kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

O da karısınkini cop cop emiyor galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kayınpederim rahmetli, o yüzden belki cok dogru olamaz yorumum. Evet hic hoş degil ama torununu severken çıldırmış bir dede gördüm ben açıkcası. Siz zaten onun kizisiniz. Bence hemen bir tepki göstermeden biraz sabırla bekleyin, daha devam ederse kayınvalidenize "anne ben utanıyorum" vs deyin. Büyükler cocukları severken bazen gözleri donüyor..

Mamasini yemiste gelmis dese yine iyide,memeleri emmiste gelmis pek hos degil..

kaynananız dese hadi neysede o yaştaki adam hiç yakışıyor mu sana ya ne ayıp şey

bir kayınpedere yakışmayan sözler insan biraz üsturuplu sever

Son düzenleme:
Arkadaşım tabiki de hoş değil ama sizin bunu duymanız da hoş değil. Bazen bu tür durumlar olur çeviririz kafamızı duymamış gibi yaparız.
Ki benim yaşantım da sizin ki gibi , bana çok abartılacak bir durum gibi gelmedi , yüzünüze söylemiyordu sonuçta değil mi ? Ayrı bir odada seviyordu yanlış anlamadıysam.

Son düzenleme:

Sanırım aynı odada,herkesin içinde.

Terbiysizlik.. iğrenç ya tiksindim..

Sözler hoş değil tabi ki ama ilk defa olduysa belki sevgiden, düşünmeden konuşmuştur :26:

Ben Bu Sözlerin Bilinçli Söylendiğini Düşünüyorum

Şunun için diyorum ablam benim oğlumu severken ısırıcam pipini diyor uyarmama rağmen devam ediyor benim hoşuma gitmesede sevgisinden dolayı yaptığını biliyorum.
Bunun için huzursuzluk çıkarmaya değer mi,devamlı tekrar etmiyorsa.

benim arkadasimin kayinpederide
torununu severken ,bebis aglayinca
hani bunun emsiki,hani emsikiii derdi bastira bastira hahah . dogrusu emzik ya,(emziği demesi lazim )yanlis diyordu ..

O Pipi Isırma Foto Çektirme Olayı Zaten Çok İtici Oda Yanlış Söylenmemeli Sonra O Pipi Çok Önemli Bişiy Oluyor Erkek İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…