İtiraf ediyorum ben bi'kaç yorumda kahkaha attım oturduğum yerde. Bunlar söylenirken aynı ortamda olsaydım büyük ihtimal kendimi tutamaz ayıplamayı bi'kenara bırakır gözümden yaş gelene kadar gülerdim
Evet ya, yasli bir hacinin agzindan birden o kelimeleri duyunca benide artik feci bir gülme tutardi, noluyoruz diye?
Gece gece ne çekiyorum burdaki topiklerde, siyaset bölümündede bir 86 yasindaki dede 55 yasindaki temizlikçi kadina tecavüz etmeye çalismis.
Onada bir göz at derim, böyle gece gece yemin ile stressimi atiyorum manyak dedeler ile
Bu sitede her gün bi'yaşıma daha giriyorum
kusura bakmayin cok guldum .benim kp de bebegim agladiginda derdi acikti bu emzir bunu diger odada emzirirken gelir sorar di emiyomu kizim diye bazen aklina estikce sorardi emiyo dimi birakmadi diye sinir olurdum .ama sizinki ozellikle yemis mi memeleri kismi cok abes ama art niyet oldugunu dusunmedim esiniz annesine soyleyebilir dorek babasi ile konusmak yerine diye zdusunuyorum
kusura bakmayin cok guldum .benim kp de bebegim agladiginda derdi acikti bu emzir bunu diger odada emzirirken gelir sorar di emiyomu kizim diye bazen aklina estikce sorardi emiyo dimi birakmadi diye sinir olurdum .ama sizinki ozellikle yemis mi memeleri kismi cok abes ama art niyet oldugunu dusunmedim esiniz annesine soyleyebilir dorek babasi ile konusmak yerine diye zdusunuyorum
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop
cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?