kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

kusura bakmayin cok guldum .benim kp de bebegim agladiginda derdi acikti bu emzir bunu diger odada emzirirken gelir sorar di emiyomu kizim diye bazen aklina estikce sorardi emiyo dimi birakmadi diye sinir olurdum .ama sizinki ozellikle yemis mi memeleri kismi cok abes ama art niyet oldugunu dusunmedim esiniz annesine soyleyebilir dorek babasi ile konusmak yerine diye zdusunuyorum

Cok ayip ya , Soylenecek seymi simdi...

Tabiki sen haklisin , Esinin bunu normal gormesi ayrica cok Tuhaf... her normal insan bubun normal olmayacagini anlar..

Keske soylesigi an , Verseydin gereken cevabi...

Bu kadar lafin ustune kocanin an itibari ile yorumu nedir toz kondurmuyor mu babasina....eniste ne is haniminin memeleri siyasi gundem gibi evinizde:)))

Bu kadar lafin ustune kocanin an itibari ile yorumu nedir toz kondurmuyor mu babasina....eniste ne is haniminin memeleri siyasi gundem gibi evinizde:)))

anlaşılan enişte yorumları okuyunca arazi oldu;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlaşılan enişte yorumları okuyunca arazi oldu;-)

Hayir boyle kp im olursa Allah korusun cerrahi mudahale ile memelerimi aldiririm o ne ya insani memesinden sogutuyosunuz....:))

arkadaşlar tek tek cevap veremeyeceğim memişçi oğlan bırakmıyor tüm yorumları okudum aklımda kalanları yazayım.herkesin içinde söyledi ve ilk değil 3 yaşında bir oğlum daha var onu emzirirkende söylerdi.hatta o emdikten sonra yanaklarının kızarmasını şimdide hatırlayıp söylüyor kaynım.3 erkekler kız yok o yüzden ne konuştuklarına hiç dikkat etmiyorlar, anneleri de etmiyor malesef. yani bu kız bambaşka bir yerde bir ailede büyümüş ne sever ne sevmez demediler hiç. söyledim daha önce kv ye,eşimde söyledi.kayınpederin ağzı biraz bozuktur bir kez ters ters bakarak yanımda böyle müstehcen espriler yapmayın dedim,ama çok sert bir şekilde söylemiştim onu dinlemişti.bizde büyüğe bağırılmaz:26:benim ağzımın ayarı yok sinirlenince çok kötü konuşurum,yapmak istemiyorum.ailenin dindarlığını vurgulamamdaki sebep yanlış anlaşılmasın diye belirttim ama tekrar yazayım sadece aileyi tasvir için yazdım. aslında müslüman adama yakışmaz bu konuşmalar ama başkalarının müslümanlığını sorgulamak bana düşmez diyerekten birşey demiyorum.eşime zamanında ağır konuştum,dalga geçerek konuştum vs hiç bir türlü değişme olmadı. onlar alışmışlar böyle konuşmaya tamamda ben alışık değilim bunu anlatamadım sanırım. daha başka mevzularda var ama şimdilik bunlar yeter.şimdi eşime oku bakalım dicem, baksın bakalım babasının konuşması dışardan nasıl algılanıyormuş!

Sirf esin okuyacak diye kibar konustuk bunuda belirt ha yoksa kp saglam topa tutulurdu bilirsin:)))

Hoş değil gerçekten ve hatta rahatsız edici.
KP keşke oh yemiş mi mamasıni doyurmus mu karnını gibi bir şey soyleseydi.
Nihayetinde hepimiz bebeğin anne memesinden emdigini biliyoruz ama vücuttaki her bir organın fonksiyonuyla bebek sevmeye kalkarsak işin içinden çıkamayiz.
Kısaca tepki vermekte haklısınız

ya aslında ayıp bişi ama.o sırada meme cinsellik içermeyen bişey.adam torununu sevio.torun olunca insanlar nasıl değşio bilmiomusunzz.
yakışıkalmamış ama büyütülcek bişi deil.bence adamın hoşuna gitmiştir ne güzel karnı doymuştur die:)ben art niyetli düşünemiorum bu konuda.
benm annem insanların içinde hoplayıp zıplıo rezil oluoruz resmen. ama napcaksın deişiolar onları görünce mutlu oluolar dikatsizliğine gelmiştir.

