocuğa ne kadar para harcandığını ama gelin hanım gelecek diyecek ki oğlu kazanıp o yiyemez hadi be oradan! sizin bunu demeye hakkınız yok yaa yer oğlunun parası değil mi?

yese yese ne yiyecek ya kadının önüne koyulacak bir tabak yahu Allah gözünüzü doyursun kalbinize merhamet versin. Sınavlarınız varken evinizi toplatmışsınız bir de rahatlıkta nirvana!! daha nişanlı maşallah evlenince yüzüne bakmazsınız. Dikkat edin de nişanlınız tarafından ''men edilen'' siz olmayın.. Allah bu zamanda evladında gelinin de hayırlısını versin anne olunca anlarsınız prenses!!

Kadın evinize gelince rahatsızlık vermemek için fazla bile kalmıyormuş. Aynı evde yaşamak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Neden böyle bir düşünceye kapıldınız hiç anlamıyorum. Olur da öyle bir talebi olursa ilerde o zaman dert edersiniz ve olmayacağını söylersiniz.

Back