- 26 Temmuz 2013
- 416
- 662
- 303
- Konu Sahibi acembuselik
-
Iyi de şimdi kabahatleri aileni arayıp sormamaları mı ya da kaldığınızda salonda yaptırmaları mı
Rahatsız olmuşsunuz gitmemişsiniz tamam makul
Eşimle konuştular telde benimle konuşmadılar diye dert mi olur ya
Ben benimle kimse konuşmasın diye telefon çalınca başka odaya gidiyorum
o sizin mizaciniz bisi diyemem bunlar bardagi tasiran damlalar, soyle soyleyim ki oglundan karici diye bahseden kv benim icinde akrabalarina surtuk diyo
Kelimeleri çirkin de diğerlerini dert etmeye gerek yok
Siz rahat olursanız eşiniz de gerilmez konuşmayın olsun bitsin eşiniz ile oyun oynamaya vs gerek yok bence
Yarın çocuk olur ya da anne babası iyice yaşlandığında hasta olduklarında içi eriyecek o an erimesi anne babasını kaybedince üzülecek görüşmedim diye, kendi desin eşim görüşmek istemiyo diye, kendi niye söylemiyo derlerse anlayın işte o kadar istemiyo sizle konuşmayı desin, ailesiyle görüştüğünde seni kötülerlerse sustursun tamam
bende ayni fikirdeyim dun tum gece bunu konustuk. sen soyle cok istiyosan dedim o da ben dersem kendi konusamiyo mu derler haksiz olurum dedi bende ben diyemem babam bizi dort atanin hakki bir diyerek buyuttu bu bana ters ama konusmak zorunda kalmadikca samimi olmicam sen gorusmek istemiyo demek zorunda degilsin sorarlarsa bahane uydur calisiyo telefonu bozuk vs de dedim
arkadaşlar ben mi anlayamadım konuyu anlamadım herkes görüşmeyi kes demiş gerçekten görüşmeyi kesecek bir sorun var mı ortada
Ayy masallah
Allahim nazarlardan korusun ( insallah nisanlim da evlenince boyle devam eder esiniz gibi)
Ben olsam esimin dedigini yapardim.
Ne kadar alttan alirsan o kadar simariyorlar. Bosver inceldigi yerden kopar.
aranızdaki sorunları burdan biz bilemeyiz tabiki ama eşinizde bu yalanları görüyor ve size hak veriyor sanırım siz haklısınız ama yinede iletişimi tam koparmak yerine ciddi bir iletişim kurmanızda sorun yok zaten farklı illerdesiniz ayda yılda bir görüşüp yabancı biri gibi konuşmaya devam edebilirsinizburada yazmadım bunlar birikenlerin üstüne damlayarak bardağı taşıran sorunlar, fakat merak ediyorsanız kv eşime her boş bulduğu fırsatta benimle ilgili bir yalan sıkıştırır, doldurmaya çalışır örnek veriyorum ben dedesi ameliyat olduğunda gittiğim halde eşime bana geçmiş olsun bile demedi dedi, beni eşimin yanında bi yere davet eder gidilecek gün son dakika da gelmemem için bişi yapar
aranızdaki sorunları burdan biz bilemeyiz tabiki ama eşinizde bu yalanları görüyor ve size hak veriyor sanırım siz haklısınız ama yinede iletişimi tam koparmak yerine ciddi bir iletişim kurmanızda sorun yok zaten farklı illerdesiniz ayda yılda bir görüşüp yabancı biri gibi konuşmaya devam edebilirsiniz
tamam o en güzeli işte merhabanı koru ama içniden gelmiyorsada yapmacık davranmabenimde tam olarak istediğim bu. illa ki bayramında seyranında bir araya gelincek biz gitmedik diyelim bi yerde karşılaşılacak yani. ben bu zamana kadar onlara hiç soğuk davranmadım hasta olduğunda yemeğini de götürdüm (aynı şehirdeyken) sorunları oldu aradım sordum hediye aldım temizliğine gittim vs vs vs ama karşılığında hep "ay sen şöyle kenarda dur" "bunu x(eşim) hiç sevmez, yapmasaydın" "o çok pahalı niye aldın" gibi kırıcı dökücü laflar duydum ben memur olmadığım için hep ynımda başkalarının gelinlerini anlatır "koskoca doktormuş" "koskoca öğretmenmiş" oymuş buymuş diye bana da radyo tv mezuyum esra erolu gösterip sen bunlar gibi sunabilir misin sanki der küçümseyici bakışlarıyla. ben hep sustum artık taştım. bunun için artık aradıklarında açmayıp yüz yüzeyken merabadan ileri gitmemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?