Bu kadar lafin ustune kocanin an itibari ile yorumu nedir toz kondurmuyor mu babasina....eniste ne is haniminin memeleri siyasi gundem gibi evinizde:)))
anlaşılan enişte yorumları okuyunca arazi oldu;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar tek tek cevap veremeyeceğim memişçi oğlanbırakmıyor tüm yorumları okudum aklımda kalanları yazayım.herkesin içinde söyledi ve ilk değil 3 yaşında bir oğlum daha var onu emzirirkende söylerdi.hatta o emdikten sonra yanaklarının kızarmasını şimdide hatırlayıp söylüyor kaynım.3 erkekler kız yok o yüzden ne konuştuklarına hiç dikkat etmiyorlar, anneleri de etmiyor malesef. yani bu kız bambaşka bir yerde bir ailede büyümüş ne sever ne sevmez demediler hiç. söyledim daha önce kv ye,eşimde söyledi.kayınpederin ağzı biraz bozuktur bir kez ters ters bakarak yanımda böyle müstehcen espriler yapmayın dedim,ama çok sert bir şekilde söylemiştim onu dinlemişti.bizde büyüğe bağırılmaz:26:benim ağzımın ayarı yok sinirlenince çok kötü konuşurum,yapmak istemiyorum .ailenin dindarlığını vurgulamamdaki sebep yanlış anlaşılmasın diye belirttim ama tekrar yazayım sadece aileyi tasvir için yazdım. aslında müslüman adama yakışmaz bu konuşmalar ama başkalarının müslümanlığını sorgulamak bana düşmez diyerekten birşey demiyorum.eşime zamanında ağır konuştum,dalga geçerek konuştum vs hiç bir türlü değişme olmadı. onlar alışmışlar böyle konuşmaya tamamda ben alışık değilim bunu anlatamadım sanırım. daha başka mevzularda var ama şimdilik bunlar yeter.şimdi eşime oku bakalım dicem, baksın bakalım babasının konuşması dışardan nasıl algılanıyormuş!
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Bu kadar lafin ustune kocanin an itibari ile yorumu nedir toz kondurmuyor mu babasina....eniste ne is haniminin memeleri siyasi gundem gibi evinizde:)))
Bu noktada kişilerin nasıl bi'ailede yetiştiği devreye giriyo, eniştenin anlamaması bu yüzden
Mesela ben çok utanırım ve içinde zerre kötülük olmadan sırf torununu çoook sevdiği için böyle abartılı konuştuğunu bilsem de rahatsız olup kızardım.
Seviyoruz diye her şeyi söylemeyiz, neticede söylencek söz var, söylenmeyecek söz var. Ne kadar gelin kayınpederin kızı dense de değil arkadaşlar, oyüzden gelinin rahatsız olmamasını beklemek yersiz olur bence. Babam bile dese utanırım ben kaldıki eşimin babası diyecek, yeri deler geçerim o an
Sonuç olarak; Seviyesiz konuşmuş, gelininin utanacağını hesap etmek zorunda. Olayı büyütme ikinciye tekrarlarsa sert bi'dille "baba rahatsız oluyorum böyle ifadelerle sevmezsen sevinirim" de bence. Kayınvalide dese anlıycam da kayınpederin torun sevdasına meme de meme demesi beni kopardı burda:9:
Bende bir taraftan kiziyorum, bir taraftan beni acaip bir gülme aldik
Yakinda artik bide tombul tombul memeler aile sarkisi olarak ilan edilir
Aaayy kusura bakma konu sahibi, gece gece saçmaliyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?