kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

tabi ki hoş değil ama kötü niyet olduğunu sanmıyorum

yok artık ya bu nasıl bir rahatlıktır arkadaş lafa bak emmişmi memeleri cop cop cop yuhh diyorumm yanii

ay resmen nutkum tutuldu okuyunca bir an kendimi hayal ettim o ortamda bozulurdum heralde ama ailenin ortamına da bakar bu tarz şeyler eğer dediğiniz gibi muhafazakar bir aile ise hiç hoş olmamış kp'in lafları... ama kv tarafı gibiyseler eğer biraz daha büyüdüğünde memeden terfi edip ç.k gelmişmiii diye bağıran kadınlar da görebilirsiniz

cahillikten kaynaklanan bir rezalet

Son düzenleme:
Memisleri yemek. Yok artik. Sabah sabah sok.
bu arada bir yorum beni feci rahatsız etti.koylu alt siniftir demis. O yorumu yapan kisiye cevabım
Ataturkten gelsin
koylu halkin efendisidir.
umarim okursun bu yorumumu

kayınvalidenize söyleseniz rahatsız olduğunuzu, uyarır kocasını en azından tekrar etmez belki. bu arada ilk defa mı böyle konuştu yoksa üslubu hep böyle mi?

Ay okuyunca gülmeden edemedim canım kusura bakma gerçekten komik bir durum. Kp'nin muhafazakar olup olmamasıyla alakalı bir durum değil bu biraz insanın tavırlarıyla alakalı. Benim babam hiçbir inancı olmayan bir insan. Ama tutup da ağzından böyle kelime çıkmaz. Meme diyemez yani. Patavatsız ve rahat bir insan olabilir kayınpederin seni kızı gibi samimi buluyor olabilir.

Bir de kadın anne oldu mu memeleri artık tüm cinsel anlamını yitiriyor. Ayşe Arman bir yazısında emzirirken kendini mutlu inek gibi hissettiğini söylüyor. Sen de artık ev içinde onların gözünde bebişi doyurmakla görevli mutlu ineksin :)) Senin memen artık bebeğin biberonu maması vs. O nedenle toplum içinde bir annenin memesi hakkında konuşmak çok yadırganmaz. Kayınpederin de ister istemez böyle bir tavra girmiş olabilir. Bunu düşünüp düşünüp kafanda büyütme. Velev ki çok kötü berbat iğrenç sapıkça bir şey olsun bu dediği napıcan şimdi. Gidip kavga mı edicen. Belli ki kötü niyet yok. Unut gitsin.

Edepsizligin bu kadarı da olmaz. Cok utanç verici ve normal değil. Eşinizin normal görmesi de normal değil ayrıca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum, yersiz olmuş biraz. Memeyi bir organ gibi değil de gıda kaynağı gibi söylemiş.

1. si eşinin forum a yaz demesine çok şaşırdım önce ama düşününce sanırım senin yanlış anlamış olabileceğini normal olduğunu düşündüğü için ' memeler ve kayınpeder' hakkında bi anket yaptırmış çok bilimsel bi sonuç elde ettik halkça, hayırlı uğurlu olsun
2. si herkesin her kültürün doğrusu yanlışı kendisine. yani onlar için sıradan bi sevme tarzı olması, senin de bunu normal kabul etmen gerektiği anlamına gelmez, herşeyden önce eşinin sana saygı duyup, tamam rahatsız oluyosan konuşurum demez demesi gerekirdi, tutumunu yanlış buldum. ama şu var adam da utanmıştır, nihayetinde babası ve tamam haklısın dese babasını senin gözünde küçük düşürmüş, sapıkça konuşan bi adam olduğunu onaylamış olcak, ki bu durumda onuru zedelenecek ve babasını senin ve belki de senin ailenin yanında etiketlemiş olcak, bu gibi durumlarda yaptığımız en kolay şey malesef normalleştirmeye çalışmak ve görmezden gelmek. eşin bence sana hak vermediğinden değil bahsettiğim bu kaygı yüzünden 'normal' demiştir.
3. sü de senin açıkça konuşman. zaten eşinle, kayınvalidenle açıkça konuşmuşsun ve bu bi çözüm olmamış, sen açıkça söyleki bi daha ki seferde, kayınpederin senin rahatsız olduğunu anlayıp utansın.

Mamasını yemiş gelmiş dese neyse..
Abartmış, antropoz mudur nedir amca

Çok garipsedim İnan yakışmamış o yaşta insana

ayıp bence böyle bir durum nıyet ne olursa olsun mama falan dese binevi memeleride yemiş gelmiş cop cop ne yahu biyandan güldüm biyandanda sinirlendim..eşin de yani garipsememiş ama bilemedim şimdi

Kayinpederiniz ya çok densiz yada antropoza girmiş.
Edilecek laf değil bu çok münasebetsiz olmuş bence.

Hoş olmamış bencede .
Kayınpederınız karnını doyurmusmu mamasını yemısmı anlamında soylemıs olmalı
Ama bu kurdugu cumlenın ıgrenclıgını degıstırmez .
Insan yüzüne bakmaya cekınır o nasıl cümle .
Bence kızmakta haklısınız sonuna kadar .

Ya varya adamcağıza etmediginiz laf kalmamıs. Sizler bebek meme emdikten sonra ya hiç sevmemissiniz ya da sever gibi yapmışsınız. Ben yeğenimi o kadar çok seviyorum ki meme emdikten sonra da kucağıma aldığımda aynen amcanın verdiği tepkileri veriyorum ve insan o anki durumda çok içten sevgi sözcükleri olarak bunları buluyor. Yani adam sapık olsaydı size derdi meme verdin mi cop cop falan filan diye. Lütfen yani bunlar gayet normal. Takmamış goruneceksiniz o kadar. Benim yegenimle olan diyalogumdan bir kaç örnek: " oyyy kurban olurum, halasinin bitanesi memisi yemis de mi gelmiş. Göbişi doymuş mu? Anne sana meme mi verdi süt mü içtin kızım mmmmmm ben yicem memişi ben yicemmm sakin sen yeme mmmm ayyy ölürüm senin süt emen ağzına ......... vs. Ne yani ben de mi sapığım?. Abartmayalım. Abartanları da takmayalım. Adama sorsanız hatırlamaz çünkü birden beliren hislerdir o... Selametle....

memeleri yemiş gelmişmi ne kadar iğrenç bi cümle
ama bu ilk değil diyosun siz adamı uyarmadıkça bu şekilde devam eder zaten

Adam istaha gelip konusmus sanki ayip ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…