- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
Ya varya adamcağıza etmediginiz laf kalmamıs. Sizler bebek meme emdikten sonra ya hiç sevmemissiniz ya da sever gibi yapmışsınız. Ben yeğenimi o kadar çok seviyorum ki meme emdikten sonra da kucağıma aldığımda aynen amcanın verdiği tepkileri veriyorum ve insan o anki durumda çok içten sevgi sözcükleri olarak bunları buluyor. Yani adam sapık olsaydı size derdi meme verdin mi cop cop falan filan diye. Lütfen yani bunlar gayet normal. Takmamış goruneceksiniz o kadar. Benim yegenimle olan diyalogumdan bir kaç örnek: " oyyy kurban olurum, halasinin bitanesi memisi yemis de mi gelmiş. Göbişi doymuş mu? Anne sana meme mi verdi süt mü içtin kızım mmmmmm ben yicem memişi ben yicemmm sakin sen yeme mmmm ayyy ölürüm senin süt emen ağzına ......... vs. Ne yani ben de mi sapığım?. Abartmayalım. Abartanları da takmayalım. Adama sorsanız hatırlamaz çünkü birden beliren hislerdir o... Selametle....
Anlamadım. .. 'Giderin var' derken??. ..Sen halasin yine bi giderin var anladin mi:)))))
Anlamadım. .. 'Giderin var' derken??. ..
uufff çok gıcık bir durum ya sizinkide.insan ne diyeceğini şaşırır.
yiyormu diye sorulabilir,karnı doydumu diye,ufffffffff ben çok gıcığım bu emmek lafına ıyyk
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?