Su kadarini soyleyim kocama dedim simdi dondu kaldi neler saydirdi tahmin edersiniz.

Kusura bakmayin ama ben bu durumu ne kafama takar konu acardim.nede esime sikayet edip onu uzerdim..
Cahilligine yasliligina verirdim..adam bu lafi aile icinde soylemis.dusunmeden art niyetsiz soylemis...herseye neden bu kadar anlam yukluyorsunuz bu kadar huzurunuzu kaciriyosunuzki......

Hic normal bulmadim. Bende olsam yerin dibine girerdim. Bidahada cikmak istemezdim. Ailecek meme konusunda biraz rahatlar sanirim :/

Sok olmakla birlikte cokta güldüm :) Hayatimda böyle tabirler hic duymamamistim meme yemek gibi

Bu noktada kişilerin nasıl bi'ailede yetiştiği devreye giriyo, eniştenin anlamaması bu yüzden
Mesela ben çok utanırım ve içinde zerre kötülük olmadan sırf torununu çoook sevdiği için böyle abartılı konuştuğunu bilsem de rahatsız olup kızardım.

Seviyoruz diye her şeyi söylemeyiz, neticede söylencek söz var, söylenmeyecek söz var. Ne kadar gelin kayınpederin kızı dense de değil arkadaşlar, oyüzden gelinin rahatsız olmamasını beklemek yersiz olur bence. Babam bile dese utanırım ben kaldıki eşimin babası diyecek, yeri deler geçerim o an

Sonuç olarak; Seviyesiz konuşmuş, gelininin utanacağını hesap etmek zorunda. Olayı büyütme ikinciye tekrarlarsa sert bi'dille "baba rahatsız oluyorum böyle ifadelerle sevmezsen sevinirim" de bence. Kayınvalide dese anlıycam da kayınpederin torun sevdasına meme de meme demesi beni kopardı burda

Bende bir taraftan kiziyorum, bir taraftan beni acaip bir gülme aldik
Yakinda artik bide tombul tombul memeler aile sarkisi olarak ilan edilir

Aaayy kusura bakma konu sahibi, gece gece saçmaliyorum iste

Bana anormal gelmedi ama algılanış meselesi tamamen. Bİzde emziğe yalancı meme denir mesela. Ağlamayan bebeğe meme vermezler gibi bebekle ilgili konularda meme kelimesinin kullanılması müstehcen gelmiyor.

yorumları falan okumadım konu bana yettii. şok oldum.ki aile tam tersi yapıda da olsa bunu böylesine yayık bi şekilde söylemek agız hareketi yapmak falan hangi cürretle ya. ayıp denen bişey var. az bile kalıyo ama söyleyemiyorum daha acık acık..

Bende bir taraftan kiziyorum, bir taraftan beni acaip bir gülme aldik
Yakinda artik bide tombul tombul memeler aile sarkisi olarak ilan edilir

Aaayy kusura bakma konu sahibi, gece gece saçmaliyorum iste

İtiraf ediyorum ben bi'kaç yorumda kahkaha attım oturduğum yerde. Bunlar söylenirken aynı ortamda olsaydım büyük ihtimal kendimi tutamaz ayıplamayı bi'kenara bırakır gözümden yaş gelene kadar gülerdim

"yemiş mi memeleri" mi?? Bunu kim söylerse söylesin fazlasıyla terbiyesizce de, hele kayınpederinin söylemesi baya enteresan geldi bana. emmiş mi memesini bir yere kadar normal gelebilir eylemin adı gerçekten o olduğu için ama "YEMİŞ Mİ MEMELERİ" !! Allahım düşündükçe sinirlerim ayaklandı. Benim başıma gelse eşimi direk annesiyle konuştururdum, o uyarsın kocasını. Eşiniz de müdahele etsin bu duruma, art niyet olmasa bile çok sinir bozucu ve insanı utandıran bir durum. Kayınpederiniz aynı cümleleri başka erkeklerin de olduğu bir ortamda kursa ? Emmiş mi memeleri dediğinde direk o görüntü gelir yani insanın gözünün önüne !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…