- 20 Şubat 2015
- 4.982
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi sunshineee3
Ay afedersin ama çok komiğime gitti valla aklıma yaprak dökümündeki Cevriye hanım geldi allah yardımcın olsun valla çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy resmen bıktırma politikası Allah'ım bu kadının şerrinden korusun sizi hatta görümcekten de korusun Aminnn!!!Benim ailem şuanda zaten gidip gelmenin yanlıs olduğunu bildiği için böyle bi konu dahi açılmıyo
Uygun musunuz kızım göreyim seni der
10 dk görüntülü konusur kapatırız,
Bunun cadı annesi yok siz gelmiyosanız biz geliriz yok insan annesine gelmez mi siz nası insansınız f
Diye hakarete baslar
Siz beddua ettiniz ya hemen Allah ta sizi bekliyordu nur beddua etsede kabul etsen diyeMükemmel kv ler var. Evlatları torunları için herşeyi yapıyorlar. Hatta torunlarına bakıyorlar. Bence düzgün konuşun kv lerin minik beyunleri sözü nasıl çirkin bir cümle! Siz de ileride kv olunca dilerim siz gibi düşünen bir gelin yada damadin olur. Cooook amin.
Çok sagolun. Ama eşime göre huysuzum benEn iyisini yapmışsınız bayılıyorum böyle dişli kadınlara
Ay ay aykendiyle çelişen çiçek kizhani ıyi kv gormemistin şimdiye kadar. Sen mi ıyi kv olacaksın bak senkatılıyorum ama gulmektenSiz beddua ettiniz ya hemen Allah ta sizi bekliyordu nur beddua etsede kabul etsen diye
Ben kayinvalide olursam birgün, kimseyi darlamam. Benim gelinim olacak kişi cok şanslı cook.
Inan kv ler de sadece evlatlarini görmek istiyorlardır siz gibi gelinleri değil. Keşke dilek hakları olsa evlâdım gelse tek derler emin ol duygularınız karsilikliHaftasonu yasaklar bizim gibi gelinlere yaradı valla
Iyi olan kayinvalidelerden olacağım bumu çelişki? Okuma anlamada sıkıntılarınız var sanırım ilk yazdığımda birsey dilemedim çünkü.Ay ay aykendiyle çelişen çiçek kizhani ıyi kv gormemistin şimdiye kadar. Sen mi ıyi kv olacaksın bak senkatılıyorum ama gulmekten
Not:Beddua etmem ben. Kim ne dilerse başına gelsin derim kendime bile ok.
Sevgi saygı karşılıklı olan bir şeydir ben sevgi saygı görmüyorsam karşımdakinede göstermem haliyle ,sizin tuzunuz kuru anlaşılan böyle lakayitçe konuştugunuza göreInan kv ler de sadece evlatlarini görmek istiyorlardır siz gibi gelinleri değil. Keşke dilek hakları olsa evlâdım gelse tek derler emin ol duygularınız karsilikli
Size görede eşinizin olumsuz bir huyu özelliği vardır yani dert etmeyin.Çok sagolun. Ama eşime göre huysuzum ben
Bunu benimkide yapmıştı. Onlara kalmaya gittigimde astığım çamaşırları toplayıp yeniden aşmışBenimkide balkona astigim çamaşırları gelip toplayip kendi tekrar asmıştı. Dışarıdan bakmış da yamuk asmisim ondan düzeltmiş
Çok biliciler ya ondanBunu benimkide yapmıştı. Onlara kalmaya gittigimde astığım çamaşırları toplayıp yeniden aşmış
Her ay 2 kitap oku çiçek kiz ıyi kv lerle hıc karsilasmadim minik beyinliler diyen sensin çiçek kiz1 kendinle çelişen çiçek kizah be çiçek kız denen kişi hıc ıyi kv yok diyen sensin sonra da ıyi kv lerden olacağım diyen sensinsana ayda 2 kitap az 4 oku da arayı toparla. Beni düşünme doktora yapmış makina mühendisiyim çiçek sen derdinde yanbeni anlayamazsin kapasiten yetmez çiçek kizIyi olan kayinvalidelerden olacağım bumu çelişki? Okuma anlamada sıkıntılarınız var sanırım ilk yazdığımda birsey dilemedim çünkü.
Yazım tarzınız ve beddusever hallerinizden nasil bir kafada olduğunuzu anlamamak zor değil.
Kadın garip ya hıc ıyi kv yok diyor sonra da iyilerden olacağım diyor. Yazdiklarini oku önce hadi tatlım hadiIyi olan kayinvalidelerden olacağım bumu çelişki? Okuma anlamada sıkıntılarınız var sanırım ilk yazdığımda birsey dilemedim çünkü.
Yazım tarzınız ve beddusever hallerinizden nasil bir kafada olduğunuzu anlamamak zor değil.