Kayınvalide belası

Görüntülü aramakta moda oldu,ne gerek varsa önceden napiyordunuz acaba ? Oğlun bu kadar kiymetliyse evlendirmeseydin ,iki saat ne konuşur valla merak ettim
Dün yine konuştular
Kendimi duşa zor attım dahil olmamak için

He bizimkide öyle hatta gelin kalın ne olacak falan diyor

Kayınvalide ile sıkıntı yaşayan hatta arası çok iyi olan kadınlara bile tek tavsiyem; mutlak mesafe. Ne yaparsak yapalım onlar için hep el kızıyız, asla yüzde yüz adalet ve içtenlik beklemeyin. Özellikle eski nesil kayınvalidelerin daha sorunlu olduğunu görüyoruz çünkü ataerkil zihniyet ile büyümüşler ve onların gözünde oğullarından üstün hiçbir şey yok.

Bizim kv de iyidir. Ama kesınlıkle ataerkil. Gecen konusu gectı. Maasının hepsını eşine verırmıs. Kp de vardı. Ben vermem dedim. Ben o kadar çalışıcam elime para gecmeyecek bırakırım ben o işi dedim. Bozuldular eminim. Kına da arkadaşıma anne kız gibiyiz dedi. Ama degılız. Yanı tamam iyi ama annem gıbı göremiyorum. Annem gıbı rahat olamıyorum. En basından beri mesafelıyım

Çok doğru, oğluyla kötü olana kadar anne kız muhabeti yaparlar ama hele ki boşanma evrelerinde o melek gibi kayınvalide oğlu yüzde yüz suçlu bile olsa toz konduramaz olacaktır. En iyisini yapıyorsunuz, baştan mesafe kurmak huzurun ta kendisidir.

Öyle kesinlikle. Eşime göre huysuzum. İnsanlar etrafımda dönüyor ama kıymet bılmıyorum falan

Arkadaşlar sosyal medyadan paylaşmayı da düşündüm ama anne babam çevremin okumasını istemedim buradan paylaşmak ve içimi bir nebze hafifletmek istiyorum artık - hayatımda hiç kimseden hiçbir kötülük görmedim ama evlendikten itibaren bana çok ağır gelen bir psikolojik şiddete maruz kaldım. Lütfen okuyun yorum yaparsanız da sevinirim - yapmasanız da canınız sağ olsun. Evlendikten hemen sonra hamile kaldım. 8 aylık hamile iken o musibet kadın evimizi toparlamak bahanesi ile geldi - en son iç çamaşırlarımı düzenlerken eşime isyan ettim o da annesine sert çıktı sonra üzüldüm büyüğümüz dedim kadın gideceğim dedi ben ağladım annecim kusura bakmayın dedim 3 gün sonra elini öptüm taksiye bindirdim o eve döndü-ama ne zaman arasam hakaret etmeye beni kovdunuz demeye başladı. Doğumuma gelmedi. Sonra bebeği 3 aylıkken götürdük elini öptük. Aradan yine zaman geçti bir yaz zamanı ertesi gün bayramdı iftardan sonra eşim beni hızlıca gel gezelim diye dışarı çıkardı ben de nemli havluyu yatak üstünde unutmuşum gerçekten bilerek bırakmadım eve döndük gözleri dönüyordu bileğimi sıktı bana saygılı olacaksan bunu bırakmayacaksın diye eşim hemen beni savundu son feribotla İstanbul a döndük cebimde 100 tl vardı herhalde - komşum geldi kadına nasıl ağladım siz tahmin edin. 1 bayram sonra oraya gittik elini öpelim yine özür dileyelim büyüktür dedik elini vermesi ben de parkın ortasında alkışladım helal olsun sana dedim arabaya zor bindik tansiyondan gidiyorduk eşimle. Sonra rahatsızlandı bizleri çağırmış gittik sen hangi mertebedesin bana bağırabiliyorsun gibi birşeyler dedi özür dileyemezsiniz sizi dövmekten beter eder tam bir mafya anası gibi sonsuz itaat gerekiyor - kendi kızına oruçlu iken evi temizleten ve karşı geleni mahveden bir kadın. Kendi kızı da kocası da tam bir köle -efendi ilişkisi var - Rabbim kula kulluk ettirmesin. Son tartışmada da benim babam sahilde kadına sizin anneliğiniz annelik değil resmen üvey annelik demiş - müthiş bir kapak. Kadın bizden bu arada arabamızı istedi eşimde şirket arabası var biz de kiradayız başka bir malımız yok tek güvence o araba. Eşim vermedi kadın yine savaşa başladı. Ben ona güzel bir resim attım selam almak iyidir vs gibi neelr dediğini anlatamam Edirneliyiz diye - bu arada göçmeniz - oğluna yazıyor o pis çingeneleri sen sardın başıma -vs daha ne kötü laflar. Ben de bu sefer susmadım bize bir ev vermişlerdi ama köpek bağlasan durmaz 4 beyaz eşya aldım içine ben taksitle eşim kredi çekti içini yaptırdı hala da ödüyoruz - buraya gelmesinler çok fena olur diye tehdit etmiş en son. Tehdit eden kadın yürüyemiyor ve bildiğim sadece eşimden başka bir oğlu bir kızı var. Ne yapacak bizi mi dövdürtecek ? Son bir not eşimin kardeşi de evli 3 sene oldu. O kıza asla böyle davranmıyor gayet resmi ilişkileri var. Resmi ama en azından hakaret yok- pis laflar yok. Öylesine yoruldum ki arkadaşlar her gün düşünüyorum hep aklıma geliyor. Tek dileğim Rabbim çocuklarımı bunlara bırakmasın gideceksek hep birlikte gidelim. Yakınlarınıza söyleyin çok dikkatli olsunlar hemen evlenmesinler bu kadın bana tanıştığımızda yemekler hazırlamıştı - sonra dan torunlarına bir kek yapmamıştır. Acele etmeyin sakın- bir de genç kızlar okuyorsanız annenize sorun gerçekten benim annem gelinliğimi alacağım gün kızım içimde kötü bir his var evlenme demişti. Ah annem canım annem seni dinlemeliydim....

