Kayınvalide? Doğum günü? Ne yapmam lazım

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.018
1.741
53
Canikolar merhaba 12 ocak eşimin doğum günü kv ile aynı ilçedeyiz aynı sitede oturuyoruz . Bu konu şikayet değil ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Kayınvalidem benim doğum günüm dahil olmak üzere ailedeki herkesin doğum günü pastasını kendisi almak istiyor hatta geçen sene eşime sakın sen alma ben alıcam demiş :) o mor pasta çok lezzetliydi ancak ben bu sene eşimle özel kutlamak istiyorum çünkü son zamanlarda biraz gerginlik yaşadık hatta buraya da bahsetmiştim güzel bir an olsun istedim bizim için. Acaba hiçbirşey demeden pasta alsam mı yoksa kv ye söylesem mi ya da birşey demeyip onun pastasını da mı kabul etsem niyetim kırmak değil onu çünkü bu pasta işini çok ciddiye alıyor sabah erkenden koşup gidip pasta ayırtıyo

Siz 11 Ocak gece 12 den sonra kutlayın başbasa

12 ocakta da onlarla kutlayın iki tarafta memnun olsun

Kv mutlaka salça olcak ya da duygu sömürüsü yapar eğer kadına gıcık değilsen hiç uğraşma 11 ine hazırlığını yap tam gece 12 de kutla

Kayınvalidenizden şikayetçi değilseniz, eşinize kayınvalidenizle birlikte bi pasta hazırlayın.
Hem ikinizin de emeği geçer, hem de ne yediğinizi bilirsiniz

Bırak kayın valıden dlsın. Herkes evıne gıdınce sen kendı süprizi nı kendın yap

Şimdi ben bu saatte pastayı nerden bulcam

Akşam aileyle kutlanır gece başbaşa kutlanır orta yol bulunur

Eşimin ve benim doğum günümü baş başa kutlamayı tercih ederim. Ama sen bundan rahatsız değilsen arkadaşların dediği gibi 00:00'da ilk sen kutla. Gün içinde de toplu kutlarsınız. Şu aileler gençleri biraz yalnız bıraksa keşke. Sorsa mesela "kızım bi planınız var mı" diye. Ah ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…