Kayınvalide adayım

Sevgililik uzadikca sorunlar yada sorun olmayacak seyler onalridna sizinde gozunuzde büyür ve batar onlarda belki cocukalrinin isi gucu var evini abrkini kursun istiyo olabilirler oyle dusunun diger konulara yorum yapmiyorum is bulama sureniz uzayacak gibiyse bir nisan yapin en azindan

Yani kv adayı sinir de siz de hiç altta kalmamışsınız, evlenme ihtimalinizin yüksek olduğu bir kişi ama bayramın ilk günü aramıyorsunuz 3. Gününe kalıyor ben bayramın 3. Günü kimseyi aramam yani arananı da duymadım, kadın tepkisinde haklı, karşılıklı gıcıklaşmışsınız belli ki sizin de içinizden gelmemiş.
Kadın konuşmuş ama siz de altta kalmamışsınız bu iş çok uzadı diyerek tepki göstermişsiniz, inşallah bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun, ben çok mutlu oldum bunu tasvip etmenize, falan filan diye konuşmayıp sürekli açıklama yapma ihtiyacında bulunmuşsunuz bunda da taktik hatası olmuş.
Sonuç olarak siz gıcıklaşmaya devam ederseniz bu şiddetlenerek sürer, din konusunda da din allahla kul arasında kimin imanı kuvvetli konusunu rabbim mahşere bırakmış kul olarak bunu sorgulamak benim haddime değil şirk koşamam ben diyip konuyu kapatın dini konulara girmesin şuursuz. Şu kendi dini duygularını çok yüksekte görürken başkasını aşağılayanlar yok mu, ahh ahh

Bak işte şimdi bunlara susuyorsun ya, en büyük hatayı yapıyorsun.
Cevap vermek saygısızlık değildir, güzelce cevap verebilirsin.
Susmak edep değildir..
Bence baştan olur mu olmaz mı diye, kendini yiyeceğine erkek arkadasinla konuş ki, anlarsın tutumunu onun.
Annesi iyi niyetlidir ama hadsiz aynı zamanda.
Sende buna susmak durumunda değilsin.
Senin annen kızımın su erkek arkadaşı vardı çok efendiydi dese ne dermiş kendisi merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…