İşte benim tam olarak anlatmak istediğim tip bu.
arsız küsmüyo arıyo soruyo ya ben seni asla aramıyorum demekki seni sevmiyorum sohbetin beni açmıyo neden ısrarla arıyosun?
amin arkadasım amin..
İnan küsse de ayrı bi sorun, oğlu konuşcak anne neyin var bilmem ne mırın kırın konuşup acıtasyon yapıyo kendi kv mden biliyorum eğer belli eden bi tarzı varsa bizimki öyle yapıyo bu sefer eşin sana sarcak , benim nişanlımın annesi öyle şuan nişanlımın yanında der bilakis niye beni aramıyosun arada sırada ara özledim görüşemiyoruz zaten hep böyle beni kötü gösterme derdine kendini mazlum

Ben şükredeyim kv yani evlendiğimde 1 kere davet ettim yemeğe o kdr gelmez hee kp hasta zaten korona var gidemiyoruz da gelmiyorlarda. Ama öyle karışma huyu yoktur yani olsa da ben sizi gibi sessiz kalmam herhalde ya ufak tefek bir şey olsa bile bazen söylüyorum doğrudur anne ben böyle yapıyorum diyorum susuyo eğer o cazgırsa sizde cazgırlığınızı göstereceksiniz deli deliyi görünce süpürgesini saklarmış yani bizim ki haftasonu öğlen 2 de aradı oğlunu uyuyordu ayy uyuyormuydunz rahatsız ettim dedi kulaklarımda duydum eşimde saçmalama anne dedi bak sehidinde selamı var dedi hatta bende başımı salladım onaylayarak öyle konuştular yani bak şimdi aklıma geldi uzun zamandır alamamıştım arayayım bende .. Ve ben buna rağmen mesafeliyim ve sizde mesafenizi koyun eşinizde koysun şu arama konularında bırakın istediğini söylesin dursun kendi kendine..

Benim görümcem böyle

Benimkide balkona astigim çamaşırları gelip toplayip kendi tekrar asmıştı. Dışarıdan bakmış da yamuk asmisim ondan düzeltmiş
ne güzel işte..
yolu bileceksin!
Anne hazır el atmışken camları da siler misin? elim kolum kalkmıyor diyeceksin ;

oturup 'astığım çamaşırı beğenmedi, gitti düzeltti' diye dert yanacağına ..

ne güzel işte..
yolu bileceksin!
Anne hazır el atmışken camları da siler misin? elim kolum kalkmıyor diyeceksin ;

oturup 'astığım çamaşırı beğenmedi, gitti düzeltti' diye dert yanacağına ..

Yok akıl vermek laf sokmak onlara özgü bişey.
Sen dediğinde yapmazlar kendi canlari isterse. Doğrunu görmezler ama yanlişinda hemen dilli düdük ederler
Şuraya yazacak varmı acaba benim kayınvalidem gerçekten kanatsız melek diyen

Bizim ki iyi gibi. Nişanlıyken çok iyi derdim. Ama evlenince hep kç kça olalım istiyor. Ve evimizdeki herseyı merak ediyor, soruyor.Normal mi bu. Şunu naptın bunu naptın. Bize elektriklı battanıye vermisti. Ertesı gün eşimi aramış kullandınız mı dıye. Bu kadar olur mu?

Nişanliyken zaten iyiler tamamen içlerine girmediğin için belli olmuyolar.
Benim kayinvalidem 1 aylık evliyken akşam gezmeye cikiyoruz onu niye almadik diye bizle 3 gün konuşmadı.
Evlendikten sonra çıkıyor işte

Nişanliyken zaten iyiler tamamen içlerine girmediğin için belli olmuyolar.
Benim kayinvalidem 1 aylık evliyken akşam gezmeye cikiyoruz onu niye almadik diye bizle 3 gün konuşmadı.
Evlendikten sonra çıkıyor işte
Evet sımdı konu actım ıcımı döktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…