Onu bende biliyorum canim... Bazi insanlar oyle sise emenede meme emdinmi diyolar onun icin sordum konu sahibine...
Siseleri yemis gelmis dememis kiiii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siseleri yemis gelmis dememis kiiii :)
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. O an adamın aklına bile gelmemiştir pot kırdığı. Hatta sizin göğüslerinizin cinsellik içeren bir organ olduğunu bile unutmuştur. Meme kelimesi onun için şu anda sadece torununun büyümesi için gıda aldığı bir yer. Böyle düşünün. Yaptığı, söylediği tabii ki hoş değil. Dediğim gibi gaflete düşmüş. Ama siz de bu kadar sinirlenmeyin bence. Eşiniz uyarsın, bir daha yapmaz.
Konu 2012denmiş
Çocuk artık emmiyodur memeyi, cop cop cop
Yemiyodur da memesini cop cop