- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi sunshineee3
Sanırım kv ler en çok bu dönemde kendisinden nefret ettiriyor . Benim ablam 5 günlük annenormalde kv si hiçbir şeye karismazdi ama şuan 5 gündür kadının içinden farklı bir insan çıktı resmen ablam kv ve eltisinin üst katında oturuyor kvsi evine geliyor ve kadın gidene kadar dişlerimi sıkmaktan çene kaslarım ağrıyor . Ablam sezaryen doğum yaptı ve haliyle sütü iki gün sonra geldi eltisi bir yandan kv bir yandan ablama demedikleri kalmadı güya tavsiye veriyorlar ablamı ve bebeği düşünüyorlar. Allah'ım ıslah etsin lohusa bir kadına denecek çok birşey yok aslında ama insanlar hep bir bilmişlik yapip annenin psikolojisini bozuyorlarKonunuza güldüm çünkü benimde anılarım canlandı
Benim kvde de oğluna yılbasi gecesi 00:00 olduğunda beni ara demişti.Oglu da ne alaka sen diyerek annesinin böyle garip tüm isteklerine kapıları kapatmış oldu.
O hayatımıza karışmaya devam etti tabi, ta ki ben doğum yapıp lohusalıkta kendinden nefret ettirene kadar.
Mesafenizi koyun cunku buldukları her fırsatta kendilerinde hayatınıza müdahil olmayı hak gorucekler.