kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

evet kullanılan kelimeleri düşündüğümüzde hoş değil belki ama farklı bir amaç güderek söylediğini sanmıyorum ben.
kayınpederiniz gülümsetti beni:)
şuan sorsalar belki hatırlamayacak.o an nasıl bir sevme iştahı geldiyse dökülmüş ağzından bunlar.
bi de önemli olan kayınpederinizin normalde olan konuşmaları ve davranışları.
size karşı nasıl?bu çok daha önemli.hep böyleyse bi anormallik var.ben ortam falan demeden bozardım.
ama normalde böyle değilse çok takılmayın.
gaf yapmış sadece derim ben

ama siz bu durumdan utanmışsınız onu anlıyorum o konuda haklısınız.
ona normal gelen size gelmeyebilir.
kayınvalidenize söyleyin uyarsın

Sen halasin yine bi giderin var anladin mi:)))))

Bilgece senle kayınpederin söylemesi aynı şeyler mi? Neler oluyo TV'de adam onu hayal ederek mi söyledi aklından ne geçti bilemeyiz tabi hiç kötü niyetle de söylememiş olabilir ama yine de düşüncesizlik hadsizlik ve ben de olsam kıyameti koparırdım

Anlamadım. .. 'Giderin var' derken??. ..

Yani kadinsin halasin iste yanlis anlama:)o bir erkek kocanin babasi...dilinde kotu dusunmesede gelininin memelerini dolamayacak...art niyet olmasada patavatsizlik daha beteri ahlaksizlik...

Ne kadar iğrenç bi konuşma senin memelerinden bahsediyo komşunun değil eşine neden normal gelmiş, benimki olsa benden önce parlar babasına.

Ne güzel betimlemiş, hayal ettim cork cork
Utandım vallahi, kızmakta çok haklısın.. Ne iğrenç ve anlamsız bi konuşma. Azarlasaydın. Ben azarlardım sanırım.

abartmayin hayal ediyo falan. bazen ne konustugunu bilmez insan cok sacma ama art niyet oldugunu dusunmuyorum

uufff çok gıcık bir durum ya sizinkide.insan ne diyeceğini şaşırır.
yiyormu diye sorulabilir,karnı doydumu diye,ufffffffff ben çok gıcığım bu emmek lafına ıyyk

Cahil insanlar iste yapacak bise yok .ben kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum .sadece daha sicak davranmaya calisiyorlar ama laflarini bilmiyorlar .Evet bir daha cocuk dogurmaya korkar oldum .Hastaneye giderken dogumda bile suyun geldi mi diye sormustu o an yerin sibine girdim ama kv .nin uyarmasi gerekli diye dusunuyorum

Kocan yorumlari okudu tepkisi ne enistenin hala demedin:)

ağzının ayarı olmayan insanları hiç sevmem. katlanmam da.. hadi yaşlı adam patavatsızlık yapmış diyelim, kaynının öyle konuşmasını kocan nasıl sindiriyor? sorarım sana ey enişte, baba, kardeş, kim olursa olsun, başka erkeklerin eşinin mahrem bir organı hakkında böyle ağzını gevşete gevşete konuşması seni hiç mi rahatsız etmiyor?

Yy ben olsam kıpkırmızı olurdum bidaha da yüzyüze gelemezdim çok ayıp

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok ayip, ahlaka uygun olmayan bir uslup kullanmis, ben hic tasvip etmedim. Bunun muhafazakarlikla alakasi yok, tamamen ahlak ve gorgu ile alakali. Hem de sizin yaninizda iyice ayip etmis. Ben olsam kp ile arama mesafe koyardim. Mumkunse esiniz de uyarsin uygun bir dille.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tövbe estağfurullah ...

Kayın pederimi bu şekilde konuşurken hayal bile edemiyorum .

Bence "Baba böyle şeyler söylemeyin, nazar değiyor, bebek hastalanıyor." falan diyebilrsin, belki bu şekilde saçmalamasının önünü kesmiş olursun.

Şimdi açıkça rahatsız olduğunu söylesen adam tuhaf olur, sende tuhaf olursun.

Allahtan yanımda emzir falan demiyor :111:, hayır böyleleri de varmış.

Son düzenleme:
kusura bakma canım ama OHAAAA YUHHH yanı nasıl böle bısey dıyebılır bı kp gelının yanında aklından gecırmesı bıle İĞRENÇ !! sen öbür odaya gıtmıssın emzırmıssın yapman gereken sekılde yuh yanı böle bişi denılır mı ya

Oooof ne kaadar mide bulandirici bir soz ve hareket.edep ahlak sinirini asmis resmen.ya okudukca kotu oldum.hic kabullenilecek bi hareket degil.pesssssss

Cok densizce olmus kp nin sozleri ama bu tur bir falsolu sozu davranisi onceden de varsa ayri dusunulur tabi.o anlik bir soylemse uzerinde durup buyutmeyin.o an uyarsaydi esin olurdu ama sonradan olayi tekrar gundem yapmanin geregi yok bence.ayip olmus yakisik almamis ben olsam ben de kizardim.
Gaflete dusmus kimbilir belki kendi de farkina vardi hatasinin.esin kv ne soyleyebilir aslinda abartmadan rahatsiz oldugunu dile getirebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşiniz normal mi karşıladı ?
Bu nasıl bir k.p karnı da doymuş mu demesine bile gerek yok neticede emen bir çocuk söz söylemeden alıp sevmesi lazım.
Çok abes bir durum eşinizin tepkisi gibi abes :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…