- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Dün yine konuştularGörüntülü aramakta moda oldu,ne gerek varsaönceden napiyordunuz acaba ? Oğlun bu kadar kiymetliyse evlendirmeseydin ,iki saat ne konuşur valla merak ettim
He bizimkide öyle hatta gelin kalın ne olacak falan diyorKonunuza güldüm çünkü benimde anılarım canlandı
Benim kvde de oğluna yılbasi gecesi 00:00 olduğunda beni ara demişti.Oglu da ne alaka sen diyerek annesinin böyle garip tüm isteklerine kapıları kapatmış oldu.
O hayatımıza karışmaya devam etti tabi, ta ki ben doğum yapıp lohusalıkta kendinden nefret ettirene kadar.
Mesafenizi koyun cunku buldukları her fırsatta kendilerinde hayatınıza müdahil olmayı hak gorucekler.
Bizim kv de iyidir. Ama kesınlıkle ataerkil. Gecen konusu gectı. Maasının hepsını eşine verırmıs. Kp de vardı. Ben vermem dedim. Ben o kadar çalışıcam elime para gecmeyecek bırakırım ben o işi dedim. Bozuldular eminim. Kına da arkadaşıma anne kız gibiyiz dedi. Ama degılız. Yanı tamam iyi ama annem gıbı göremiyorum. Annem gıbı rahat olamıyorum. En basından beri mesafelıyımKayınvalide ile sıkıntı yaşayan hatta arası çok iyi olan kadınlara bile tek tavsiyem; mutlak mesafe. Ne yaparsak yapalım onlar için hep el kızıyız, asla yüzde yüz adalet ve içtenlik beklemeyin. Özellikle eski nesil kayınvalidelerin daha sorunlu olduğunu görüyoruz çünkü ataerkil zihniyet ile büyümüşler ve onların gözünde oğullarından üstün hiçbir şey yok.
Çok doğru, oğluyla kötü olana kadar anne kız muhabeti yaparlar ama hele ki boşanma evrelerinde o melek gibi kayınvalide oğlu yüzde yüz suçlu bile olsa toz konduramaz olacaktır. En iyisini yapıyorsunuz, baştan mesafe kurmak huzurun ta kendisidir.Bizim kv de iyidir. Ama kesınlıkle ataerkil. Gecen konusu gectı. Maasının hepsını eşine verırmıs. Kp de vardı. Ben vermem dedim. Ben o kadar çalışıcam elime para gecmeyecek bırakırım ben o işi dedim. Bozuldular eminim. Kına da arkadaşıma anne kız gibiyiz dedi. Ama degılız. Yanı tamam iyi ama annem gıbı göremiyorum. Annem gıbı rahat olamıyorum. En basından beri mesafelıyım
Öyle kesinlikle. Eşime göre huysuzum. İnsanlar etrafımda dönüyor ama kıymet bılmıyorum falanÇok doğru, oğluyla kötü olana kadar anne kız muhabeti yaparlar ama hele ki boşanma evrelerinde o melek gibi kayınvalide oğlu yüzde yüz suçlu bile olsa toz konduramaz olacaktır. En iyisini yapıyorsunuz, baştan mesafe kurmak huzurun ta kendisidir.
Ebennn! deyin.Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye.
Aman aman huysuz, geçimsiz gelin olmak daha iyi en azından gereksiz samimiyet olmuyor.Öyle kesinlikle. Eşime göre huysuzum. İnsanlar etrafımda dönüyor ama kıymet bılmıyorum falan
Evet evet. Haftada bir kv arar, haftada bir ben ararım. Soguk nevale degılım aslında. Sadece İpin ucunu sıkı tutuyorumAman aman huysuz, geçimsiz gelin olmak daha iyi en azından gereksiz samimiyet olmuyor.
İnan küsse de ayrı bi sorun, oğlu konuşcak anne neyin var bilmem ne mırın kırın konuşup acıtasyon yapıyo kendi kv mden biliyorum eğer belli eden bi tarzı varsa bizimki öyle yapıyo bu sefer eşin sana sarcak , benim nişanlımın annesi öyle şuan nişanlımın yanında der bilakis niye beni aramıyosun arada sırada ara özledim görüşemiyoruz zaten hep böyle beni kötü gösterme derdine kendini mazlumİşte benim tam olarak anlatmak istediğim tip bu.
arsız küsmüyo arıyo soruyo ya ben seni asla aramıyorum demekki seni sevmiyorum sohbetin beni açmıyo neden ısrarla arıyosun?
amin arkadasım amin..
Benim görümcem böyleHerkese merhaba
Kayınvalidesini seven iyi anlaşan insanlara o kadar cok özeniyorumki size anlatamam.
Ben bu kadından nefret ediyorum.
Telefonum çaldığında açmamak için 50 tane bahane üretiyorum.
Gitmek istemiyorum gelsin istemiyorum.
ayda yılda bir eşimle konusurken dahil oluyorum konusmalarına.
Ondada 2 saat tutuyor. Abartısız görüntülü 2 saat konusuyor.
biz evleneli daha 2 ay olmadı. Hoş bu kadın nişanlılıktada aynıydı.
Onu nası yaptınız bunu nası yaptınız bunu nerden aldın şunu nerden aldın o öyle olmamış böyle yap bu böyle olmamış şöyle yap şarkılara konu olmus cadı gibi kaynana figürü varya tam olarak bu kadını simgeliyo.
Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar.
her konuda muhakkak konusacak bişeyi var dolu yada boş konusur her zaman. Gördüğüm kadarıyla Cevresinde cok sevilmez zaten.
Surat yapıp en sonunda patlama noktamda artık ben bu denli karısılmasından hiç hoşlanmam dediğimde ben acık sözlüyüm vs diyor. Kızına rahatlıkla söyleyebilirsin ama nihayetinde el kızım bence cok rahat olma anne diyip artık kendimce susturmaya calısıyorum.
Sizdede var mı böylesi?
Gece 12 de aramış haliyle acmadık.
sabah trip atıyor niye aramadınız diye. Yahu kadın kocamla fanfini yapıyorum belki yeni evliyim yeniiiii !
Allahtan yasak varda haftasonu vs gitmek zorunda kalmıyorum.
ciddi nefretlik derecesindeyim. Napayım ben bu kadına
ne güzel işte..Benimkide balkona astigim çamaşırları gelip toplayip kendi tekrar asmıştı. Dışarıdan bakmış da yamuk asmisim ondan düzeltmiş
Yok akıl vermek laf sokmak onlara özgü bişey.ne güzel işte..
yolu bileceksin!
Anne hazır el atmışken camları da siler misin? elim kolum kalkmıyor diyeceksin ;
oturup 'astığım çamaşırı beğenmedi, gitti düzeltti' diye dert yanacağına ..
Bizim ki iyi gibi. Nişanlıyken çok iyi derdim. Ama evlenince hep kç kça olalım istiyor. Ve evimizdeki herseyı merak ediyor, soruyor.Normal mi bu. Şunu naptın bunu naptın. Bize elektriklı battanıye vermisti. Ertesı gün eşimi aramış kullandınız mı dıye. Bu kadar olur mu?Yok akıl vermek laf sokmak onlara özgü bişey.
Sen dediğinde yapmazlar kendi canlari isterse. Doğrunu görmezler ama yanlişinda hemen dilli düdük ederler
Şuraya yazacak varmı acaba benim kayınvalidem gerçekten kanatsız melek diyen
Nişanliyken zaten iyiler tamamen içlerine girmediğin için belli olmuyolar.Bizim ki iyi gibi. Nişanlıyken çok iyi derdim. Ama evlenince hep kç kça olalım istiyor. Ve evimizdeki herseyı merak ediyor, soruyor.Normal mi bu. Şunu naptın bunu naptın. Bize elektriklı battanıye vermisti. Ertesı gün eşimi aramış kullandınız mı dıye. Bu kadar olur mu?
Evet sımdı konu actım ıcımı döktumNişanliyken zaten iyiler tamamen içlerine girmediğin için belli olmuyolar.
Benim kayinvalidem 1 aylık evliyken akşam gezmeye cikiyoruz onu niye almadik diye bizle 3 gün konuşmadı.
Evlendikten sonra çıkıyor işte
Ve biliyor musunuz böyle geçimsiz olan huysuz olan gelinler daha bir kıymetli oluyor sözüm meclisten dışarı tabii kiAman aman huysuz, geçimsiz gelin olmak daha iyi en azından gereksiz samimiyet olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?